Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım inşallah vardır başka hiç bir belirtimde yok. 🙈 Bayramdan sonra verelim diyor eşim ama test alalımda tekrarla dedi bide eşimin memleketine geldik köydeyiz inşallah test bulabilirsem yapcam atarım burayada 🥲
Öncelikle iyi bayramlar canım

Belirtiler herkesin farklı farklı oluyor takılma ona :)

Bayramdan sonra büyümüş olur daha da iyi olabilir . Dikkat et kendine :)

O kadar sakin diyor ki ya yerlesme kanamasi ya dusuk baslangici fitili sabah aksama cikar dedi. Yani hic gel et kanama devam mi bisi demiyor onun o sakinligi

Bende simdi progestan fitili 2 taneye cikardi ama kan sulandiriciya devam et birakma dedi. Tuhaf. Insallah dedigin gibi olur.
Canım kanaman ne durumda düzelmiştir inşallah

Öncelikle iyi bayramlar canım

Belirtiler herkesin farklı farklı oluyor takılma ona :)

Bayramdan sonra büyümüş olur daha da iyi olabilir . Dikkat et kendine :)
Çok teşekkür ederim canım İyi Bayramlar 🍬💜 hiç olmaması kafamı karıştırıyor ama bakalım kan verebilirsem netleşir 🥰 Aynen hemde sabretmiş olurum hemen doktora gitme taraftarıda değilim vajinal bakıyolar 😅 Teşekkür ederim canım 🥰 ay seni hep grupta görüyodum Rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 💜💜

Çok teşekkür ederim canım İyi Bayramlar 🍬💜 hiç olmaması kafamı karıştırıyor ama bakalım kan verebilirsem netleşir 🥰 Aynen hemde sabretmiş olurum hemen doktora gitme taraftarıda değilim vajinal bakıyolar 😅 Teşekkür ederim canım 🥰 ay seni hep grupta görüyodum Rabbim sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 💜💜
Amin canım :)

Benim de sağ kasık ağrım dışında hiç belirtim olmamıştı . Ne yerleşme kanaması , ne bel ağrısı :)

Vajinal bakmaları zor değil emin ol :) ben bu zamana kadar hep öyle kontrol oldum . Zaten öyle heyecanlı oluyorsun ki ekrana bakmaktan bir şey anlamıyorsun bile ki acı falan hissetmiyorsun korkma :)

Bayramdan sonra güzel haberlerinizi bekliyorum :)

X