Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme dur bakalım dha niye kendne stres yapıyosun bekleyelim geç döllenme fln olmuştur belki canım testini atsana bize de bi bakalım erken gebelik testi miydi kaset test miydi
Kaset test canım. Hiç atmama gerek yok. Koskoca Bi boşluk. Erken olandan mı yapsaydım acaba. Bat a son 1

merhaba arkadaşlar daha önce C çizgisinin etrafında böyle şeffaf bir çizgi göreniniz var mı? Ben sayısını hatırlamadığım kadar test yaptım bunu ilk defa gördüm yoksa daha önce dikkatimi çekerdi. Daha 3 günüm var adete ama (lütfen bundan sonra yazacaklarımı yadırgamayın) daha önce t veya c çizgisinin kaymış olduğu bi kaç gebelik testine denk geldim kk'da veya başka sitelerde. Merakıma yenik düşüp sizlere sormak istedim. Görüpte dönüş yapan herkese şimdiden teşekkür ederim Rabbim hepimize önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım ben ilk defa gördüm böyle ama ne anlama geldiğini anlayamadım?

merhaba hoşgeldin, ben hiç duymamıştım, bir kaç gün daha bekleyip tekrarla istersen , amin cümlemize

Guguuu eklesin listeye seni de beraber bekleyelim, umarım bebeğin seninledir:) ne zamandır istiyorsun?
Çok sevinirim eklerse bizim 4 yıl olucak Kasım'da. Eşimde sperm ileri hareket azdı ve sperm sayısı düşüktü. Benim Prolaktin dışında herşey normaldi. Eşimde de Prolaktin yüksekliği tespit edildi ama beyinde bir şey çıkmadığı için dostinex ilaca başladı (umarım ilaç ismi vermede sakınca yoktur) bir süre beraber aldık ilacı. Tahlillerde gözle görülür bir düzelme var. Eylüle kadar süre verdik kendimize o zamana kadar kendiliğinden olmazsa ve sperm sonuçları iyi olursa aşılama yaptırıcaz o da olmazsa kış gibi tüp bebek. Kısmette doğal yoldan olması varsa o zamana kadar tutunur belki bakalım sizin nasıl geçiyo süreç siz ne zamandır istiyorsunuz?

aslında hikayelerimiz benzer :) bende 2018 yılından beri bekliyorum miniğimi, önümüzdeki ay aşılama tedavisine başlayacağız bu ay doğal yollarla olması için son denemeyi yapıyoruz, inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız evlatlarımızı

Çok Amin ben bu ay 'Bir Gebenin Günlüğünde' keşfettiğim bir şeyi söyliyim o zaman sana ama belki daha önce denemişsindir önümüzde ki ay ona şans vermeyi düşünüyorum. Gynoseed diye bir "hamileliği kolaylaştıran Jel". Bakalım kısmet. Tabi inşallah bebeğin seninledir güzel haberlerini bekliyorum

evet bunu burda kızlarla konuştuk , deneyecek olanlar var :) ben pek cesaret edemedim, umarım bebişlerimiz bizimledir, gerek kalmaz

Kese gorundugunde beta kacti?

Cok fazla ilgilendiler bu sefer :) surup icirdi midem icin. Serum takti niye bilmiyorum. Beta 140 cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…