- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.613
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.361
valla hayal ıse bende goruyorum :)Ya hayal falan görmüyorum dimi ben ?Gözle daha net görünüyor
Eger gercekten varsa bu kadar erken nasıl belli oldu cok merak ediyorum yarın sabah ilk idrarla tekrarlarım birdevalla hayal ıse bende goruyorum :)
Bizde öyleyiz ama doktor çatlatma iğnesi uygun gordü doktorlar aşama aşama gidiyolar 2 ci gidicem mesela ben herkesın hakkında hayırlısı olsun valllaBenim yumurtlarim yeterince buyuyo zamaninda catliyo klasik hatta ovulasyin testi kullaniyorum ama 11.gun yumurtlama 12.gun catlama goruyorum hep. Esimde en son vitamin eksikligi cikmisti kan hormonda tabi 1 yil oncesi buyani gorunurde saglikliyiz
İnşallah tutar canım. Planlı bir saat olunca insan gerilebiliyor. Sizi anlıyorum Allah yardımcımız olsunİğneden sonra 2 kere ilişki oldu daha yapamadım valla görev gibi olunca yapamıyorum ya. Acaba o yüzden mi olmuyor bnm. Birde 36. Saate dikkat etmiyordum o saate yakın yapıyordum sadece bu ay dikkat ettim 35.saatte yapmış oldum. İnşallah tutar hepimizin
mucızee,Eger gercekten varsa bu kadar erken nasıl belli oldu cok merak ediyorum yarın sabah ilk idrarla tekrarlarım birde
İnşallah canım haber veririm tabiki muhakkakmucızee,
bncede sabah yap kuuzm ılk ıdrar ıle .
güzel haberlerini alalım ınsallaahh
Kızzzz ahahah sayma sayma sallll askımm sal
Kuzum sakin ol sen smdi hangi ilaç kullandın kaç yumurtan oldu ve hangi gün çatlatma iğneni vuruldun onları söyleMerhaba kızlar.Doktorum çatlatma iğnesi den sonra beni çağırmadı mesela..hamile olursan gel yanıma dedi..ya çatlamıyorsa..kist oluyorsa..nasıl bilicem ben.Bu ay onun dediği gibi edicem..kalmasam gelen ay kendim söyleyecek..baksın diye..şimdi kafam buna takıldı..Birde ağrılarım bile yok
canım çatlatma iğnesi sonrası benıde cagırmamstı doktorum gebelık testı yap sonra gel - eger gebe ısen demıstı.Merhaba kızlar.Doktorum çatlatma iğnesi den sonra beni çağırmadı mesela..hamile olursan gel yanıma dedi..ya çatlamıyorsa..kist oluyorsa..nasıl bilicem ben.Bu ay onun dediği gibi edicem..kalmasam gelen ay kendim söyleyecek..baksın diye..şimdi kafam buna takıldı..Birde ağrılarım bile yok
Ben iki tane vitamin kullanıyorum..5 gün klomen..sonra ovitrelle..cumartesi dubraston kullanıcam.Kaç yumurta demedi..ekranda gösterdi..var dedi...güzel dedi bu kadar.23 vuruldu ignem.Gun aşırı ilişki dedi canımKuzum sakin ol sen smdi hangi ilaç kullandın kaç yumurtan oldu ve hangi gün çatlatma iğneni vuruldun onları söyle
Aynen banada öyle dedi..bakıcaz artık canımcanım çatlatma iğnesi sonrası benıde cagırmamstı doktorum gebelık testı yap sonra gel - eger gebe ısen demıstı.
endıse etme , kıst vs dusunme sımdıden
Bende ayın 22 sinde vuruldum canım sabah 8 de kontrole gittim çatlamıştı hatta dün gittim kontrole sabah çatlamıs dedi şimdi söyle 23 ünde kaçta vuruldun saat önemli 48 saat içinde mutlaka çatlar herhangi bir kasık agrısı akıntı hissetmedinmiBen iki tane vitamin kullanıyorum..5 gün klomen..sonra ovitrelle..cumartesi dubraston kullanıcam.Kaç yumurta demedi..ekranda gösterdi..var dedi...güzel dedi bu kadar.23 vuruldu ignem.Gun aşırı ilişki dedi canım
Bana da cumartesi progestana basla dedi kaç gün kullan dedi sana duspsthonuBende ayın 22 sinde vuruldum canım sabah 8 de kontrole gittim çatlamıştı hatta dün gittim kontrole sabah çatlamıs dedi şimdi söyle 23 ünde kaçta vuruldun saat önemli 48 saat içinde mutlaka çatlar herhangi bir kasık agrısı akıntı hissetmedinmi
Valla sen ilk idrarlada yap yarin yada tutabiliyosan eger basla simdi aksam 10da yap tekrar at bakalim bi cok ilginc valla 5 gunde kendini gosterdiyse azimli bebeYapar yapmaz görür gibi oldum 5-10 dk da tam oturdu rengi
Buda efektli haliValla sen ilk idrarlada yap yarin yada tutabiliyosan eger basla simdi aksam 10da yap tekrar at bakalim bi cok ilginc valla 5 gunde kendini gosterdiyse azimli bebeInsallah vardir da mucizeye tanik oluruz valla. Yoksada eger testle alakali bi cacik vardir dicez canimizi sıkmayip adet beklemece
Bana saatin önemli olduğunu bile söylemediği..23 ben saat sabah 10 buçukta vuruldu iynem..akşam ilişki oldu..1 gün boş..bu gün yine ilişki..böyle devam ediyorum.İn şa Allah kuzum boşa gitmez çabaların..Vurulduğum gün çok az ağrı oldu..bu kadar..akıntılarım oldu amaBende ayın 22 sinde vuruldum canım sabah 8 de kontrole gittim çatlamıştı hatta dün gittim kontrole sabah çatlamıs dedi şimdi söyle 23 ünde kaçta vuruldun saat önemli 48 saat içinde mutlaka çatlar herhangi bir kasık agrısı akıntı hissetmedinmi
Ayy üstünde bir şeyler yazıyorda bence kaç gün olduğu...günde 2 defa dedi ama..eşime sorucam kaç gün icicem diye..Bana da cumartesi progestana basla dedi kaç gün kullan dedi sana duspsthonuNiqu
Yaaani gorunuyo anam silik milikBuda efektli haliyarın sabah ilk idrarla yaparım ama sanmıyorum testte bir cacık var bence mümkün değil ki inanmıyorum o yüzden ama bi heyecan yapmadım da değil
İnnovita canım ovulasyon testlerinin yanında hediye gelmiştiYaaani gorunuyo anam silik milikGuzel dusunel guzel olsun aynen testin markasi ne bu arada ?