- 30 Ağustos 2012
- 1.646
- 1.226
Var gibi canım . Adet başlangıcın ne zamanKızlar yarım saat önce test yaptım ilk dakşkada böyle çıktı ve 6-7. Dakikada çektim fotosunu sizce var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi canım . Adet başlangıcın ne zamanKızlar yarım saat önce test yaptım ilk dakşkada böyle çıktı ve 6-7. Dakikada çektim fotosunu sizce var mı ?
Dündü aslında ama adet sancım vardı bugünde olmayınca öylesine test yaptımVar gibi canım . Adet başlangıcın ne zaman
Tebrik ederim kuzum pozitif gözüküyor isterden bi kan testi yaptırKızlar yarım saat önce test yaptım ilk dakşkada böyle çıktı ve 6-7. Dakikada çektim fotosunu sizce var mı ?
Tebrik ederim canımmmKızlar yarım saat önce test yaptım ilk dakşkada böyle çıktı ve 6-7. Dakikada çektim fotosunu sizce var mı ?
Bu pik diil canım pik olması için T çizgisinn aynı koyululta ya da daha da koyu olması lazımEki Görüntüle 3095764 kızlar kasık ağrım oldu bende ovülaston testi yaptım yumurtlama olmuşmu şimdi anlamadım bi yardımcı olun
Tebrik ederim canım :) Sonbahardagel dediiği gibi kan ver canım hemen betana bakalım :)Dündü aslında ama adet sancım vardı bugünde olmayınca öylesine test yaptım
Teşekkür ederim canım inşallah vardır başka hiç bir belirtimde yok. Bayramdan sonra verelim diyor eşim ama test alalımda tekrarla dedi bide eşimin memleketine geldik köydeyiz inşallah test bulabilirsem yapcam atarım burayadaTebrik ederim canım :) Sonbahardagel dediiği gibi kan ver canım hemen betana bakalım :)
Öncelikle iyi bayramlar canımTeşekkür ederim canım inşallah vardır başka hiç bir belirtimde yok. Bayramdan sonra verelim diyor eşim ama test alalımda tekrarla dedi bide eşimin memleketine geldik köydeyiz inşallah test bulabilirsem yapcam atarım burayada
Doktorunu ara canım ya da acile fln git belki yapılacak bişe vardır progestan flnKızlar bebeğim düşüyor tuvalete çıktım kahverengi pıhtı kan geldi
Tebrik ederim canim kan verirsen mutlaka haberini bekliyoruzKızlar yarım saat önce test yaptım ilk dakşkada böyle çıktı ve 6-7. Dakikada çektim fotosunu sizce var mı ?
Insallah kotu bir durum degildir nasilsin simdi konustun mu doktorunlaKızlar bebeğim düşüyor tuvalete çıktım kahverengi pıhtı kan geldi
Kuzum kötü düşünme kardeşimin 3 ay kanaması oldu . Acile git doktorunu ara . Hemen panik olmaKızlar bebeğim düşüyor tuvalete çıktım kahverengi pıhtı kan geldi
Başım dönüyor yoldayım başka haataneye gidiyorumInsallah kotu bir durum degildir nasilsin simdi konustun mu doktorunla
Tmm canım bize de haber ver mutlka inşallah bebeğin seninle kalırBaşım dönüyor yoldayım başka haataneye gidiyorum
Canım kanaman ne durumda düzelmiştir inşallahO kadar sakin diyor ki ya yerlesme kanamasi ya dusuk baslangici fitili sabah aksama cikar dedi. Yani hic gel et kanama devam mi bisi demiyor onun o sakinligi
Bende simdi progestan fitili 2 taneye cikardi ama kan sulandiriciya devam et birakma dedi. Tuhaf. Insallah dedigin gibi olur.
Emin misin canım gittin mi doktora ne dedii güzel haberler ver bizeKızlar bebeğim düşüyor tuvalete çıktım kahverengi pıhtı kan geldi
Çok teşekkür ederim canım İyi Bayramlar hiç olmaması kafamı karıştırıyor ama bakalım kan verebilirsem netleşir Aynen hemde sabretmiş olurum hemen doktora gitme taraftarıda değilim vajinal bakıyolar Teşekkür ederim canım ay seni hep grupta görüyodum Rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahÖncelikle iyi bayramlar canım
Belirtiler herkesin farklı farklı oluyor takılma ona :)
Bayramdan sonra büyümüş olur daha da iyi olabilir . Dikkat et kendine :)
Amin canım :)Çok teşekkür ederim canım İyi Bayramlar hiç olmaması kafamı karıştırıyor ama bakalım kan verebilirsem netleşir Aynen hemde sabretmiş olurum hemen doktora gitme taraftarıda değilim vajinal bakıyolar Teşekkür ederim canım ay seni hep grupta görüyodum Rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah