- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Evet hele sen daha önce yaşamışsın bu duyguyu bilirsin önceki süreçle kıyas yaparsınAynen kuzum ayni kiside bile degisebiliyo belirtiler hayirlisi artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hele sen daha önce yaşamışsın bu duyguyu bilirsin önceki süreçle kıyas yaparsınAynen kuzum ayni kiside bile degisebiliyo belirtiler hayirlisi artik
Kadin vucudu o kadar enteresan ki ayni kisi farkli gebelik belirtileri olabiliyor. Ben once akintimdan anlamistim goguslerim hic acimiyordu.Evet hele sen daha önce yaşamışsın bu duyguyu bilirsin önceki süreçle kıyas yaparsın
Erken olduğunu biliyorum canım ama yumurtlama döneminde ilk kez böyle oldu tutmuş mu dedim acaba tahmini adet tarihi 23 temmuz yani 23 den 29 temmuz'a kadar olmam gerekiyorHosgeldin canim
Hayit suyuyla sifa bulan cok insan var acikcasi ben hic denemedim. Hamileligi cok istedigimiz icin butun belirtileri yasayabiliyoruz bazen ama 4 gun olmus biraz erken. Insallah en kisa surede bebisinize kavusursunuz.
Yalniz adet tarihlerini anlayamadim batini 23 son adet tarihini 29 temmuz demissin.
Sat 29 haziran bat 23 temmuz mu ?
Ay İnşallah canm çünkü ilk kez yumurtlama döneminde denk getirdik ve ilk kez yumurtlamada akıntı ağrı ve leke gördümMerhaba canım hoşgeldin muhtemelen 9unda gördüğün leke yumurtlama lekesi bazen öyle olabiliyo.inşallah tutmuştur bebişin sennledir
Bende 6sında şeffaf uzayan akıntım oldu ve ilişkide ağrı baskı hissettim canım kızlar normal dedilerKızlar merhaba bende yine akıntı yoğunlaşmaya başladı ama bu sefer değişik afedersiniz çökelek gibi aynı yaşayan var mı . Ve ben hiç ilşki esnasında agrı yaşamam dün cok şiddetli agrı yaşadım . Bu normalmi ya
Kaç çıktı beta HCG
Tebrik ederim canım.Teşekkür ederim canım inşallah vardır başka hiç bir belirtimde yok. Bayramdan sonra verelim diyor eşim ama test alalımda tekrarla dedi bide eşimin memleketine geldik köydeyiz inşallah test bulabilirsem yapcam atarım burayada
Normal canım zamanla azalıyor.Kızlar bende yeni öğrendim gebeliği evde test yaptım pozitifti kan testi de yaptım 221,06 çıktı adet günü yapmıştım.. sancım çok var ama arada bir oluyor 10 saniye sürüyor gidiyor normal mi sizce
Yürüyünce bende de o batmalar çok oluyor canım.Yatınca olmuyo özellikle biraz yürüyünce ayakta durunca oluyo.Resmen biri iğne batırıyomuş gibi baya sızı hisediyorum anlık geçiyo ama sık sık oluyo
Benim hiç Göğüs hassasiyetim olmazdı 25 Haziran'da uçları acıdı 30 da test yaptım pozitif, şimdi daha çok ağrı varHamile olan arkadaslar erken gebelik belirtilerinizin arasinda gogus uclarinda acima sizlama gibi seyler oldu mu yada alt kirpiklerde uzama
Bende ilk defa yumurtlamada kahve leke gordum bu ay daha once hic yasamamistim merak ediyorumAy İnşallah canm çünkü ilk kez yumurtlama döneminde denk getirdik ve ilk kez yumurtlamada akıntı ağrı ve leke gördüm
23 temmuz olarak ekliyorumErken olduğunu biliyorum canım ama yumurtlama döneminde ilk kez böyle oldu tutmuş mu dedim acaba tahmini adet tarihi 23 temmuz yani 23 den 29 temmuz'a kadar olmam gerekiyor
Kuzum ben o sekilde akinti farkliligindan tahmin etmistim gebeligimi kesik kesik parcalar ve yogun akintim vardi hic olmazdi insallah bebistendirrKızlar merhaba bende yine akıntı yoğunlaşmaya başladı ama bu sefer değişik afedersiniz çökelek gibi aynı yaşayan var mı . Ve ben hiç ilşki esnasında agrı yaşamam dün cok şiddetli agrı yaşadım . Bu normalmi ya
HayırlısıTesekkur ederim canim gogus uclarim ilk defa boyle aciyor kirpikleri ise makyajimi cikarirken fark ettim tuhaf geldi bakalim artik
Bende aşırı merak ediyorum akıntım durdu belirtide yok zaten daha erken belirti için peki ne zaman test yapsam doğru çıkar acaba Allah kısmet ederse olursa ilk olucak o yüzden anlamıyorum hiçBende ilk defa yumurtlamada kahve leke gordum bu ay daha once hic yasamamistim merak ediyorum
Bu durumlar kisiye gore cok degiskenlik gosteriyor erken gebelik testiyle birkac gun onceden gorenler oldugu gibi kasetle de cift cizgi gorenler var.Bende aşırı merak ediyorum akıntım durdu belirtide yok zaten daha erken belirti için peki ne zaman test yapsam doğru çıkar acaba Allah kısmet ederse olursa ilk olucak o yüzden anlamıyorum hiç
Sen hamişsin dmi canım öyle hatırlıyorum.Peki ne zman oldu senn batmaların benim bata daha çok var aslında 22 temmuz ama ben bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum 4ünde baya yoğun yumurtlama akıntım olmuştu.Dün o batmalar olduğunda yumurtlamadan sonra 7.gündü.bugün batmalar devam ediyo ama dünkü kadar sık diilTebrik ederim canım.
Normal canım zamanla azalıyor.
Yürüyünce bende de o batmalar çok oluyor canım.
Benim hiç Göğüs hassasiyetim olmazdı 25 Haziran'da uçları acıdı 30 da test yaptım pozitif, şimdi daha çok ağrı var
Gugum peki o kesik akıntıların ne renkti bembeyz mıydı? bugün benimde o şekilde akıntım oldu da peçeteye silince kremsi renkteKuzum ben o sekilde akinti farkliligindan tahmin etmistim gebeligimi kesik kesik parcalar ve yogun akintim vardi hic olmazdi insallah bebistendirr
Evet flo diye bir uygulama kullanyorum tam tahmin ettiği tarih de 26 haziran da adet oldum 6 gün sürdü yumurtlama günüm de 8 temmuzdu 7 temmuz gecesinde hissettim çatladığını kramlar vardı kasık ağrım ve şeffaf akıntı başladı anladım zaten hemen. Ama ben hiç hissetmezdim hayıt tohumu çayı kullandım adetin 3. Günü 7 temmuz da çatladığını anlayınca bıraktım hemen yumurtlama gününde bırakılması gerekiyormuş.Bu durumlar kisiye gore cok degiskenlik gosteriyor erken gebelik testiyle birkac gun onceden gorenler oldugu gibi kasetle de cift cizgi gorenler var.
Ben bir gun oncesinde kaset testle gormustum mesela cok cok silikti ikinci cizgi.
Keske cabucak ogrenilebilse. 3 gun var aramizda seninle hemen hemen ayni durumlari yasiyoruz. Kac gundur olan akintim kesildi benim de. Yumurtan ne zaman catladi takip ettin mi?
Yaaa çok teşekkür ederim tamamdır :)
Cooook teşekkür ederim :) 4 gündür karin bölgemde adet agrim var ara ara girip çıkıyor. Son yaptığım ovulasyon testi de pozitif çıktı. Sabah ilk idrarla yaptım ama.
Canım korkma bir şey olmaz insAllah. Nerdeyse gebeliklerin çoğunda lekelenme oluyo. Kahverengiyse sıkıntı yok. Hatta kırmızı olup düşmeyenler bile var. Bol bol dinlen hiç bir iş yapma gerekirse evi pislik götürsün biraz sabretSenin kanaman varmıydı kuzum