- 12 Şubat 2022
- 384
- 274
- 26
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.601
Evet bunu biliyorum zaten ben 12 gibi yaptım yumurtlama gördüm. Şimdi yine yaptım ama t siliklesmis gibi dün de akşamüstü yaptım en son. O yüzden ne zaman yumurtladim bilmiyorum. 12 saatte çatlama oluyor ya. Acaba şu an çatlama başladı mı diye düşündüm deÖncesi ve sonrası siliklesiyormus canim. Bundan dolayı her gün yapmak takip etmek gerekiyormuş.
Senden umutluyum bu ayOff ya benimde ovulasyon da t çizgisi dün baya koyu çıktı bugünde yapacaktım ki test bozuk çıktıdaha da yoook merak ediyorum nasıl çıkacaktı
Yani cok silik geldi banada ya28 canim
Canim ben sordum bunu gun icinde lh dalgalanmasi olabilirmis ayni gun catlamazmisYa acaba ne zaman yumurtladim ? Şu an yine yaptım ovulasyon ama t siliklesmis gibi geldi acaba çatlama mi oluyor
Canim her ay biri benden umutlu oluyor ama olmuyorSenden umutluyum bu ay
Yok yavrum test yapmadımKizlar goguslerim o kadar cok agriyokiAma akintim vs yok I ipti naptn test falan yaptnmi kuzum @ad000 S sultansultan90 napiyosunuz kizlar
Kuzu sonomedde hsg çektircem randevu aldım 1200 dediGünaydın kızlar nasılsınız. Göğüslerimde Bi gariplik hissediyorum dokununca acı yok da göğüs uçları geriliyor gibi Bi tuhafdaha 1 hafta var ya
Hiii öyle mii o zaman benim bugün yumurtlamaCanim ben sordum bunu gun icinde lh dalgalanmasi olabilirmis ayni gun catlamazmis
Evet canım bugün yumurtlama değerlendir :)Hiii öyle mii o zaman benim bugün yumurtlama
Yaa inşallah değerlendireceğiz de olur umarım çok umutluyum bu ay nedense. Geçen de rüya gördüm çok etkisinde kaldımEvet canım bugün yumurtlama değerlendir :)
Kötüydü demedim zaten sdce okdr detay vermeye bn gerek görmüyorumYaa gecmis aylari gormeyi bende istemiyorum giden gitti biz yeni bata odaklanalim. Diğer arkadaşların da topikleri güzeldi ama ya emek verdiler bizimle cabaladi bekledi üzüldü sevildiler
Anladm bende incir kürü yaptığım ay 6 cm lik kistim çıkmıştı özellikle pcoslar için incir kürü doğru değil cnku zten pcos çok yumrtlama demek incirde çok yumrtlama için yapılıyor ve fazla geliyor. Şimdilik doktorum vitmnler verdi ama her pcos bir değil kontrolde etti bir ay takip yaptı yumrta olmuormu catliotmu catlamadn sonra sıvısı varmı vs o şekilde ilk baktırmak gerekiyormuş rahim filmide çekildim alır sorun çıkmadı sdce prolaktinm yüksek onun için mr cekildm cnku bnmki hiç dusmuordu ilaç kullanıyorum diğer seylrrm ii sukur sdce görüntüde bnm pcos vr bakalm beklicz artk nasip neyse oBir kaç aydır pcos du küçük küçük kistler demişti ben o ay incir kürü içtim sanırım 4 cm lik kisti o yaptı bu ay. Doğum kontrol haşı verdi bu ay korunmam için ama sanırım bana iyi gelmedi antibiyotikle beraber içince çok halsizlik mide bulantısı yaptı o nedenle bıraktım. Şimdi adette tekrar gideceğim. Siz rahim filmi vs çektirdinizmi tedavi süreciniz nasıl
Evet CNm farklı sylrr pco ultrasonda gözükür bn bile ilk gördüğümden kendim anladm pco diye inci gibi dizili Birsuru kist oluor anlaşılır yni sizde yoktur öle olsa soler basit kistler farklı onlr dönemsel olup kayboluyorMerhaba canım benimde lise döneminde kist vardı doğum kontrol hapı kullandım ve geçmişti. Bende pko ve onun farklı şeyler olduğunu bilmiyordum nişanlı olduğumdan beri 3 farklı doktora gittim üçüne de kist var mı dedim yok dediler. Pko da ultrasonla belli oluyor mu canım
Merhaba. Belki iki yumurtan vardır arka arkaya çatlayan bugünü ve yarını da değerlendirin bnce veya bugünü ve sonraki 2. GünüEki Görüntüle 3073248
Kızlar merhaba. Ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı. 2. Kez yumurtlama mı olmuş acaba? Yorumlayabilir misiniz???
Bnm doktorum çatlama günü önceki gün ve pik günü ve sonraki 2. Günü ve 4. Günde değerlendir dedi CNmBenim sabah uyandığımdaki ağrı reglinin aynısıydı terletmişti sonra geçti hemen on saniye sürdü
Tamam canım teşekkür ederim bilgi içinEv
Evet CNm farklı sylrr pco ultrasonda gözükür bn bile ilk gördüğümden kendim anladm pco diye inci gibi dizili Birsuru kist oluor anlaşılır yni sizde yoktur öle olsa soler basit kistler farklı onlr dönemsel olup kayboluyor
Tamam canım teşekkür ederimBnm doktorum çatlama günü önceki gün ve pik günü ve sonraki 2. Günü ve 4. Günde değerlendir dedi CNm
Bu ay grupta herkesin cicikler aciyoKuzu sonomedde hsg çektircem randevu aldım 1200 dedi
Bu ay grupta herkesin cicikler aciyo