- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.261
Gecikince mi ogrendın adete kaç gün kala yada bu testi yaptın hadi yA kimyasal mı gecmıs olsun kuzumBen positifti böyle öğrenmiştim Cok ta koyu değildi ama kimyasalla sonuçlandı maalesef.
Bence 15. Günü yap canımİns canım hepimiz gelsin pozitifler yapmıcam ama test fln bu ay beklicem olece
Yaz yaz mutlaka. Benim daha coook var canim 2 gun yumurtlama 1 gun catlama gordum ortasini degerlendirebildim sadece o yuzden pek bi beklentim yok bu ay daha cok destege geldim benTamam kuzum yazcam ben buraya tekrardan sen ne durumdasın
Valla ben son üç gündür hamile moduna girdim bileBakma böyle diyorum da ben de aynısını yapıyorum ama üzülüyoruz ve daha hırs yapıyoruz. Ya varsa diye başka markaları da alıp psikopata bağlıyoruz sonra
Canim bu ovulasyon testinin yanında gelenler erken gebelik degil dimiBen positifti böyle öğrenmiştim Cok ta koyu değildi ama kimyasalla sonuçlandı maalesef.
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun naptın gittin mi doktora ne dedi?İyi çok sevindim geçmiş olsun
5 ve üstü beta değerleri ölçtüğü yazıyor kağıttaCanim bu ovulasyon testinin yanında gelenler erken gebelik degil dimi
İnşallah vardır ve bu yaşadıkların hamilelik belirtileridirValla ben son üç gündür hamile moduna girdim biledün kan vercektim ama bir türlü müsait olamadım gitmeye midem çok kötü bugün sanki bulanıyor yanmada var kasık ağrım var off psikolojimi bozdum resmen
Devam edicem bu ay da bir deneyim nasip Allah bilir işini cuma dolgu yapilcak büyük ihtimalle hayırlısı allahtan ama ilk defa bu akıntıyı 11ci günde gördüm demekki inofolic combi işe yaradı yumurtlama için kafam karışık totem işte ins bu ay hayırlısıyla olur hepimiz için dileğim duam budur hamileligimizi mujdeleyelim birbirimizeAa hosgeldin kuzum geçmiş olsun nasılsın baska bu ay da devam dimi
Sence ben bufun değerlendirsem mi 22 Mayıs da oldu ılıskı :) oy cnaım benım rabbım gönlüne göre versin senin deYaz yaz mutlaka. Benim daha coook var canim 2 gun yumurtlama 1 gun catlama gordum ortasini degerlendirebildim sadece o yuzden pek bi beklentim yok bu ay daha cok destege geldim ben
Kızlar bende adetin 8 ci günü ilişki oldu birde bu gün akıntı geldi için değerlendirecem 11 ci gün bugünde değerlendirip gün aşırıya devam edecemSence ben bufun değerlendirsem mi 22 Mayıs da oldu ılıskı :) oy cnaım benım rabbım gönlüne göre versin senin de
Valla ne kadar cok o kadar iyi modundayim ben genelde bence degerlendir gitsinSence ben bufun değerlendirsem mi 22 Mayıs da oldu ılıskı :) oy cnaım benım rabbım gönlüne göre versin senin de
İns kuzum insssss vallla adam uyumuş kaldırıcamValla ne kadar cok o kadar iyi modundayim ben genelde bence degerlendir gitsinAmiiim cumlemize insallah vaktiyle hayiriyla gelsin bebislerimiz
Devam et kuzu sen yeni başlamamışsın yola :) 2 günde 1 yap gğn asırıKızlar bende adetin 8 ci günü ilişki oldu birde bu gün akıntı geldi için değerlendirecem 11 ci gün bugünde değerlendirip gün aşırıya devam edecem
Valla daha 1 kere oldu bid Ebu gece olursa 2 güne bir devam olur herhalDevam et kuzu sen yeni başlamamışsın yola :) 2 günde 1 yap gğn asırı
Yap işte sureklı kızValla daha 1 kere oldu bid Ebu gece olursa 2 güne bir devam olur herhalbu ayd aolmazsa hayırlısı artuk
İnşallah canm hepimiz güzel haberleri veririz burdanİnşallah vardır ve bu yaşadıkların hamilelik belirtileridir
Yav tamd ayumos haftası dayım eee ilk nişanı az önce WC de gördüm baya 2 parmak uzunluğunda vardı yumos akıntısıYap işte sureklı kız
Yap yap akıntın varsa Allah seniYav tamd ayumos haftası dayım eee ilk nişanı az önce WC de gördüm baya 2 parmak uzunluğunda vardı yumos akıntısıya Allah bismillah diyerek konuyu ele alacam bu gece zabah olmaz herhal