- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
İlacı kullandım o ay bitti adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Yani devam ediyordum ilaca. Bende yan etkisi ödem oluyor sadece sabahları kalkınca elim ayağım şiş kalkıyorumCanım 6 ayın sonunda ilacı bırakıp mı hamile kalmıştın? Duphaston adet düzenlemede gerçekten çok etkili bir ilaç ama yan etkileri beni mahvediyor6 aylık önermişti bana da doktor ama o kadar kullanmaya dayanabilir miyim bilmiyorum
Ümitlendim bak şimdi zorda olsa kullanmaya devam edeyim o haldeİlacı kullandım o ay bitti adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Yani devam ediyordum ilaca. Bende yan etkisi ödem oluyor sadece sabahları kalkınca elim ayağım şiş kalkıyorumama dediğin gibi cok etkili düzenleme de günü gününe saati saatine geliyor bebek varsa da tutunmasına yardımcı oluyor. Sende ne yan etkisi oldu?
Göğüs hassasiyeti bende de oluyor ama diğer şeyler hiç olmadı. 10 gün kullanıyorum bittikten sonra 4. Gün adet oluyorumÜmitlendim bak şimdi zorda olsa kullanmaya devam edeyim o halde
İlaca ilk başladığım ay 3 gün kullandım aşırı mide bulantısı kusma yaptı acile gittim ve korkup ilacı bıraktım. 2 gün içinde adet oldum zaten. Geçen ay tam 10 gün kullanabildim mide bulantısı yine yaptı ama kusma olmadı. Ara kanama oldu lekelenme şeklinde. Göğüs ağrısı oldu adet oldum bitti hala devam ediyor mesela dokunanıyorum uyurken bile sızlıyor. Bir de adetim 5 Gün sürdü bitti. 1gün sonra lekelenme başladı o da 3 gün sürdü kahverengi pembe karışık. Tam kırmızı değildi. Böyle şeyler oluyor işteAma ilk kullanımda yoğun etki gösterip sonrasında hafifleyebiliyormuş. İnşallah benim de öyle olur. Düzenli adet olmak güzel bir şey çünkü.
Arkadaşım düşükten hemen sonra hamile kalmıştı. İnşallah uzun sürmez bu süreç
İkinci olacak canım.. Daha önce baska bir platform da ikinciyi istiyorum olmuyor diye tepki almıştım hiç olmayanlar ne yapsın diye o yüzden bahsetmek istemedim pek .. Zaten çok genç yaşta anne oldum 19 yaşında.. Beraber büyüdük farkında değildim hic biseyin diyebilirim o yüzden ayrı bir hevesliyim5 yaşında oğluşum kardeş istiyor artık
Kizlar niye tepki olsun ki bende 3. İstiyorum yani kimse karisamazki 2 aydir topiklerde kizlarla konusuyoruz valla ilk gibi seviniyoruz sagolsun burdaki arkadaslar bana hic tepki göstermedi tepki gösterilecek bisey yok cekinecekte hatta Uslu bi cocugum olursa 4. Bile düşünürümYaa Allah bağışlasın maşallah bende 19 yaşımda anne oldum kızım var 11 yaşında insan sahiden çekiniyo söylemeye bende istiyorum ama olmuyooğğ
Yumurtlamana daha var kuzum
Kuzu kilonda artis falan oldumu hicSen nasıl ilerledn tedavi fln ? Ben muhteşem üçlüyü tamamlıyorum bu ay şubatta klomen nisanda letu yarında femaraya baslıyorum
Doğru diyorsun canım ama bazı insanlar farklı düşünebiliyoKizlar niye tepki olsun ki bende 3. İstiyorum yani kimse karisamazki 2 aydir topiklerde kizlarla konusuyoruz valla ilk gibi seviniyoruz sagolsun burdaki arkadaslar bana hic tepki göstermedi tepki gösterilecek bisey yok cekinecekte hatta Uslu bi cocugum olursa 4. Bile düşünürüminsallah en kisa zamanda kavuşuruz sonuçta kimsenin hakkına girmiyoruz rabbim nasip ederse oluyo
Evet canımmYumurtlamana daha var kuzum
Cok hassas bu testler gecen ayda bende bunlarla takip ettimEvet canımm
Amin cumlemizinkini. Boşver takmamak gerek agzi olan konuşuyorDoğru diyorsun canım ama bazı insanlar farklı düşünebiliyomaşallah Allah sana bağışlasın canım evlatlarını ❤❤
Evet gerçekten öyle bende cook beğendim bu markayı ilk kez deniyorum inşallah uğurlu gelirCok hassas bu testler gecen ayda bende bunlarla takip ettim
Amin canım ❤ haklısın canım bundan sonra takmıycamAmin cumlemizinkini. Boşver takmamak gerek agzi olan konuşuyor
Aynen öyle canım.. Kk farklı seviyorum burayıKizlar niye tepki olsun ki bende 3. İstiyorum yani kimse karisamazki 2 aydir topiklerde kizlarla konusuyoruz valla ilk gibi seviniyoruz sagolsun burdaki arkadaslar bana hic tepki göstermedi tepki gösterilecek bisey yok cekinecekte hatta Uslu bi cocugum olursa 4. Bile düşünürüminsallah en kisa zamanda kavuşuruz sonuçta kimsenin hakkına girmiyoruz rabbim nasip ederse oluyo
tamam canimmmChilddevelopment Kuzu benide ekle sat 10 mayis bat 6 haziran
Yok kuzum aynıyım bide o kadar omepa q10 kullandım balık yaglı cok şükür almadım hiç 160 boyum kilom 56Kuzu kilonda artis falan oldumu hic
Yaa Allah bağışlasın maşallah bende 19 yaşımda anne oldum kızım var 11 yaşında insan sahiden çekiniyo söylemeye bende istiyorum ama olmuyooğğ
Benimde 2. Olacak inşallah. Kızım 7 yaşında.Kizlar niye tepki olsun ki bende 3. İstiyorum yani kimse karisamazki 2 aydir topiklerde kizlarla konusuyoruz valla ilk gibi seviniyoruz sagolsun burdaki arkadaslar bana hic tepki göstermedi tepki gösterilecek bisey yok cekinecekte hatta Uslu bi cocugum olursa 4. Bile düşünürüminsallah en kisa zamanda kavuşuruz sonuçta kimsenin hakkına girmiyoruz rabbim nasip ederse oluyo
Maşallah bizim de inşallah olur birinci bi olsun da üçüncü hayal şuanKizlar niye tepki olsun ki bende 3. İstiyorum yani kimse karisamazki 2 aydir topiklerde kizlarla konusuyoruz valla ilk gibi seviniyoruz sagolsun burdaki arkadaslar bana hic tepki göstermedi tepki gösterilecek bisey yok cekinecekte hatta Uslu bi cocugum olursa 4. Bile düşünürüminsallah en kisa zamanda kavuşuruz sonuçta kimsenin hakkına girmiyoruz rabbim nasip ederse oluyo
Maşallah Allah bağışlasın❤Benimde 2. Olacak inşallah. Kızım 7 yaşında.
Sağol canım.insallah.Maşallah Allah bağışlasın❤inşallah minnoş bir kardeşi olur prensesinin canım ❤