Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum bata 6 kaldı dün kahverngi ipliksi leke geldi durdu arkası gelmedi şu an kup kuru akıntı fln yok sbah kaset test yaptım negatif bekliyoruz işte

Canm gün gün dene istersen belki o şeffaflık koyulaşacak belki cok küçüktür ondan öyle gözükmüştür
Acaba testimi bozuk
Test bozuk olabilir evet C nin çevresinde şeffaf çizgi ilk kez gördüm ondan sizlere sorayım dedim ama bi umut hani bazı arkadaşların testlerinde t çizgisi kaymış olabiliyo ya.. bu testin T çizgisi acaba üretim hatası olup tam C ile bitişik midir dedim kendi kendime kendini kandırmaya usta bir kişiliğimdir bir kaç gün bekleyip tekrarlamayı düşünüyorum canım

Bencede tekrarla canm her hangi belirti yaşıyor musun

Bat yarın. Kasık ağrım şak diye kesildi. Mide bulantım ve akıntım deli gibi devam ediyo. Çok umutlanmıştım bu ay. Kaset testle erken gebelik çok farkediyo mu gercekten
Bende baya farketti atıyorum bak ikiside aynı gün

Eklentiler

• IMG_20220630_172949.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220630_221736.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220630_172949.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 52
Bencede tekrarla canm her hangi belirti yaşıyor musun
Şuana kadar herhangi bir belirti yok aslında herşey çok olağan ilerliyo ama adet belirtisi de yok bir iki gün sonra görcez bakalım senin nasıl ilerliyo şuana kadar? Belirtilerin var mı bat kaç?

Şuana kadar herhangi bir belirti yok aslında herşey çok olağan ilerliyo ama adet belirtisi de yok bir iki gün sonra görcez bakalım senin nasıl ilerliyo şuana kadar? Belirtilerin var mı bat kaç?
22 temmuz canm 10 aydır evliyiz ilk günden beri istiyoruz bakalım bu ay ne olacak . Valla bu gün halsizim sürekli uyudum . 2 gün önce kasık agrısı bel agrıso vardı . Hamilelikmi adet belirtisimi bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…