Verdim canimBeta verdn mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim canimBeta verdn mi canım
Ama akıntım 4 5 6 sında oldu bitti benim hep öyle olur biter akıntı yok hiç.olduysa da bu ay farklı olmuş olur sanırım değerlendireyim bariYumurtlama döneminden dolayı olmasın canm belki çatlama oldu ondan agrı yapıyor
Kaç çıktı canımVerdim canim
Değerlendir canm mutlaka belki geç yumurtladın çünkü ben copunlukla hep yumurtlama zamanı öyle olurumAma akıntım 4 5 6 sında oldu bitti benim hep öyle olur biter akıntı yok hiç.olduysa da bu ay farklı olmuş olur sanırım değerlendireyim bari
Bazen iki kez yumurtlama olabiliyomus kuzum belki oyledirAma akıntım 4 5 6 sında oldu bitti benim hep öyle olur biter akıntı yok hiç.olduysa da bu ay farklı olmuş olur sanırım değerlendireyim bari
Tamam canım teşekkür ederim cevabın içinDeğerlendir canm mutlaka belki geç yumurtladın çünkü ben copunlukla hep yumurtlama zamanı öyle olurum
Akıntıda yok ama hadi baklım hayrlısı değrrlendireyimBazen iki kez yumurtlama olabiliyomus kuzum belki oyledir
Kuzum benim göğüs uçlarım hassaslaşmıştı. Dokununca acıyordu ama kirpikler için bir şey diyemiyorum hiç dikkat ettiğim bir şey değil:)Normalde adete 5 gun kala goguslerimde biraz hassasiyet olur. Bugun gogus uclarimda sizi ve aci hissetmeye basladim. Sanki kiyafet surtmus de tahris olmus gibi aciyor. Ayrica alt kirpiklerimin asagiya dogru dik dik uzadigini fark ettim. Bu durumu yasayaniniz ya da duyaniniz var mi erken gebelik belirtisi olabilir mi kafamda deli sorular
Tesekkur ederim canim gogus uclarim ilk defa boyle aciyor kirpikleri ise makyajimi cikarirken fark ettim tuhaf geldi bakalim artikKuzum benim göğüs uçlarım hassaslaşmıştı. Dokununca acıyordu ama kirpikler için bir şey diyemiyorum hiç dikkat ettiğim bir şey değil:)
16.07.2022Merhaba arkadaslar
Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.
Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.
Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle
Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@Perinayy HAZIRAN asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN HAZIRAN-TEMMUZ BAT SONUC @khilall214 29.06.2022 @Evimmis 29.06.2022 @Gulere 30.06.2022 olmadibe 01.07.2022 @filozofia 01.07.2022 @yelken_c 03.07.2022 @Aycoregi1 03.07.2022 @Uykucupandaa 05.07.2022 A AYldz123 06.07.2022 @Edyy96 07.07.2022 @Afddy 08.07.2022 @Bidebayilistersenferiha 15.07.2022 @caglali9669 18.07.2022 @y_yesim 18.07.2022 Guguuu 20.07.2022 @pozitifbiri 20.07.2022 @Hewda 20.07.2022 @ASENK 21.07.2022 NurseCelline 22.07.2022 H Hasretimm123 22.07.2022 @paranerde 25.07.2022 @esruyar 26.07.2022 @bloggerserap 02.08.2022
16.07.2022Merhaba arkadaslar
Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.
Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.
Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle
Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@Perinayy HAZIRAN asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN HAZIRAN-TEMMUZ BAT SONUC @khilall214 29.06.2022 @Evimmis 29.06.2022 @Gulere 30.06.2022 olmadibe 01.07.2022 @filozofia 01.07.2022 @yelken_c 03.07.2022 @Aycoregi1 03.07.2022 @Uykucupandaa 05.07.2022 A AYldz123 06.07.2022 @Edyy96 07.07.2022 @Afddy 08.07.2022 @Bidebayilistersenferiha 15.07.2022 @caglali9669 18.07.2022 @y_yesim 18.07.2022 Guguuu 20.07.2022 @pozitifbiri 20.07.2022 @Hewda 20.07.2022 @ASENK 21.07.2022 NurseCelline 22.07.2022 H Hasretimm123 22.07.2022 @paranerde 25.07.2022 @esruyar 26.07.2022 @bloggerserap 02.08.2022
Yumurtlama döneminden dolayı olmasın canm belki çatlama oldu ondan agrı yapıyor
Kuzum o benimde agriyo hatta kasikta degil karin agriyor gibi dr rahim genisliyo normal demisti. Bu arada gec cevap verdim k bakmayin son misafirlerimi az once ugurladim.Hadi yaa ben de iyyiim canım bi sıkıntım belirtim yok arada kasıklarım ağrıyor o kadar
Evet kuzum zaten soyle bir sorun var ilk gebeligimde birakmistim cok guzeldi ama yavrumun kalbi durdu. Takdiri ilahi.Bu gebeligimde resmen iradesiz davraniyorum,isin aslı şu kalp atisini bi duysam bagim oluscak belki yine hemen birakacagim ama cidden cok deniyorum mesela inanmayacaksiniz ama gunde 9 10 bardak kahveden 1 tane turk kahvesi iciyorum çay hic icmiyorum onun harici gunde 2 3 litre su iciyorum herseye dikkat edip maraza iradesizim bu sefer nolur dua edin tiksineyimCanm sigarayı keşke bırakabilsen benim ablamda hamileliğinde kullandı bırakmadı bebek erken doğdu gelişim geriliği oldu. İnşallah en kısa sürede bırakırsın
Evet kuzum şuan herseyi deniyorum sicak icecek cay kahve icmiyorum tetiklenmesin diye ama olmuyor pis illet. Insallah bi mide bulantim olur ki sonsuza dek tiksinirim insallahSigarayı bırak mutlaka canım yazık bebişe
Hosgeldin canimMerhaba Guguuu ekler misin beni de Bat 23, sat 29 temmuz. 7 ay olacak evliyim nişanlılık döneminde de ilişkimiz olmustu bir kaç defa korunduk hep evlendikten sonra korunmadık hiç bebis istiyoruz ama kısmet olmadı hast gitmedim hiç. Hayıt suyunu duydum haziran da adetimin 3. Günü başladım yumurtlama döneminde bıraktım ben ki yumurtladığımı hiç hissetmezken hayıt suyundan sonra hissettim sol kasık ağrım, vajina da yanma ve akıntım vardı yumurtlama günüm de 8 di eşimle de hiç yumurtlama dönemine denk gelemedik işinden ötürü ayın 8 de (bayram günü oldu tâbiki ) yarım saat arayla 2 defa ilişki oldu ilkinde kalkmadım yarım saat ikincisinde kalktım hemen. 9 da bacaklarım ağrıyodu sol kasığım ağrıyodu akıntım başladı tekrar seffaf yapışkan akıntı sonra minik bir leke geldi vajina da ağrı yanma var yine. Ne lekesi anlayamadım rengini de çözemedim çamaşırım koyuydu malesef çok açık verdim. Biliyorum tâbiki erken belirti vermez tek merakım sizce tutmuş mudur çünkü ilk kez yumurtlama dönemine denk geldik merak ediyorum ya başına gelen var mı?
Merhaba canım hoşgeldin muhtemelen 9unda gördüğün leke yumurtlama lekesi bazen öyle olabiliyo.inşallah tutmuştur bebişin sennledirMerhaba Guguuu ekler misin beni de Bat 23, sat 29 temmuz. 7 ay olacak evliyim nişanlılık döneminde de ilişkimiz olmustu bir kaç defa korunduk hep evlendikten sonra korunmadık hiç bebis istiyoruz ama kısmet olmadı hast gitmedim hiç. Hayıt suyunu duydum haziran da adetimin 3. Günü başladım yumurtlama döneminde bıraktım ben ki yumurtladığımı hiç hissetmezken hayıt suyundan sonra hissettim sol kasık ağrım, vajina da yanma ve akıntım vardı yumurtlama günüm de 8 di eşimle de hiç yumurtlama dönemine denk gelemedik işinden ötürü ayın 8 de (bayram günü oldu tâbiki ) yarım saat arayla 2 defa ilişki oldu ilkinde kalkmadım yarım saat ikincisinde kalktım hemen. 9 da bacaklarım ağrıyodu sol kasığım ağrıyodu akıntım başladı tekrar seffaf yapışkan akıntı sonra minik bir leke geldi vajina da ağrı yanma var yine. Ne lekesi anlayamadım rengini de çözemedim çamaşırım koyuydu malesef çok açık verdim. Biliyorum tâbiki erken belirti vermez tek merakım sizce tutmuş mudur çünkü ilk kez yumurtlama dönemine denk geldik merak ediyorum ya başına gelen var mı?
Bebeğim benim göğüslerim hiç acımıyordu hamileymişim ama bence herkesin belirtisi FarklıTesekkur ederim canim gogus uclarim ilk defa boyle aciyor kirpikleri ise makyajimi cikarirken fark ettim tuhaf geldi bakalim artik
Aynen kuzum ayni kiside bile degisebiliyo belirtiler hayirlisi artikBebeğim benim göğüslerim hiç acımıyordu hamileymişim ama bence herkesin belirtisi Farklı