Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam napıyosunuz 🥰 ya bişe sorcam size ben hiç yumurtalaa takip etmiyom sadece uygulamadan bakıyom bu ay adetim bitince ilişki yaşadık iki gün sonra benım böyle hafif kokulu şeffaf ve kasık ağrılı bi akıntım başladı acaba yumurttilamamı vardır yoksa üşütmeden mi çözemedim böyle olan var mı🙈

Yaaa çok teşekkür ederim tamamdır :)

Cooook teşekkür ederim :) 4 gündür karin bölgemde adet agrim var ara ara girip çıkıyor. Son yaptığım ovulasyon testi de pozitif çıktı. Sabah ilk idrarla yaptım ama.
Bu testi ne zaman yaptın

Sen hamişsin dmi canım öyle hatırlıyorum.Peki ne zman oldu senn batmaların benim bata daha çok var aslında 22 temmuz ama ben bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum 4ünde baya yoğun yumurtlama akıntım olmuştu.Dün o batmalar olduğunda yumurtlamadan sonra 7.gündü.bugün batmalar devam ediyo ama dünkü kadar sık diil
Ben de battan 4 gün önce öğrendim ama henüz doktora gitmedim.
Son adet tarihine göre 4+6 şuan hâlâ devam ediyor, regl agrısı gibi değil farklı bir ağrı

Kızlar selam napıyosunuz 🥰 ya bişe sorcam size ben hiç yumurtalaa takip etmiyom sadece uygulamadan bakıyom bu ay adetim bitince ilişki yaşadık iki gün sonra benım böyle hafif kokulu şeffaf ve kasık ağrılı bi akıntım başladı acaba yumurttilamamı vardır yoksa üşütmeden mi çözemedim böyle olan var mı🙈
Yumurtlama canım değrrlendir🤗
Ben de battan 4 gün önce öğrendim ama henüz doktora gitmedim.
Son adet tarihine göre 4+6 şuan hâlâ devam ediyor, regl agrısı gibi değil farklı bir ağrı
Evet evet bu batmayı dha önce yaşamadım hiç hatrlamıyorum yani değişikti bakalım hayırlısı artık

Gugum peki o kesik akıntıların ne renkti bembeyz mıydı? bugün benimde o şekilde akıntım oldu da peçeteye silince kremsi renkte
Bebem benim ki bembeyaz degildi sarimtirak gibi krem gibi degisikti daha once sadece yumurta aki gibi olurdu

Kızlar merhaba bende yine akıntı yoğunlaşmaya başladı ama bu sefer değişik afedersiniz çökelek gibi aynı yaşayan var mı . Ve ben hiç ilşki esnasında agrı yaşamam dün cok şiddetli agrı yaşadım . Bu normalmi ya
Sen regl oldun mu canım ya da hamile misin
Bende aşırı merak ediyorum akıntım durdu belirtide yok zaten daha erken belirti için peki ne zaman test yapsam doğru çıkar acaba Allah kısmet ederse olursa ilk olucak o yüzden anlamıyorum hiç 🫣
Bat ne zaman senin canım, bence regl günün geçmeden yapma. Erken öğrenmek sıkıntı sürekli kan testi yapıp yükseldi mi , kimyasal gebelik mi diye stres yaşıyorsun

X