Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar sakin diyor ki ya yerlesme kanamasi ya dusuk baslangici fitili sabah aksama cikar dedi. Yani hic gel et kanama devam mi bisi demiyor onun o sakinligi sinirimi bozuyo
Bende hastanede çalışıyorum yeni başlayan kadın doktora gittim özel olmasına rağmen sadece kesen var burda çok küçük git iki hafta sonra gel dedi o kadar yani şöyle beslen şunu yap bak bunları yaşarsan korkma gibi hiç bişey söylemedi iyi bir doktor inan bana şans bulunca hiç birakmayın 🥺

Bende hastanede çalışıyorum yeni başlayan kadın doktora gittim özel olmasına rağmen sadece kesen var burda çok küçük git iki hafta sonra gel dedi o kadar yani şöyle beslen şunu yap bak bunları yaşarsan korkma gibi hiç bişey söylemedi iyi bir doktor inan bana şans bulunca hiç birakmayın 🥺
Kesinlikle katiliyorum kanamam var panigim dusuk kanamasi yada yerlesmedir diyip telefonu kapatti gayet sakin. Cidden soyle halden anlayan bi dr bulamiyom

Kesinlikle katiliyorum kanamam var panigim dusuk kanamasi yada yerlesmedir diyip telefonu kapatti gayet sakin. Cidden soyle halden anlayan bi dr bulamiyom
Annemin de 7 tane düşüğü oldu son gittiği doktor vitamin ilaçları verip şunu söylemişti sırt üstü olabildiğince yat ağır hiç bişey yapma kolunu dahi yukarı uzatıp bişey alma demişti annem doktorun dediklerini harfi harfiyen uyguladı ve kardeşim sağsalim dünyaya geldi arkasından iki kardeşim daha oldu sana tavsiyem ufakta olsa kanaman varsa bebeğim sırt üstü yat biraz dinlen kendini yorma şu süreçte 🌺

Annemin de 7 tane düşüğü oldu son gittiği doktor vitamin ilaçları verip şunu söylemişti sırt üstü olabildiğince yat ağır hiç bişey yapma kolunu dahi yukarı uzatıp bişey alma demişti annem doktorun dediklerini harfi harfiyen uyguladı ve kardeşim sağsalim dünyaya geldi arkasından iki kardeşim daha oldu sana tavsiyem ufakta olsa kanaman varsa bebeğim sırt üstü yat biraz dinlen kendini yorma şu süreçte 🌺
Evet kuzum suan bir wcye kalkiyorum evde camasir kalmadi temiz resmen ama yapacak birsey yok artik yatcam hep

Kuzum ben sana doktorumun söylediklerini söyleyeyim belki faydası olur :)

Sucuk sosis salam gibi şeyleri tüketme dedi . Sakatat beslenmek yok :) olabildiğince karbonhidrat az tüketiyoruz hatta hiç :)

Yürüyüş yapıyoruz :)

Darısı bizlere olsun inşallah bu arada ilaç olarak ne yazdı bana karışık bi vitamin yazdı sadece devlet karşılamıyor 110 tl iki kutu yazdı aldım bende 220 tl ye yarın başlıcam
Benimki de ben aldım isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama içinde bir çok vitaminin folik asitin bulduğu bir ilaç kullanıyorum . Hamile kalmadan önceki ay kontrole gitmiştim o zaman başlamıştım hala devam canım . Dün kan tahlili falan da verdim d vitaminin düşükmüş onunla ilgili takviye vereceğim dedi

Benimki de ben aldım isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama içinde bir çok vitaminin folik asitin bulduğu bir ilaç kullanıyorum . Hamile kalmadan önceki ay kontrole gitmiştim o zaman başlamıştım hala devam canım . Dün kan tahlili falan da verdim d vitaminin düşükmüş onunla ilgili takviye vereceğim
Benim ki fobmix metilfolat yazıyo

Kuzum ben sana doktorumun söylediklerini söyleyeyim belki faydası olur :)

Sucuk sosis salam gibi şeyleri tüketme dedi . Sakatat beslenmek yok :) olabildiğince karbonhidrat az tüketiyoruz hatta hiç :)

Yürüyüş yapıyoruz :)
Hiç dikkat etmedim sucuk salam sosis sakatat yemedim ama karbonhidrat aldım 🤭 makarna pilav iş yerinde ne çıkarsa mecbur onu yiyorum 🥺

Benimki de ben aldım isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama içinde bir çok vitaminin folik asitin bulduğu bir ilaç kullanıyorum . Hamile kalmadan önceki ay kontrole gitmiştim o zaman başlamıştım hala devam canım . Dün kan tahlili falan da verdim d vitaminin düşükmüş onunla ilgili takviye vereceğim dedi
Bide bulantılar ne zaman başlıycak çok merak ediyorum midem çok hassas

20220708_173409.jpg
kızlar kasık ağrım oldu bende ovülaston testi yaptım yumurtlama olmuşmu şimdi anlamadım bi yardımcı olun

X