Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel darisi basimiza insallah🌸
Kafama takmadigim ay hamile kaldim sozunu cok kez duydum gercekten stres en buyuk etkenlerden biri sanirim.
Benim de denemede ikinci ayim bekleyisler cok heyecanli oluyor umarim buradaki bekleyen herkes ve ben de guzel haberler veririz bu ay bizlere dualarinda yer ver hamilelerin duasi kabul olur derler🥰
Kafana takma ve meşgul ol hep, ben Mayıs'ta bıraktım doğum kontrol hapını, Eylül'de hamile kalmayı istiyordum aslında bu ay hiç ümit yoktu ama pozitif gördüm inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Selam arkadaşlar bugün çok şükür kesem göründü. İki hafta sonra beni çağırdı tekrar muayeneye gel diye şuan 5+2 yim o zaman 7+2 oluyorum acaba bebeği görmek için mi yoksa kalp atışı için mi çağırdı sizlerde nasıl olmuştu acaba 🤔
Kuzum ikisi içindir . Maalesef keseyi görmek bir şey ifade etmiyor . Ben de 4+5 de mi ne kese görmüştüm 2 hafta sonra yani dün için çağırdı . Çok şükür bebeğimizi ve kalp atışını duyduk . Tekrar 2 hafta sonra çağırdı . Sanırım başlarda sık sık gidiliyor :)

Kızçelerim bende dün gördüm karnimdan keseyi. Keseyi gormeye gitmeden once beta istedi benden. Sonucum aşağıda. Bir onceki progestanim 18,45 ciktigindan begenmemisti. Bugun keseyi gorunce progestan fitil geceleri 1 tane demisti. Akşam eve dondum iç çamaşırımda kan vardı. Karnım ağrıyordu ama çok onemsemedim gunluk agrilardan diye dusundum. Drumu aradim igne yazdi yaptirdim hastanede fitili de atmistim zaten kanama olunca. Hastanede asistan dr varmis vajinal bakti kese etrafinda kanama goremiyorum belki yerlesme kanamasidir ama yine de dusuk tehditiniz var dedi. Igneye ve fitile ragmen hala kanamam geliyor. Kese ve kanama 4+6daydim bugun 4+7 ye girdim. Bu kanama basina gelen var mi acaba?
Canım kanama hakkında hiç bilgim yok . Yerleşme kanamasını hep az bir şey diye okumuştum ama kendim yaşamadığım için yorum da yapamıyorum. İçin rahat etmesi için farklı bir doktorda gidebilirsin . Sanırım ben öyle yapardım

Sağlıkla kucağına al inşallah

Kuzum ikisi içindir . Maalesef keseyi görmek bir şey ifade etmiyor . Ben de 4+5 de mi ne kese görmüştüm 2 hafta sonra yani dün için çağırdı . Çok şükür bebeğimizi ve kalp atışını duyduk . Tekrar 2 hafta sonra çağırdı . Sanırım başlarda sık sık gidiliyor :)
Darısı bizlere olsun inşallah bu arada ilaç olarak ne yazdı bana karışık bi vitamin yazdı sadece devlet karşılamıyor 110 tl iki kutu yazdı aldım bende 220 tl ye yarın başlıcam

Canım kanama hakkında hiç bilgim yok . Yerleşme kanamasını hep az bir şey diye okumuştum ama kendim yaşamadığım için yorum da yapamıyorum. İçin rahat etmesi için farklı bir doktorda gidebilirsin . Sanırım ben öyle yapardım

Sağlıkla kucağına al inşallah
Kuzum izmirde yasiyorum devlet bakmiyor ozel hastaneler klinikler hepsi bugun fullmus sanirim bayram oncesi diye kalakaldimm

Beta değeri de çok güzel nasıl bi kanama geliyor acaba yoğun mu yerleşme kanaması olamaz mı acaba
Kuzum 2 kilodumun da her yeri lekelendi oyle diyeyim. Yerlesme kanamasi ben gebelikte yasamamistim bir oncekinde yani adet gecikmeden once yasamistim 1 damla o da peceteye silince geldi bunda simdi kese var yerlesme kanamasi yine de olur mu ki

Var canım olmaz mı, kesin regl oldum diyorum ama rahim büyüdüğü içinmiş YouTube da kağan kocatepe videoları var içimi rahatlattı
Canım çıktı mı sonuç? Bende dün verdim kanı salı 115 di 2 gün sonra 310 olmuş çok şükür bayramdan sonra gidicem artık doktora

Bebeğim peki sabah bulantı kusmalar başladımı sende

Kuzum 2 kilodumun da her yeri lekelendi oyle diyeyim. Yerlesme kanamasi ben gebelikte yasamamistim bir oncekinde yani adet gecikmeden once yasamistim 1 damla o da peceteye silince geldi bunda simdi kese var yerlesme kanamasi yine de olur mu ki
Bazen böyle kanamalar olabiliyor bi tanıdığımda da olmuştu 7-8. Haftada ilaçla düzeldi

Bebeğim doktor bu durumu neye bağladı peki normalmi
O kadar sakin diyor ki ya yerlesme kanamasi ya dusuk baslangici fitili sabah aksama cikar dedi. Yani hic gel et kanama devam mi bisi demiyor onun o sakinligi
Bazen böyle kanamalar olabiliyor bi tanıdığımda da olmuştu 7-8. Haftada ilaçla düzeldi
Bende simdi progestan fitili 2 taneye cikardi ama kan sulandiriciya devam et birakma dedi. Tuhaf. Insallah dedigin gibi olur.

X