- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.561
Bariz ağrı yok da sol tarafıma doğru bi sızlama var aynu zamanda sol bel. Tam göbek deliğinin solunda bele doğruHshahshshh işte dayanışma dediğin
Ya şimdi bugün mü önemli çatlama günü mü asıl önemli ? Ben dünü değerlendirdim yumurtlama mi çatlama günü mü değerlendirme yapmak lazım ?Eveeett başlasın çalışmalarrr
Benim sabah uyandığımdaki ağrı reglinin aynısıydı terletmişti sonra geçti hemen on saniye sürdüYani oralarda birsey olmuyorsa neden ağrısın ki (kendimi kandırıyorumdur ahshs) bildigimiz regl ağrısına benzer sonra geçen
Her ikisi de önemli canım yumurta catladiginda hazir da sperm olmasi önemli. Sen bugünü de değerlendir çatlamayı daYa şimdi bugün mü önemli çatlama günü mü asıl önemli ? Ben dünü değerlendirdim yumurtlama mi çatlama günü mü değerlendirme yapmak lazım ?
Ben çatlamasını beklemiştim ama şöyle bi durum oluyor kısmet olmuyo o gün ilişkiye girmek o yüzden riske atma benim pikden önceki gün ilişki olduğu için dinlenmesi adına pik olan gün yapmadık ertesi gün çatladı o günde başta bi sperm kaybımız oldu boşuna gidenYa şimdi bugün mü önemli çatlama günü mü asıl önemli ? Ben dünü değerlendirdim yumurtlama mi çatlama günü mü değerlendirme yapmak lazım ?
İşte benim dün aksam oldu öyle bildigin regl ağrısı gibiBariz ağrı yok da sol tarafıma doğru bi sızlama var aynu zamanda sol bel. Tam göbek deliğinin solunda bele doğru
Benim de birden çıkmıştı bekle daha 13.gün benim 15 te pik oldu
Böyle neredeyse bembeyaz olması normal mi o zaman ?Evet ya acaba yumurtlamiyor muyum diyordum ahshsj
Bende çatlama günü iki kere denedimBen çatlamasını beklemiştim ama şöyle bi durum oluyor kısmet olmuyo o gün ilişkiye girmek o yüzden riske atma benim pikden önceki gün ilişki olduğu için dinlenmesi adına pik olan gün yapmadık ertesi gün çatladı o günde başta bi sperm kaybımız oldu boşuna gidensonra aynı gün içinde iki kere denedik tuttuysa inşallah bakalım
Ayyynen benim dün tv izlerken de oldu arkama üç yastık koydum belim kopuyo gibiydiİşte benim dün aksam oldu öyle bildigin regl ağrısı gibi
Benim yok gibiydi sonra silik oldu sonra pikBöyle neredeyse bembeyaz olması normal mi o zaman ?
2-3 gün ara mi vereyim dedim, böyle bembeyaz görünce yumurtlamama 1 hafta 10 gün var herhalde dedim
Ya benim bildigim t çizgisi normalde hep silikte olsa çıkar ama anlamadım döngünün kaçıncı günündesinBöyle neredeyse bembeyaz olması normal mi o zaman ?
2-3 gün ara mi vereyim dedim, böyle bembeyaz görünce yumurtlamama 1 hafta 10 gün var herhalde dedim
Valla belirtilerimiz var inşallah foss çıkmazAyyynen benim dün tv izlerken de oldu arkama üç yastık koydum belim kopuyo gibiydi
Onu da araştırdım ben. İlişkiden sonra iki saat içinde olan ilişki çok önemliymiş asıl güçlü ve hızlı spermler kalıyormuş genelde hamilelik olmasına sebepmiş yabanı kaynaktan okudumBende çatlama günü iki kere denedim
Denedik bakalım belkide bizim yumoşlar çok nazlı beğenmiyorOnu da araştırdım ben. İlişkiden sonra iki saat içinde olan ilişki çok önemliymiş asıl güçlü ve hızlı spermler kalıyormuş genelde hamilelik olmasına sebepmiş yabanı kaynaktan okudum
İnşallah bizi hakeden yavrularımız olur büyüdüklerinde değer bilenDenedik bakalım belkide bizim yumoşlar çok nazlı beğenmiyor
13 canimYa benim bildigim t çizgisi normalde hep silikte olsa çıkar ama anlamadım döngünün kaçıncı günündesin
Bende biraktim 3 gundur iliski yok bu aksam bide 2 gun sonra denerim daha yeter. Kendimi yorgun mutsuz hissediyorum bugunlerdeİns bebiştendir asko napayım bende ben saldım valla hiç takip etmiyorum bile bgn son kez ilişki yapar beklerim artık
Ya evet bence normal bak benim testlerime 24 Mayıs'ta yaptığımda testler mi bozuk acaba dedim resmen kasik ağrılarım da vardı ama testte t çizgisi aşırı silik çıktı. Milletin hep 14. Gün falan yumurtlamasi oldu. Benim 18de. Ama 24unden sonra iki gün sonra bugün Cat diye t çizgisi koyulasti. Testi yaptığım gibi koydum buraya bir de iyice koyu şu an yani öyle diyeyimBöyle neredeyse bembeyaz olması normal mi o zaman ?
Ya o zaman bugün bir de yarın yapalım bakalım hayırlısı ya yarın değerlendiremeyen oluruz üstelik zaten. En iyisi bugün de yapmakBen çatlamasını beklemiştim ama şöyle bi durum oluyor kısmet olmuyo o gün ilişkiye girmek o yüzden riske atma benim pikden önceki gün ilişki olduğu için dinlenmesi adına pik olan gün yapmadık ertesi gün çatladı o günde başta bi sperm kaybımız oldu boşuna gidensonra aynı gün içinde iki kere denedik tuttuysa inşallah bakalım
Daha var olur canım benim 16da oldu gecen ay 18de oldu13 canim