- 12 Temmuz 2016
- 4.173
- 6.086
- 31
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.341
Benim yumurtlarim yeterince buyuyo zamaninda catliyo klasik hatta ovulasyin testi kullaniyorum ama 11.gun yumurtlama 12.gun catlama goruyorum hep. Esimde en son vitamin eksikligi cikmisti kan hormonda tabi 1 yil oncesi buBenım doktorum İstanbul’da canım Avrupa tıp merkezi ama bu hsg için cevat beye gidşcem
E yaptırana peki çatlatma iğnesi felan başla sende bi yerden bence eşi sprem testi yaptırdı mı
Bisey diyeyim mi bende gordumKızlar gebelik testi yapmayı cok özlediğim içinbirde fazladan olduğu için az önce öylesine bir yapayım dedim. Ya sanki cook silik bi cizgi var ya kendi cizgisi mi bu ? Daha 5 gün oldu yumurtlama göreli imkansızdır şimdi çıkması dimi daha dün diyordum yapmicam 14 gün diye ama valla keyfine yaptım bile bile. Ama o kadar silikki görebiliyordum hemende çıktı
Bide beklemis test mi? Tecrubeyle sabit 10dk sonrasinda hepsi cikariyo bi cizgi ilk 5dk onemli insallah ilk 5 dkdir buKızlar gebelik testi yapmayı cok özlediğim içinbirde fazladan olduğu için az önce öylesine bir yapayım dedim. Ya sanki cook silik bi cizgi var ya kendi cizgisi mi bu ? Daha 5 gün oldu yumurtlama göreli imkansızdır şimdi çıkması dimi daha dün diyordum yapmicam 14 gün diye ama valla keyfine yaptım bile bile. Ama o kadar silikki görebiliyordum hemende çıktı
Yok ya bu ay ovulasyonla takip ettim çünkü. Ama bu kadar erken mumkunati yok ya test yanlış benceBisey diyeyim mi bende gordum5 gun sonrada testte ciasi ne bileyim daha erken yumurtlayip haberin olmamis olabilir mi?
Yapar yapmaz görür gibi oldum 5-10 dk da tam oturdu rengiBide beklemis test mi? Tecrubeyle sabit 10dk sonrasinda hepsi cikariyo bi cizgi ilk 5dk onemli insallah ilk 5 dkdir bu
Ovulasyon testim de koyu çıktı normalde yumurtlamadan sonra sipsilik çıkardı. Ama belki bu marka öyledir bilemiyorum deneyen var mı arkadaşlar bu markayı yumurtlamadan sonra tamamen siliklesir mi normalde?Bide beklemis test mi? Tecrubeyle sabit 10dk sonrasinda hepsi cikariyo bi cizgi ilk 5dk onemli insallah ilk 5 dkdir bu
canımm bende gordum vallaaaKızlar gebelik testi yapmayı cok özlediğim içinbirde fazladan olduğu için az önce öylesine bir yapayım dedim. Ya sanki cook silik bi cizgi var ya kendi cizgisi mi bu ? Daha 5 gün oldu yumurtlama göreli imkansızdır şimdi çıkması dimi daha dün diyordum yapmicam 14 gün diye ama valla keyfine yaptım bile bile. Ama o kadar silikki görebiliyordum hemende çıktı
kuzum bn kullandım nırmalde sılıklesmıstı benımkıler, ayyy ınsallah bebıs gelmıstır yaaaOvulasyon testim de koyu çıktı normalde yumurtlamadan sonra sipsilik çıkardı. Ama belki bu marka öyledir bilemiyorum deneyen var mı arkadaşlar bu markayı yumurtlamadan sonra tamamen siliklesir mi normalde?
Ya ama imkansız değil micanımm bende gordum vallaaa
Ya dünden beri cok bel ağrım var şüphelendim ama öylesine yaptım hayali çizgi gözüküyor hcg'de çok şaşkınım ya olamaz bencekuzum bn kullandım nırmalde sılıklesmıstı benımkıler, ayyy ınsallah bebıs gelmıstır yaaa
kız ama hemen cıkmıs ve bn goruyorum hemen mı dıollendı acaba 5 gun mu oldu ? yumurtlama sonrasıYa ama imkansız değil mi
kızz valla ben de gördüm ahahaa arkadaşım da beş gün sonra test yaptı çıkmıştı inanmadık biz ama çıktı yaniKızlar gebelik testi yapmayı cok özlediğim içinbirde fazladan olduğu için az önce öylesine bir yapayım dedim. Ya sanki cook silik bi cizgi var ya kendi cizgisi mi bu ? Daha 5 gün oldu yumurtlama göreli imkansızdır şimdi çıkması dimi daha dün diyordum yapmicam 14 gün diye ama valla keyfine yaptım bile bile. Ama o kadar silikki görebiliyordum hemende çıktı
2 gun sonra tekrarla sen ınsallaahh vardırYa dünden beri cok bel ağrım var şüphelendim ama öylesine yaptım hayali çizgi gözüküyor hcg'de çok şaşkınım ya olamaz bence
20 Mayıs yumurtlama oldu canım hatta 19 Mayıs başladı yumurtlamamkız ama hemen cıkmıs ve bn goruyorum hemen mı dıollendı acaba 5 gun mu oldu ? yumurtlama sonrası
Tövbe yarabbim şoktayım şuankızz valla ben de gördüm ahahaa arkadaşım da beş gün sonra test yaptı çıkmıştı inanmadık biz ama çıktı yani
ay ınsallah yaaaa, 6 gun olmus yanı nerdeyse,20 Mayıs yumurtlama oldu canım hatta 19 Mayıs başladı yumurtlamamayy şoktayım inşallah dogrudur
Evet ama inanmak istemiyorum ya bi yanlışlık var benceay ınsallah yaaaa, 6 gun olmus yanı nerdeyse,
Teşekkür ederimNormal canim hafif bi cizgi var yine. 2 saat sivi almadan saat sabah 10 ve aksam 10 arasi bi saatte yapmalisin 11 13 15 saatleri idealmis. Yumurtlamaya dogru yavas yavas koyulasabilir veya birden koyulasabilir. Sen devam et ayni saatte yapmaya ozen goster. Iyi yumurtlamalaaaar
Ya hayal falan görmüyorum dimi ben ?ay ınsallah yaaaa, 6 gun olmus yanı nerdeyse,