- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
Kuzucum bata 6 kaldı dün kahverngi ipliksi leke geldi durdu arkası gelmedi şu an kup kuru akıntı fln yok sbah kaset test yaptım negatif bekliyoruz işteAyy ozlenmek ne güzelmiş ne mutlu oldum şuanbende özledim valla. Bir sesleneyim dedim. Bayram dolayisiyla memleketlere gidip geldik kürkçü dükkanına.ancak fırsat bulabildim. Sen naptın kuzum en sonki durumun neydi nasilsin
Çok AminCanim hosgeldin batini soyle ekliyim listeye seni insallah en kisa surede bebisinize kavusursunuz
Test bozuk olabilir evet C nin çevresinde şeffaf çizgi ilk kez gördüm ondan sizlere sorayım dedim ama bi umut hani bazı arkadaşların testlerinde t çizgisi kaymış olabiliyo ya.. bu testin T çizgisi acaba üretim hatası olup tam C ile bitişik midir dedim kendi kendimeCanm gün gün dene istersen belki o şeffaflık koyulaşacak belki cok küçüktür ondan öyle gözükmüştür
Acaba testimi bozuk
Bencede tekrarla canm her hangi belirti yaşıyor musunTest bozuk olabilir evet C nin çevresinde şeffaf çizgi ilk kez gördüm ondan sizlere sorayım dedim ama bi umut hani bazı arkadaşların testlerinde t çizgisi kaymış olabiliyo ya.. bu testin T çizgisi acaba üretim hatası olup tam C ile bitişik midir dedim kendi kendimekendini kandırmaya usta bir kişiliğimdir bir kaç gün bekleyip tekrarlamayı düşünüyorum canım
Bende baya farketti atıyorum bak ikiside aynı günBat yarın. Kasık ağrım şak diye kesildi. Mide bulantım ve akıntım deli gibi devam ediyo. Çok umutlanmıştım bu ay. Kaset testle erken gebelik çok farkediyo mu gercekten
Adetin düzenli miydi. Bazen erken olabilir adetKuzucum bata 6 kaldı dün kahverngi ipliksi leke geldi durdu arkası gelmedi şu an kup kuru akıntı fln yok sbah kaset test yaptım negatif bekliyoruz işte
Adet günün ne zaman.Aynı devam tam gaz canm
Hep düzenlidir aslında ama belki havalardan fln etkilenmiştr bilmiyorum ki bakalım görcez artıkAdetin düzenli miydi. Bazen erken olabilir adet
Şuana kadar herhangi bir belirti yok aslında herşey çok olağan ilerliyoBencede tekrarla canm her hangi belirti yaşıyor musun
Kac gun kala yaptin canim testleriBende baya farketti atıyorum bak ikiside aynı gün
Gayet guzel artmis masallahKizlar merhaba Bn kontrol baktirdim 2 gün önce 1000 di 2500 çıktı sizce değer normal mi
1000 olan 5 gün once 2500 3 gün kala sat 19 temmuzKac gun kala yaptin canim testleri
Canım bu kaset testin laboquick marka mı hatırlıyo musunBende baya farketti atıyorum bak ikiside aynı gün
22 temmuz canmAdet günün ne zaman.
Yok canım sanmıyorum ikiz gebeliklerde beta 4 kat fln artıyo bi tanıdığımda öyle olmuştuKızlar ikiz olabilir mi
22 temmuz canm 10 aydır evliyiz ilk günden beri istiyoruz bakalım bu ay ne olacak . Valla bu gün halsizim sürekli uyudum . 2 gün önce kasık agrısı bel agrıso vardı . Hamilelikmi adet belirtisimi bilmiyorum artıkŞuana kadar herhangi bir belirti yok aslında herşey çok olağan ilerliyoama adet belirtisi de yok bir iki gün sonra görcez bakalım senin nasıl ilerliyo şuana kadar? Belirtilerin var mı bat kaç?
Erken döllenme olabilr mi ovü testi kullanmış mıydın1000 olan 5 gün once 2500 3 gün kala sat 19 temmuz