- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.701
Anaaaa sen şimdiden ne konuşuyosunAy 6 olaydi keske benim daha var21inde yumurtlama gordum 22sini degerlendirebildim daha 8 gunum var
Anaaaa sen şimdiden ne konuşuyosunben de adet dönemi geldi sandım aksks beklicen sen mecbur
Benim dün falan yoktu gece başladı sen benden sonra geliyorsun bekleBenim sabahki adet agrisi gibi agrilardan eser yok simdi2-3 saat ara ara ağrılarım oldu bazen siddetli bazen hafif. İnşallah bebegim benimledir
Valla ben hamileysem döllenmeden itibaren hissettim diyebileceğim bu mümkün mü göreceğiz o zaman sana da hamilesin derizGelmedi ya gecmiyo zaman
Tansiyonum oynayip duruyo elim ayagim titriyo midem tuhaf ne yedigim ne ictigim hosuma gitmiyo covid mi oldum acaba ya
Anlastik ilk senValla ben hamileysem döllenmeden itibaren hissettim diyebileceğim bu mümkün mü göreceğiz o zaman sana da hamilesin deriz
Benimde dun gece başladı sabah adet oldum diye gittim inanilmaz akintim olmustu ağrılarım da devam etti baya bı sure kesildi simdiBenim dün falan yoktu gece başladı sen benden sonra geliyorsun bekle
Aynenn adet gibi bişi bu tutunma olamaz dedim kat çıkıyo bildiğinBenimde dun gece başladı sabah adet oldum diye gittim inanilmaz akintim olmustu ağrılarım da devam etti baya bı sure kesildi simditam bir hafta oldu ben yumurtlama göreli
Olabilir neden olmasin suan eger varsa tam tutunma zamanları kimisi hisseder kimisi hissetmez belki biz hissediyoruzAynenn adet gibi bişi bu tutunma olamaz dedim kat çıkıyo bildiğino yüzden hamilelikten emin değilim ya
İnşallahhOlabilir neden olmasin suan eger varsa tam tutunma zamanları kimisi hisseder kimisi hissetmez belki biz hissediyoruz
Tamam canim yaziyorum şimdimiraclebeyb canım sana mesaj atamıyorum sen bana yazabilirmisin özelden.
Ayy inşallah canım benim Allah razı olsun çok mutlu oldum yorumunlaTutar tabi yumurtlamadan once bile tutan var yeterki Allah ol desin :)
Ayy inşallah canım benim Allah razı olsun çok mutlu oldum yorumunlabak bir kaç görsel atıyorum adetimin 14. Ve 15. Günü pik olmaya yakın oldu sonra günlerce silik kaldı bugün de bu pik oldu iki kere yaptım lh laboquick hemde 30 saniye de test controlden bile koyu acaba gebe olabilir miyim sence Bir umut ama beta hcg idrar testi negatif döngüme en az 7 gün var En alttaki hcg iki tane kaset testte adet döngünün 14-15 günü bugün 19.günüm Eki Görüntüle 3073795
merhaba kızlarrrr :)))Bismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Yeniden yumurtluyor olabilirsin bence değerlendir canım. Kac gun oldu yumurtlama göreli?Ayy inşallah canım benim Allah razı olsun çok mutlu oldum yorumunlabak bir kaç görsel atıyorum adetimin 14. Ve 15. Günü pik olmaya yakın oldu sonra günlerce silik kaldı bugün de bu pik oldu iki kere yaptım lh laboquick hemde 30 saniye de test controlden bile koyu acaba gebe olabilir miyim sence Bir umut ama beta hcg idrar testi negatif döngüme en az 7 gün var En alttaki hcg Eki Görüntüle 3073795
Eki Görüntüle 3073796 4Ayy inşallah canım benim Allah razı olsun çok mutlu oldum yorumunlabak bir kaç görsel atıyorum adetimin 14. Ve 15. Günü pik olmaya yakın oldu sonra günlerce silik kaldı bugün de bu pik oldu iki kere yaptım lh laboquick hemde 30 saniye de test controlden bile koyu acaba gebe olabilir miyim sence Bir umut ama beta hcg idrar testi negatif döngüme en az 7 gün var En alttaki hcg iki tane kaset testte adet döngünün 14-15 günü bugün 19.Eki Görüntüle 3073795
-5 gün önce o silik olangibiydi pike yakın sonra hep çok silikti bugün böyle oldu canımYeniden yumurtluyor olabilirsin bence değerlendir canım. Kac gun oldu yumurtlama göreli?
Bence sen her ihtimale karsi yine de degerlendir belki ikiz olurEki Görüntüle 3073796 4
-5 gün önce o silik olangibiydi pike yakın sonra hep çok silikti bugün böyle oldu canım
Ayy canım ya normalini tutturalım da inşallahBence sen her ihtimale karsi yine de degerlendir belki ikiz olur