Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olan arkadaslar erken gebelik belirtilerinizin arasinda gogus uclarinda acima sizlama gibi seyler oldu mu yada alt kirpiklerde uzama🤔

Normalde adete 5 gun kala goguslerimde biraz hassasiyet olur. Bugun gogus uclarimda sizi ve aci hissetmeye basladim. Sanki kiyafet surtmus de tahris olmus gibi aciyor. Ayrica alt kirpiklerimin asagiya dogru dik dik uzadigini fark ettim. Bu durumu yasayaniniz ya da duyaniniz var mi erken gebelik belirtisi olabilir mi kafamda deli sorular:KK64:

Normalde adete 5 gun kala goguslerimde biraz hassasiyet olur. Bugun gogus uclarimda sizi ve aci hissetmeye basladim. Sanki kiyafet surtmus de tahris olmus gibi aciyor. Ayrica alt kirpiklerimin asagiya dogru dik dik uzadigini fark ettim. Bu durumu yasayaniniz ya da duyaniniz var mi erken gebelik belirtisi olabilir mi kafamda deli sorular:KK64:
Kuzum benim göğüs uçlarım hassaslaşmıştı. Dokununca acıyordu ama kirpikler için bir şey diyemiyorum hiç dikkat ettiğim bir şey değil:)

Kuzum benim göğüs uçlarım hassaslaşmıştı. Dokununca acıyordu ama kirpikler için bir şey diyemiyorum hiç dikkat ettiğim bir şey değil:)
Tesekkur ederim canim gogus uclarim ilk defa boyle aciyor kirpikleri ise makyajimi cikarirken fark ettim tuhaf geldi bakalim artik :KK51:

Merhaba arkadaslar🌸

Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.

💫Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.

Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle :KK55: :KK200::anneadayı:

Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.

Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah🤲🏻🌸🤗

@PerinayyHAZIRAN:anneadayı:🧿
asyadan asyadan HAZIRAN:anneadayı: 🧿
@Hayalim5454HAZIRAN:anneadayı:🧿
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
HAZIRAN-TEMMUZ BATSONUC
@khilall21429.06.2022:anneadayı:🧿
@Evimmis29.06.2022:anneadayı:🧿
@Gulere30.06.2022:anneadayı:🧿
olmadibe olmadibe 01.07.2022:anneadayı:🧿
@filozofia01.07.2022🔴
@yelken_c03.07.2022:anneadayı:🧿
@Aycoregi103.07.2022:anneadayı:🧿
@Uykucupandaa05.07.2022:anneadayı:🧿
A AYldz123 06.07.2022:anneadayı:🧿
@Edyy9607.07.2022:anneadayı:🧿
@Afddy08.07.2022❓
@Bidebayilistersenferiha15.07.2022❓
@caglali966918.07.2022❓
@y_yesim18.07.2022❓
Guguuu Guguuu 20.07.2022❓
@pozitifbiri20.07.2022❓
@Hewda20.07.2022❓
@ASENK21.07.2022❓
NurseCelline NurseCelline 22.07.2022❓
H Hasretimm123 22.07.2022❓
@paranerde25.07.2022❓
@esruyar26.07.2022❓
@bloggerserap02.08.2022❓
16.07.2022
Merhaba arkadaslar🌸

Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.

💫Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.

Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle :KK55: :KK200::anneadayı:

Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.

Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah🤲🏻🌸🤗

@PerinayyHAZIRAN:anneadayı:🧿
asyadan asyadan HAZIRAN:anneadayı: 🧿
@Hayalim5454HAZIRAN:anneadayı:🧿
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
HAZIRAN-TEMMUZ BATSONUC
@khilall21429.06.2022:anneadayı:🧿
@Evimmis29.06.2022:anneadayı:🧿
@Gulere30.06.2022:anneadayı:🧿
olmadibe olmadibe 01.07.2022:anneadayı:🧿
@filozofia01.07.2022🔴
@yelken_c03.07.2022:anneadayı:🧿
@Aycoregi103.07.2022:anneadayı:🧿
@Uykucupandaa05.07.2022:anneadayı:🧿
A AYldz123 06.07.2022:anneadayı:🧿
@Edyy9607.07.2022:anneadayı:🧿
@Afddy08.07.2022❓
@Bidebayilistersenferiha15.07.2022❓
@caglali966918.07.2022❓
@y_yesim18.07.2022❓
Guguuu Guguuu 20.07.2022❓
@pozitifbiri20.07.2022❓
@Hewda20.07.2022❓
@ASENK21.07.2022❓
NurseCelline NurseCelline 22.07.2022❓
H Hasretimm123 22.07.2022❓
@paranerde25.07.2022❓
@esruyar26.07.2022❓
@bloggerserap02.08.2022❓
16.07.2022

Yumurtlama döneminden dolayı olmasın canm belki çatlama oldu ondan agrı yapıyor

Hadi yaa ben de iyyiim canım bi sıkıntım belirtim yok arada kasıklarım ağrıyor o kadar
Kuzum o benimde agriyo hatta kasikta degil karin agriyor gibi dr rahim genisliyo normal demisti. Bu arada gec cevap verdim k bakmayin son misafirlerimi az once ugurladim.

Canm sigarayı keşke bırakabilsen benim ablamda hamileliğinde kullandı bırakmadı bebek erken doğdu gelişim geriliği oldu. İnşallah en kısa sürede bırakırsın
Evet kuzum zaten soyle bir sorun var ilk gebeligimde birakmistim cok guzeldi ama yavrumun kalbi durdu. Takdiri ilahi.Bu gebeligimde resmen iradesiz davraniyorum,isin aslı şu kalp atisini bi duysam bagim oluscak belki yine hemen birakacagim ama cidden cok deniyorum mesela inanmayacaksiniz ama gunde 9 10 bardak kahveden 1 tane turk kahvesi iciyorum çay hic icmiyorum onun harici gunde 2 3 litre su iciyorum herseye dikkat edip maraza iradesizim bu sefer nolur dua edin tiksineyim 🙏

Merhaba Guguuu Guguuu ekler misin beni de 😇 Bat 23, sat 29 temmuz. 7 ay olacak evliyim nişanlılık döneminde de ilişkimiz olmustu bir kaç defa korunduk hep evlendikten sonra korunmadık hiç bebis istiyoruz ama kısmet olmadı hast gitmedim hiç. Hayıt suyunu duydum haziran da adetimin 3. Günü başladım yumurtlama döneminde bıraktım ben ki yumurtladığımı hiç hissetmezken hayıt suyundan sonra hissettim sol kasık ağrım, vajina da yanma ve akıntım vardı yumurtlama günüm de 8 di eşimle de hiç yumurtlama dönemine denk gelemedik işinden ötürü ayın 8 de (bayram günü oldu tâbiki 😂) yarım saat arayla 2 defa ilişki oldu ilkinde kalkmadım yarım saat ikincisinde kalktım hemen. 9 da bacaklarım ağrıyodu sol kasığım ağrıyodu akıntım başladı tekrar seffaf yapışkan akıntı sonra minik bir leke geldi vajina da ağrı yanma var yine. Ne lekesi anlayamadım rengini de çözemedim çamaşırım koyuydu malesef çok açık verdim. 🤭😂 Biliyorum tâbiki erken belirti vermez tek merakım sizce tutmuş mudur çünkü ilk kez yumurtlama dönemine denk geldik merak ediyorum ya başına gelen var mı?

Merhaba Guguuu Guguuu ekler misin beni de 😇 Bat 23, sat 29 temmuz. 7 ay olacak evliyim nişanlılık döneminde de ilişkimiz olmustu bir kaç defa korunduk hep evlendikten sonra korunmadık hiç bebis istiyoruz ama kısmet olmadı hast gitmedim hiç. Hayıt suyunu duydum haziran da adetimin 3. Günü başladım yumurtlama döneminde bıraktım ben ki yumurtladığımı hiç hissetmezken hayıt suyundan sonra hissettim sol kasık ağrım, vajina da yanma ve akıntım vardı yumurtlama günüm de 8 di eşimle de hiç yumurtlama dönemine denk gelemedik işinden ötürü ayın 8 de (bayram günü oldu tâbiki 😂) yarım saat arayla 2 defa ilişki oldu ilkinde kalkmadım yarım saat ikincisinde kalktım hemen. 9 da bacaklarım ağrıyodu sol kasığım ağrıyodu akıntım başladı tekrar seffaf yapışkan akıntı sonra minik bir leke geldi vajina da ağrı yanma var yine. Ne lekesi anlayamadım rengini de çözemedim çamaşırım koyuydu malesef çok açık verdim. 🤭😂 Biliyorum tâbiki erken belirti vermez tek merakım sizce tutmuş mudur çünkü ilk kez yumurtlama dönemine denk geldik merak ediyorum ya başına gelen var mı?
Hosgeldin canim 🌸
Hayit suyuyla sifa bulan cok insan var acikcasi ben hic denemedim. Hamileligi cok istedigimiz icin butun belirtileri yasayabiliyoruz bazen ama 4 gun olmus biraz erken🤗. Insallah en kisa surede bebisinize kavusursunuz.
Yalniz adet tarihlerini anlayamadim batini 23 son adet tarihini 29 temmuz demissin.

Sat 29 haziran bat 23 temmuz mu ?

Son düzenleme:
Merhaba canım hoşgeldin muhtemelen 9unda gördüğün leke yumurtlama lekesi bazen öyle olabiliyo.inşallah tutmuştur bebişin sennledir☺️

X