Kuzum suan peceteye sildigimde geliyor bi ama artik yogun degil silik buna da sukur kuzum sen nasilsinCanım kanaman ne durumda düzelmiştir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum suan peceteye sildigimde geliyor bi ama artik yogun degil silik buna da sukur kuzum sen nasilsinCanım kanaman ne durumda düzelmiştir inşallah
Canim bebegin seninle inaniyorum insallah yerlesme kanamasidir. Seni cok iyi anliyorum 2 3 gun once benimde basima geldi. Progestan degerine baktirir misin? Dr un hap yada fitilini yazmamisti. Bir de kese etrafina guzelce baksinlar kanama alani var mi diye.Kızlar bebeğim düşüyor tuvalete çıktım kahverengi pıhtı kan geldi
Kuzum aklim sende ne yaptin?Başım dönüyor yoldayım başka haataneye gidiyorum
Bana doktorum kahve kırmızı leke gelirse korkma demişti inşallah önemli bir şey değildir canım. Ben de iyiyim dün bol bol dinlendim önceki gün baya belim ağrımıştı ayakta durmaktan diye düşündüm bugün iyiyim çok şükür.Kuzum suan peceteye sildigimde geliyor bi ama artik yogun degil silik buna da sukur kuzum sen nasilsin
Progestan değeri ne oluyor acaba yaCanim bebegin seninle inaniyorum insallah yerlesme kanamasidir. Seni cok iyi anliyorum 2 3 gun once benimde basima geldi. Progestan degerine baktirir misin? Dr un hap yada fitilini yazmamisti. Bir de kese etrafina guzelce baksinlar kanama alani var mi diye.
Amiin herkeslerin bayramı kutlu olsun canlarım Bu arada hamileler çiğ ete dokunmuyoruz değil miiKizcelerim nice hayirli bayramlarimiz olsun,bir sonraki kurban bayramina kucagimizda saglikli bebislerimizle girmemiz nasip olsun insallah
Benim kuzum leke de degil bildigin adet gibi sokuluyordu 2 kilodum kan revan olmustu 1 2 damlalik bisi olsa yerlesme kanamasina yorcaktim ama oyle yogun olunca cok korktum bakalim haftaya certesi cagirdi bi bakcakmis allah hayirlisini sagliklisini versin insallah. Kuzum ayakta durmak bu donemlerde iyi degil dikkat et kendineBana doktorum kahve kırmızı leke gelirse korkma demişti inşallah önemli bir şey değildir canım. Ben de iyiyim dün bol bol dinlendim önceki gün baya belim ağrımıştı ayakta durmaktan diye düşündüm bugün iyiyim çok şükür.
Kötü bir şey yoktur sadece 2 gün böyle sürmüşse inşallah bir sıkıntı yoktur bayramdan sonra gidecek misin hemenBenim kuzum leke de degil bildigin adet gibi sokuluyordu 2 kilodum kan revan olmustu 1 2 damlalik bisi olsa yerlesme kanamasina yorcaktim ama oyle yogun olunca cok korktum bakalim haftaya certesi cagirdi bi bakcakmis allah hayirlisini sagliklisini versin insallah. Kuzum ayakta durmak bu donemlerde iyi degil dikkat et kendine
Kuzum bebegin tutunmasini saglayan hormon benim 18.45 cikmisti begenmedim sonucu en az 30 40 olmasi gerekti dedi. Zaten aksama kanamam basladi. Allahtam fitil igne yazmisti kullandim hemen 2 gundur de kullaniyom bugun 24. 63 cikmis degerim az da olsa yukselmis sukur ona sende baktir kuzum o onemliProgestan değeri ne oluyor acaba ya
Devlet hastanesine gittim geçen çarşamba doktor hiç öyle bi değer istemedi benden ya bilemedim açıkcası 18 temmuzda gidicem bakalım ne diyecekKuzum bebegin tutunmasini saglayan hormon benim 18.45 cikmisti begenmedim sonucu en az 30 40 olmasi gerekti dedi. Zaten aksama kanamam basladi. Allahtam fitil igne yazmisti kullandim hemen 2 gundur de kullaniyom bugun 24. 63 cikmis degerim az da olsa yukselmis sukur ona sende baktir kuzum o onemli
Aa cig ete neden dokunulmuyo kuzum bilmiyodumAmiin herkeslerin bayramı kutlu olsun canlarım Bu arada hamileler çiğ ete dokunmuyoruz değil mii
Kuzum ozelde yaptir. Progestan degerime bakar misin de bizim burda 60 liraya baktilar. Devlet bi duzgun bisi ne istedi ne bakti benden. Ozele gittim en ince ayrintisina kadar istedi.Devlet hastanesine gittim geçen çarşamba doktor hiç öyle bi değer istemedi benden ya bilemedim açıkcası 18 temmuzda gidicem bakalım ne diyecek
Evet kuzum certesi gel bi bakalim kanama uzun surdu dedi hayirlisiKötü bir şey yoktur sadece 2 gün böyle sürmüşse inşallah bir sıkıntı yoktur bayramdan sonra gidecek misin hemen
Çok geç çağırmamış mı yaEvet kuzum certesi gel bi bakalim kanama uzun surdu dedi hayirlisi
İnternette yazıyor canım ama dokunma sen yine de nolur nolmazAa cig ete neden dokunulmuyo kuzum bilmiyodum
Aa bilmiyodum kuzum sagolasin allah nasip ederse yarin kesecektik ben hic kesmeyle ugrasmayayim o zamanİnternette yazıyor canım ama dokunma sen yine de nolur nolmaz
Bencede,sinir oldum hatta nasil bir boyle risk aliyo hayir 2 dk sini almicak bakmasi baksa ne guzel hem benimde icim rahatlayacak bayram gibi bayram yasayacaktim ama tatile giriyolarmis iste klasikÇok geç çağırmamış mı ya
İlaç falan verdi de benim böyle tablolarda umudum yokCanım kanaman ne durumda düzelmiştir inşallah