Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay allahim insallah o kararti ikinci cizgidir tam emin degilim insallah hayal kirikligi yasamam. Birazdan disari cikicam erken test alicam ama bugun degil de yarin sabah ilk idrarla mi yapsam napiyim sizce

Ay allahim insallah o kararti ikinci cizgidir tam emin degilim insallah hayal kirikligi yasamam. Birazdan disari cikicam erken test alicam ama bugun degil de yarin sabah ilk idrarla mi yapsam napiyim sizce
öyle yap kuzum yarın sabah yap nasipse ilk idrarla inşallah vardır çok aminnn :emir_bebek:

Tatilde daha güzel geçiyor zaman valla :)

Benim de bazı yiyecekleri düşününce Bile tiksiniyorum :) yemiyorum yemeyi hayal bile edemiyorum 😀

Pirinç pilavı makarna tatlı şeyler ( bu arada normalde tatlıya ve makarnaya bayılan biriydim 😀)
Bende de oluyor düşüncesi bile iğrenç ben de bitek bana oluyo sanıyodum😂 ekşi çekiyo canım habire

Ben de görür gibiyim ama emin değilim😄
Ah bende emin degilim yarin nasipse tekrarliycam kaset test oldugu icin emin olamiyorum. Ilk gebeligimde bir gun once cok cok silik gormustum. Hatta esim bile gorememisti. Bakalim artik merakla yarini bekliyorum :KK48:

Yok kuzum hiç bişe gelmedi bir kere geldi kesildi akıntı fln yok kupkuruyum ama sbah test yaptım kızlara destek amaçlı negatf çıktı paylaşcam birzdan
Canm regl başlangıcı olsaydı dünkü leken bugün kesinlikle gelirdi bence senin bebiş kendine yer hazırlıyor. 22 sine kadar dinlen kendine cici bak . Allah'ın izniyle 22 sinde çift çizgiyi görürsün inşallah

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 47
Canım kaset test ile değilde erken gebelik testi ile baksaydın keşke
Evde bu vardı canım trendyoldan çoklu söylemiştim umudum yoktu zaten kızlara destek için yapcaktım eğlence olsun diye dün akşam eve gidip lekeyi görünce hepten umutsuzlaştm öylesine yaptım

yerleştikten sonra hcg hormonu salgılayacak sonra hormon böbreklerden geçecek kii idrar testinde çıksın, o yüzden çıkmamış olabilir
Ay öyle mi diyosun bende öyle biliyorum ama işte insan başına gelince araştırmaya koyuluyo bazı topikleri okudum fln yerleşme görüp test yapanların silikte olsa çıkmış bilemedim o yüzden😌
Erkek gebelik testinde cıkardı varsa normla kaset olduğu için çıkmadı belkide canm
Neyse pazrtesi olmazsa tekrr bi test yaparım eğer bişe gelmezse tabi

X