- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Öyle yap kuzum az sabırAy öyle mi diyosun bende öyle biliyorum ama işte insan başına gelince araştırmaya koyuluyo bazı topikleri okudum fln yerleşme görüp test yapanların silikte olsa çıkmış bilemedim o yüzden
Neyse pazrtesi olmazsa tekrr bi test yaparım eğer bişe gelmezse tabi
Pazrtesiye kdr gelmezse pazrtesi sbahı denerim canım erken testleInsallah kuzum bak senin de kirmizilar gelmemis hala umut var sende erken testle denesen ya
Tamamdır öyle yapiyim pazrtsi erken alıp yapiyimÖyle yap kuzum az sabır
Insallah gelmez kuzum da kipkirmizi cift cizgi gorursun insallaaah cokk aminPazrtesiye kdr gelmezse pazrtesi sbahı denerim canım erken testle
Benim de yanmam çok oldu canım doktorum rennie dua şurubunu verdi . Gerçekten çok zor bir ağrı hemen geçer inşallahBenim midem cok kotu yaklasik 1 haftadir dayanamiyorum cok yaniyor. Kafama gore ilac da almak istemiyorum acile gidecegim birazdan. Belki orda test de yaparlar bir de ilac versin midem agzimda geziyorum resmen. Stresten de olabilir tabii. Bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz herhalde.
Amin Gugumm inşallah bence sen ve Y y_yesim hamiiiş ayy çok heyecanlı yaa.Pazrtesi kan verin ikinizdeInsallah gelmez kuzum da kipkirmizi cift cizgi gorursun insallaaah cokk amin
Bu kadar erken zamanda mi oldu ki? Ben hala hamile olup olmadiigim konusunda emin degilim. Hamileysem bile kimyasal olup olmadigini bilmiyorum. Keseyi falan kacinci haftada gordunuz? Ilk ultrason muayenesini kacinci haftada yaptirmak gerek. Erken yaptirip goremezsek yine stres olacagim.Benim de yanmam çok oldu canım doktorum rennie dua şurubunu verdi . Gerçekten çok zor bir ağrı hemen geçer inşallah
Devlete gtceksin direkt beta baktırcm dme kuzum bazen gıcıklık yapıyolar bakmıyolr midem kötü de şikayetlerni anlat günüm de geçti de doktoraBenim midem cok kotu yaklasik 1 haftadir dayanamiyorum cok yaniyor. Kafama gore ilac da almak istemiyorum acile gidecegim birazdan. Belki orda test de yaparlar bir de ilac versin midem agzimda geziyorum resmen. Stresten de olabilir tabii. Bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz herhalde.
Ben de caglanin hamile oldugunu dusunuyorum insallah bu ay hepimiz hamileyizdir de son ayimiz olur geldi gelicek diye dusundugumuzAmin Gugumm inşallah bence sen ve Y y_yesim hamiiiş ayy çok heyecanlı yaa.Pazrtesi kan verin ikinizdecaglali9669 sesi çıkmadı onda da bi pozitif bekliyorum
Amiin inşallah ya Allah hepimize nasip etsin.Gece bi arkdaş beni de ekler misinz yazmıştı Gugum onu gördün mü seni etiketlemiştim ama testlerdn snra araya kaynadıBen de caglanin hamile oldugunu dusunuyorum insallah bu ay hepimiz hamileyizdir de son ayimiz olur geldi gelicek diye dusundugumuz
Bulundugum sehirde ozel hastane yok maalesef. Mecburen devlete gidecegim. Bugun tahlil yaparsa pazartesi de aile hekimine yaptiririm onun da sonucuna gore ozeldeki doktora giderim. Bir onceki kimyasal gebelik surecimde orda bir doktor bulmustum cok da sevmistim. Onunla devam etmeyi dusunuyorum zaten hamile olursam. Dogumu falan da orada yaparim diye dusunuyorum. Doktordan bisey istemek icin kirk takla atiyoruz resmen. Ugrastirmadan yapsa nolur sanki. Pesin pesin maaslardan kesiliyor ucretleri. Hizmet alamiyoruz dogru duzgun. Sonra ozellere gidip uc bes katini oduyoruz. Benim bu isi bu hafta netlestirmem gerek bir de cunku annemin pet cekinme ihtimali var ve yaninda olmak zaten tehlikeliyken hamileysem daha da tehlikeli. Eger hamileysem annemi goturmesi icin baska birini ayarlamam gerekecek. Cok kotu denk geldi.Devlete gtceksin direkt beta baktırcm dme kuzum bazen gıcıklık yapıyolar bakmıyolr midem kötü de şikayetlerni anlat günüm de geçti de doktora
Canım sen bugün git acile midem kötü 1 haftadır yanıyo ve bulanıyo de gebelik şüphen var mı derse bir hafta kadar geçti de yapsınlar betanı.pazrtside aile hekime gidip pozitf çıktı takip amaçlı geldim dersin.farklı hastane olduğu için rkamlarda farklılık olabilir şimdiden söyliyim onu kafana takma hiç.ama yine de yaklaşık 2 katı olması yeterli bizm için.bize de yazarsın mutlaka haber verirsinBulundugum sehirde ozel hastane yok maalesef. Mecburen devlete gidecegim. Bugun tahlil yaparsa pazartesi de aile hekimine yaptiririm onun da sonucuna gore ozeldeki doktora giderim. Bir onceki kimyasal gebelik surecimde orda bir doktor bulmustum cok da sevmistim. Onunla devam etmeyi dusunuyorum zaten hamile olursam. Dogumu falan da orada yaparim diye dusunuyorum. Doktordan bisey istemek icin kirk takla atiyoruz resmen. Ugrastirmadan yapsa nolur sanki. Pesin pesin maaslardan kesiliyor ucretleri. Hizmet alamiyoruz dogru duzgun. Sonra ozellere gidip uc bes katini oduyoruz. Benim bu isi bu hafta netlestirmem gerek bir de cunku annemin pet cekinme ihtimali var ve yaninda olmak zaten tehlikeliyken hamileysem daha da tehlikeli. Eger hamileysem annemi goturmesi icin baska birini ayarlamam gerekecek. Cok kotu denk geldi.
Hamilelik gastriti diye bir şey Varmış canım . Onu mu yaşıyorum yoksa farklı bir şey mi ben de bilmiyorum. Şu an 7+5 imBu kadar erken zamanda mi oldu ki? Ben hala hamile olup olmadiigim konusunda emin degilim. Hamileysem bile kimyasal olup olmadigini bilmiyorum. Keseyi falan kacinci haftada gordunuz? Ilk ultrason muayenesini kacinci haftada yaptirmak gerek. Erken yaptirip goremezsek yine stres olacagim.
O oslem_ 6+4 ılan kalp atışı canım yanlış yazmışımHamilelik gastriti diye bir şey Varmış canım . Onu mu yaşıyorum yoksa farklı bir şey mi ben de bilmiyorum. Şu an 7+5 im
Keseyi 4+5 de gördük
Keseyi de sanırım 6+4 de gördük
Her şey eninde sonunda olacağına varacak , stres üzüntü yapma. Güzel düşünelim güzel olsun
Canım eşin de test yaptırdı mı?Yumurtlama var çatlama var gün aşırı ilişki var. Ama pozitifi göremedim.
Yaptırmadı. Bi tane kızımız olduğu için Bi sorun olmadığını düşünüyor kendiCanım eşin de test yaptırdı mı?
Ateşle takip etmiştin dmi canım ilk gebeliğindeki gbi ilerlemişti ateş takibin de dur bakalım Allahtn ümit kesilmez kırmızılar gelene kadar umut vardırYumurtlama var çatlama var gün aşırı ilişki var. Ama pozitifi göremedim.