- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.321
Gunaydin bata son 11 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah evet çogu kadin kayipdan sonra atlatmakta güçlük cekiyor ben 2 gun agladim sadece tek dusundugum zor sahip oldum nasil tekrar olucak dusuncesiydi ama hemen atlattim atlatmak zorundayim ki yeni sayfa acabileyim bu psikolojiyi aşmak lazim uzuntu stres hormonlarin dalgalanmasina sebebep oluyor mesela şu an tsh hormonum yuksek insallah saglikli gebelik yasariz.Amiin insallah hepimiz saglikli guzel evlatlara sahip olabilelim kapi kapi care aramaya gerek kalmadan basta cok heycanli oluyo insan beklentisi buyuk oluyoda ben biraz kaybettim onu dedigin gibi dusuk yasamak gebe kalamamak yorucu yipratici kendini unutuyo insan o moddan da cikmak lazim olmasi icinde
Valla canım tam olarak haşimato denmesi için bir değer aralığı var mıdır bende bilmiyorum ama bence senin değerinde yüksek. Bana uzun bir süreli ilaç kullanacaksın dedi muhtemelen ömür boyu demedi ama internetten araştırdığım kadarıyla öyle. Peki başlangıçsa bile ilerlermemesi için bir önlem almıyorlar mı. Sen bilirsin canım ama bence başka bı doktora da gidebilirsin. Benim tsh 6.14 den 0.95 e düşmüş mesela o değerim normal ben gebelik düşündüğümü ve tüm değerlerime bakılmasını da istemistim hatta gebe kalmana engel bir durum yok gebe kalabilirsin değerlerin de normal dedi ama ilaç kullanmam gerekiyorBenim de 500 dü o değerim ama bana ilaç falan vermediler haşimato tanısını da tam koymadılar başlangıç demişlerdi sadece
Amin insallah evet çogu kadin kayipdan sonra atlatmakta güçlük cekiyor ben 2 gun agladim sadece tek dusundugum zor sahip oldum nasil tekrar olucak dusuncesiydi ama hemen atlattim atlatmak zorundayim ki yeni sayfa acabileyim bu psikolojiyi aşmak lazim uzuntu stres hormonlarin dalgalanmasina sebebep oluyor mesela şu an tsh hormonum yuksek insallah saglikli gebelik yasariz.
Evet oyleymis 5.40 cikti yakin zamanda doktora gidecegim tesekkur ederim❤ Rabbim hayirli evlatlar nasip etsim hepimizeCanım benimde tsh yüksekti ilaçla hemen düşüyor. Stres yapma rahat ol
Iste makine gibi vucudumuz aslinda tik tik her sey isliyoda o makinenin yarisida psikoloji onu guzel olumlu tutmak lazim dedigin gibi yoksa dengeler alt ust oluyo Vee tabi rabbim nasip ettikten sonra neler okuyoruz tek tuple son 1 yumurtasiyla yarim rahimle gebe kalanlar falan mucize iste Allah verdikten sonra bol dua + bol spor + bol yesillik + boool boool esini sevmek = tombalak tospa bebis formul buAmin insallah evet çogu kadin kayipdan sonra atlatmakta güçlük cekiyor ben 2 gun agladim sadece tek dusundugum zor sahip oldum nasil tekrar olucak dusuncesiydi ama hemen atlattim atlatmak zorundayim ki yeni sayfa acabileyim bu psikolojiyi aşmak lazim uzuntu stres hormonlarin dalgalanmasina sebebep oluyor mesela şu an tsh hormonum yuksek insallah saglikli gebelik yasariz.
Evet boyle pozitif olmamiz gerekiyor Yoktan var eden Allah dedigin gibi ne hikayeler var insallah bizimde guzel hikayelerimiz oluIste makine gibi vucudumuz aslinda tik tik her sey isliyoda o makinenin yarisida psikoloji onu guzel olumlu tutmak lazim dedigin gibi yoksa dengeler alt ust oluyo Vee tabi rabbim nasip ettikten sonra neler okuyoruz tek tuple son 1 yumurtasiyla yarim rahimle gebe kalanlar falan mucize iste Allah verdikten sonra bol dua + bol spor + bol yesillik + boool boool esini sevmek = tombalak tospa bebis formul bu
Amin canım inşallahEvet oyleymis 5.40 cikti yakin zamanda doktora gidecegim tesekkur ederim❤ Rabbim hayirli evlatlar nasip etsim hepimize
Amiiiin Insallah canim benimEvet boyle pozitif olmamiz gerekiyor Yoktan var eden Allah dedigin gibi ne hikayeler var insallah bizimde guzel hikayelerimiz olu
Bana ilaca gerek yok demişlerdi o zaman şu an tereddüte düştüm. Pzt randevum var sorayım doktora. Tsh benim de normal değerlerdeValla canım tam olarak haşimato denmesi için bir değer aralığı var mıdır bende bilmiyorum ama bence senin değerinde yüksek. Bana uzun bir süreli ilaç kullanacaksın dedi muhtemelen ömür boyu demedi ama internetten araştırdığım kadarıyla öyle. Peki başlangıçsa bile ilerlermemesi için bir önlem almıyorlar mı. Sen bilirsin canım ama bence başka bı doktora da gidebilirsin. Benim tsh 6.14 den 0.95 e düşmüş mesela o değerim normal ben gebelik düşündüğümü ve tüm değerlerime bakılmasını da istemistim hatta gebe kalmana engel bir durum yok gebe kalabilirsin değerlerin de normal dedi ama ilaç kullanmam gerekiyor
Kızzzz ahahah sayma sayma sallll askımm salGunaydin bata son 11 gün
Bilemedim canım. Hatta ilaç bitince tekrar geleyim mi dedim altı ay sonra gel dedi. Gebelik gibi bir durumda da yine gel dedi. Sor yinede için rahat ederBana ilaca gerek yok demişlerdi o zaman şu an tereddüte düştüm. Pzt randevum var sorayım doktora. Tsh benim de normal değerlerde
Normal canim hafif bi cizgi var yine. 2 saat sivi almadan saat sabah 10 ve aksam 10 arasi bi saatte yapmalisin 11 13 15 saatleri idealmis. Yumurtlamaya dogru yavas yavas koyulasabilir veya birden koyulasabilir. Sen devam et ayni saatte yapmaya ozen goster. Iyi yumurtlamalaaaarKızlar reglimin 12. Günü. Hiç çizgi yok gibi bembeyaz, normal mi bu ?
İlk defa yapiyorumda
Benım doktorum İstanbul’da canım Avrupa tıp merkezi ama bu hsg için cevat beye gidşcemValla catlatma buyutme bunlarim hic biri yapilmadi bana kendim cokta gittim doktora ailede rahim kanseri olan cok olunca cok sık kontrole gidiyorum bakiyolar o ara. Ne hormonlarda sorun var ne rahimde ne yumurtaliklarda nede yumurtalarda adet duzenli saat gibi ( masallah ) ama yok yani olmadi. Ya tuplerim ya esimde sperm sorunu var yada aciklanamayan infertilite diyorum Sen nerdesin bahsettigin doktor nerde?
ay ben ne bilim korktum hemen yazdım aklıma gelince. Aynen sağlıklısı tutunur derler bize de sağlıklısı hayırlısı gerek zaten beklemedeyimYa ne tatlısın hep gülüyorum senin yazdıklarına. Valla etrafımda gördüğüm kadarıyla nasipte ne varsa o. İstediğin kadar hopla zıpla bir şey olmuyor görümcem de farketmeden top falan oynamış hoplamis zıplamisti bir şey olmadı