- 12 Şubat 2022
- 384
- 274
- 26
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.661
Ya şimdi baktım da yumurtlamadan 14 gün sonra sayinca regl tarihin çıkıyormuş ben bilmiyordum shsjjs. Benim 13. Güne denk geliyor reglin birinci günü ya çok fark eder mi kiYumurta döllenmezse regl olunmuyor muydu benim adet hep geç olurdu yumurtlamadan dolayı
Bir de zaten benim döngüm 30-31 günde bir oluyor. 30. Gün 13 gün sonrasına 31. Gün 14 gün sonrasına geliyor tamYa şimdi baktım da yumurtlamadan 14 gün sonra sayinca regl tarihin çıkıyormuş ben bilmiyordum shsjjs. Benim 13. Güne denk geliyor reglin birinci günü ya çok fark eder mi ki
Ya şimdi baktım da yumurtlamadan 14 gün sonra sayinca regl tarihin çıkıyormuş ben bilmiyordum shsjjs. Benim 13. Güne denk geliyor reglin birinci günü ya çok fark eder mi ki
Ya işte diyorum ya haftaya pazar yapcam test bakalım çok heyecanlandım yumurtlama görünce bileeezaten bazı arkadaşlar yumurtadan sonra 11.günde erken gebelikte görmüş gecikme olmadan sen de görürsün varsa inşalllaahh vardır
Aynı belirtiler Bende de var 4- 5 gündür mahvoldum gece mide yanması yaşıyorum sırt ağrısı bel ağrısı kasık ağrısını saymıyorum bile. 3 yıllık evliyim korunmayı bıraktık ilk denememiz normalde de çok ağrılı sancılı kusmalı adet dönemim olur. Aynı şeyleri yaşıyorum. Hamilelik yok diyorum bukadar çabuk belirti göstermez hani psikolojik olacak bir durumda yok ama bat 5 haziran merakla beklemedeyim.Kızlar bugünün belirtilerini sayıyorum; yumurtlamadan beri süregelen sol kasık ağrısı bel ağrısı bunlara ek göbek deliğimin etrafında adet sızlamaları, göğüs ağrım yok ama sütyen takınca çok sızlıyor takamıyorum o da belki alışkanlıktan dolayı olabilir belirti saymayayım. Baş ağrım vardı bugün yine vücudum yanıyor yemekten sonra midem bi tuhaf oldu yine. Bu kadar belirtiye hamile olmazsam vücudu bırakıp gidicem çok yabancılaştık kendileriyleyumurtlamadan sonra 7.gün, 3 haziranı beklemedeyim
Adet belirtisi olsa adet haftası yaşanması gerekmez mi ben de o yüzden şüpheleniyorum normalde son iki üç gün yaşarım ben bu belirtileri yanma dışında tabiki şuan ek olarak yanıyorum ateşim iki gecedir çıkıyorAynı belirtiler Bende de var 4- 5 gündür mahvoldum gece mide yanması yaşıyorum sırt ağrısı bel ağrısı kasık ağrısını saymıyorum bile. 3 yıllık evliyim korunmayı bıraktık ilk denememiz normalde de çok ağrılı sancılı kusmalı adet dönemim olur. Aynı şeyleri yaşıyorum. Hamilelik yok diyorum bukadar çabuk belirti göstermez hani psikolojik olacak bir durumda yok ama bat 5 haziran merakla beklemedeyim.
Artık neden bilemiyorum Allah bilir ama yediklerimizle alakalı değilde bence yeme alışkanlıklarınıza alakalida olduğu kesin bende bu yaşta tansion şeker vr mesela...Rabbim nasip etsin isteyen herkese ve şifalar versin. Ne zaman çekilmiştim filmi bu prolaktin malesef o da bi etken eskiden ne kadar kolaymış şimdi yediklerimizden içtiklerimizden kaynaklanıyo galiba hep bi engel
CNm bnde bu ay ilk önce adete 6 gün kala bebetime marka ile test yaptm silik çıkar gibi oldu hatta çoğu kuruma çizgisi değil dedi ertesi gün artimed ile yaptm negatif çıktı asla silik dahi yoktu ve peşine adet oldum yani bazı testler bozuk çıkabiliyor bnde 5 gün erken oldum hemde ilk gün ilk önce bir kan pihtisi geldi bende anlamadm degisik normalde bn geç oluyorum dongum 33-34 gün 29. Günde oldum bu testler hepten kafayı karistiriyo ya en erken iki gün kala bakmak lazmArtı med marka Gebelik test sonucum bu ancak regl oldum ve testi tekrarladım bir sonraki test freely marka kağıt testti ve negatif çıktı başına gelen var mı ? Sizce durum nedir
Hadi inşallah güzel haberlerin belirtileridirGünaydın hanımlar bende adet oldum diye uyandımlavanoya gittigimde ic camasirimda seffaf-beyaz karışık akıntı olmus ama öyle böyle değil. Sonrasında da siddetli adet sancısı oldu 3 kere 10 sn kadar ve sağlı-sollu kasık batmaları. Dün geceden beri hafif hafif adet ağrısı gibi vardı, şuan hala hafiften var. 7-8 gün oldu yumurtlama göreli. İnşallah belirtidir bunlar
İnşallah ya ara ara gelip gidiyorHadi inşallah güzel haberlerin belirtileridir
Daha erken değil mi canım kaç günün varKızlar ben adet olcam galiba ya 8'den beri adet ağrısı çekiyorum. Girip çıkıyor devamlı sancı çok şaşkınım inşallah olmam
Haftaya persembe adet günüm canım yumurtlama göreli de 7-8 gün oluyor. Ara ara sancı olup geciyor kramp gibiDaha erken değil mi canım kaç günün var
Haftaya persembe adet günüm canım yumurtlama göreli de 7-8 gün oluyor. Ara ara sancı olup geciyor kramp gg
Evet silik canım. Bugünü de değerlendirArkadaşlar üstteki dün yaptığım test. Alttaki sabah yaptığım test. Sizce siliklesmis mi t çizgisi? Çatlama olmuş mudur?
Eki Görüntüle 3073512
Ah ah bugünü değerlendiremeyecegim ne yazık kiEvet silik canım. Bugünü de değerlendir
İnşallah canım gelen giden yok henüzAdet sancısı için erken bence inşallah yerleşmedendir canım