-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #1.241
4 haziranBismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
Yok yok sana inanıyoruz bu ay olacakİnşallah bekleyip bekleyip de yaşamam o daha kötü
Nasıl çıktı canim ?Kızlae adete yakın ovulasyon yapan varmı ben şimdi yaptım da
Böyle kuzuNasıl çıktı canim ?
Canım mfk doktor varya hani onun ürünleri var eş paketi de onun ürünleri gebe kalmayı kolaylaştırıyoro nasıl birşey peki
Kuzum onlara cok sey yapma adetin gecikince gebelik testi en mantıklısı bir kaç arkadaşın asırı koyuydu regle yakın ama tutmadı sen bekle geciksin yap gebelik ins pozitifleri gör kuzuBöyle kuzu
Tama. Kuzum beklemedeyim ben o zaman cansınKuzum onlara cok sey yapma adetin gecikince gebelik testi en mantıklısı bir kaç arkadaşın asırı koyuydu regle yakın ama tutmadı sen bekle geciksin yap gebelik ins pozitifleri gör kuzu
Canim bilgi olsun herkes icinde ovulasyon testi gebelik ogrenmek amaciyla yapilirsa ya deger yuksekse pik gosteriyomus yada tekrar yumurtlama oldugunda. Yani hamile olup ovulasyon testi pik cikanlarin beta hcg degerleri yuksekse cikiyormus.Böyle kuzu
ik ogrenmek a
AA bunu hiç duymamıştım peki beta yükselmeden ovülasyon koyu çıkarsa yanii pik yaparsa( yumurtlama bitmesine rağmen) hamilelik mi deniyormuş?Canim bilgi olsun herkes icinde ovulasyon testi gebelik ogrenmek amaciyla yapilirsa ya deger yuksekse pik gosteriyomus yada tekrar yumurtlama oldugunda. Yani hamile olup ovulasyon testi pik cikanlarin beta hcg degerleri yuksekse cikiyormus.
Sence benım naısl çok silik çıkmadığı için attkm aslında burayaCanim bilgi olsun herkes icinde ovulasyon testi gebelik ogrenmek amaciyla yapilirsa ya deger yuksekse pik gosteriyomus yada tekrar yumurtlama oldugunda. Yani hamile olup ovulasyon testi pik cikanlarin beta hcg degerleri yuksekse cikiyormus.
Aa hosgeldin kuzum geçmiş olsun nasılsın baska bu ay da devam dimiSelamün aleyküm kızlar nasilsiniz bakem bayadir giremedim cuma dış randevum var ağrıdan geberiyorum resmen
Canim bilgi olsun herkes icinde ovulasyon testi gebelik ogrenmek amaciyla yapilirsa ya deger yuksekse pik gosteriyomus yada tekrar yumurtlama oldugunda. Yani hamile olup ovulasyon testi pik cikanlarin beta hcg degerleri yuksekse cikiyormus.
Kafam giti valllaAA bunu hiç duymamıştım peki beta yükselmeden ovülasyon koyu çıkarsa yanii pik yaparsa( yumurtlama bitmesine rağmen) hamilelik mi deniyormuş?
Hayir canim yuksek ihtimalle ikinci defa yumurtlama oluyodurAA bunu hiç duymamıştım peki beta yükselmeden ovülasyon koyu çıkarsa yanii pik yaparsa( yumurtlama bitmesine rağmen) hamilelik mi deniyormuş?
Bakma böyle diyorum da ben de aynısını yapıyorum ama üzülüyoruz ve daha hırs yapıyoruz. Ya varsa diye başka markaları da alıp psikopata bağlıyoruz sonraBen negatif olcagini bile bile dün yaptım
Suan pik olmadigi icin yorumsuzum kuzum adetin gecikirse bakalimSence benım naısl çok silik çıkmadığı için attkm aslında buraya
Ben positifti böyle öğrenmiştim Cok ta koyu değildi ama kimyasalla sonuçlandı maalesef.Kafam giti vallla
Tamam kuzum yazcam ben buraya tekrardan sen ne durumdasınSuan pik olmadigi icin yorumsuzum kuzum adetin gecikirse bakalim