- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Ay valla yaptirmak ta istemiyorum zaten hsg falan biraz zamanami biraksam diyorum aklim cok karisik inankiBence sende bir sorun çıkmaz canım..Bende rahim filminden sonraki adetim eskilerden daha çok kan geldi..mesela bu gün benim 4 günüm hala az bile gelmiyor..
Ben senin yerinde olsam hiç cektirmek..ben sende sorun çıkacağına sanmıyorum..sadece zamana bırakmak lazımAy valla yaptirmak ta istemiyorum zaten hsg falan biraz zamanami biraksam diyorum aklim cok karisik inanki
Yaa bazen beni etiketlemeyince kaçırıyorum canim ya kusura bakmaCanim benim de 10 Haziran. Yazmıştım dün ama görmedin sanirim
Zaten ben aşırı adet oluyorum yedek kiyafet tasiyorum yanimda ic camasiri eşofman falan eğer artarsa reglim halsiz dusuyorum zaten hepten kötü olurumBence sende bir sorun çıkmaz canım..Bende rahim filminden sonraki adetim eskilerden daha çok kan geldi..mesela bu gün benim 4 günüm hala az bile gelmiyor..
Bismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Kullanıcı Adı Beklenmeyen adet tarihi Veee sonuç @mavimtrak5 18.05.2022 Childdevelopment 21.05.2022 @altinkiz2404 21.05.2022 @Mucizemmm16 23.05.2022 @Chheesecake 29.05.2022 @Didemir1 31.05.2022 @iyilikperisi92 01.06.2022 @ozguss 01.06.2022 @Gzmyts53 02.06.2022 @Kisgunesim22 02.06.2022 @Bayan Kamez 03.06.2022 @Helenk 03.06.2022 @Sunshine597 03.06.2022 @eternal17 05.06.2022 M Mavimiresl 06.06.2022 @leRonthavan. 08.06.2022 Mavilibiri 08.06.2022 Niqu 09.06.2022 S sultansultan90 09.06.2022 @ZorluBekleyis 10.06.2022 Safransari 10.06.2022 @Brave55 16.06.2022 @Nare196 18.06.2022 @Maviportikal 20.06.2022
Ama karin ici yapisikligim var ya ondan korkuyorumBen senin yerinde olsam hiç cektirmek..ben sende sorun çıkacağına sanmıyorum..sadece zamana bırakmak lazım
Benimde reglim cok az geliyor aşırı az acaba bir problem mi varZaten ben aşırı adet oluyorum yedek kiyafet tasiyorum yanimda ic camasiri eşofman falan eğer artarsa reglim halsiz dusuyorum zaten hepten kötü olurum
Ya kuzum ben öyle oldum..belki sen öyle olmazsın.[QUOTE="miresl, post: 71700934, member: 1070578"Zaten ben aşırı adet oluyorum yedek kiyafet tasiyorum yanimda ic camasiri eşofman falan eğer artarsa reglim halsiz dusuyorum zaten hepten kötü olurum
Onu nasıl bildinki yapışıklık olduğunu?Ama karin ici yapisikligim var ya ondan korkuyorum
Hic sordunmu doktora kuzum ben bekarken ilk seneler cok kanamam olurdu sonra azaldi ikinci dogumdan sonra yine masallahı varBenimde reglim cok az geliyor aşırı az acaba bir problem mi var
Kuzu benim 2 sezeryanim var ya 2. Dogumumda doktor soyledi, kızım kucukken rahatsizlandim tekrar gittim yapisiklik baslams dediOnu nasıl bildinki yapışıklık olduğunu?
Sordum canım eşimde doktor benim zaten bir problem yok diyor ama bizim pimpiriklerimiz biter miHic sordunmu doktora kuzum ben bekarken ilk seneler cok kanamam olurdu sonra azaldi ikinci dogumdan sonra yine masallahı vargece uykumda bile rahat degilim valla yatağıma kadar geciyor bebek bezi kullaniyorum resmen.. az adet kist falan yaparmiki bende gidince sorcam doktora bak cok regl oluyorum diye
Anladım..bence çektir..en azından doktor demiş..hem rahatlarsın..belki boşuna bekliyorsunKuzu benim 2 sezeryanim var ya 2. Dogumumda doktor soyledi, kızım kucukken rahatsizlandim tekrar gittim yapisiklik baslams dedi
Valla ben hep cok oldugum icin az oldum diyenler bana özel geliyorSordum canım eşimde doktor benim zaten bir problem yok diyor ama bizim pimpiriklerimiz biter micok olmasi da normal diyorlar
İcimden hic gelmiyo ama sira aldim zaten basladim bi işe bakalim ne olacak.. bide hormon ilacı falan verirse düzenim kariscak diye korkuyorum S sultansultan90 hormon ilaclari cok etkiledi onu acikcasi bende kullanirsam etkilermi diye düşünüyorumAnladım..bence çektir..en azından doktor demiş..hem rahatlarsın..belki boşuna bekliyorsun
Hormon ilacı etkiliyor..ya belki bir sorunun yok..hiç lazım bile olmadı.Ben S sultansultan90 dedim..adetden önceki ağrılara takılmak lazım diğil.Bendede aynı ağrılar..mide bulantıları oluyordu..ama boş veriyorum..İcimden hic gelmiyo ama sira aldim zaten basladim bi işe bakalim ne olacak.. bide hormon ilacı falan verirse düzenim kariscak diye korkuyorum S sultansultan90 hormon ilaclari cok etkiledi onu acikcasi bende kullanirsam etkilermi diye düşünüyorum
Çok olmak iyi..temizleniyorsun..Valla ben hep cok oldugum icin az oldum diyenler bana özel geliyor
TeşekkürlerSafransari eklemişim kuzu
Bana da problem varmis gibi geliyorValla ben hep cok oldugum icin az oldum diyenler bana özel geliyor