- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
Ekliyorim çiçeğimmmmBeni de benidebat 23 mayıs sat 27 nisan
Teşekkür ederim bebişimEkliyorim çiçeğimmmm
İnşallah canim bi topige katilan herkes bu ayda gebe kalir inşallahChilddevelopment hayırlı olsun topiğin canım uğur getirsin inşallah ❤ pek umutlu değilim kendimden ama yinede size bakıp mutlu oluyorum inşallah güzel haberler alırız burda ❤
İnşallah canimmm ekliyorum hemenBen de regl düzensizliklerime rağmen katilayim ilk topiğim olsuninşallah olur bakalim bat 8 Haziran
Allah bağışlasın olsun canim ister 2 olsun ister 5 olsun evlat sonuçta. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah hayırlı bir evlatİkinci olacak canım.. Daha önce baska bir platform da ikinciyi istiyorum olmuyor diye tepki almıştım hiç olmayanlar ne yapsın diye o yüzden bahsetmek istemedim pek .. Zaten çok genç yaşta anne oldum 19 yaşında.. Beraber büyüdük farkında değildim hic biseyin diyebilirim o yüzden ayrı bir hevesliyim5 yaşında oğluşum kardeş istiyor artık
İnşallah valla dua edin biz de üçüncü ayımız olacak denemeye başlayalı ama doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra çok düzensiz regl olmaya başladım 15 günde bir aşırı kan gelecek şekilde oluyorum. Bu ay da erken olmazsam normal regl tarihim bu şekildeİnşallah canimmm ekliyorum hemen
Ayy çok amin inşallah canımİnşallah canim bi topige katilan herkes bu ayda gebe kalir inşallah
Yaa Allah bağışlasın maşallah bende 19 yaşımda anne oldum kızım var 11 yaşında insan sahiden çekiniyo söylemeye bende istiyorum ama olmuyooğğİkinci olacak canım.. Daha önce baska bir platform da ikinciyi istiyorum olmuyor diye tepki almıştım hiç olmayanlar ne yapsın diye o yüzden bahsetmek istemedim pek .. Zaten çok genç yaşta anne oldum 19 yaşında.. Beraber büyüdük farkında değildim hic biseyin diyebilirim o yüzden ayrı bir hevesliyim5 yaşında oğluşum kardeş istiyor artık
İnşallah canim. Benimde 11. Ay daha fazla beklemeyiz inşallahİnşallah valla dua edin biz de üçüncü ayımız olacak denemeye başlayalı ama doğum kontrol hapini bıraktıktan sonra çok düzensiz regl olmaya başladım 15 günde bir aşırı kan gelecek şekilde oluyorum. Bu ay da erken olmazsam normal regl tarihim bu şekilde
İnşallah vallahi bakalımİnşallah canim. Benimde 11. Ay daha fazla beklemeyiz inşallah
Ben başka bir platformdan bazı insanlardan tepki alınca söylemek istemedim kimsede sormadıYaa Allah bağışlasın maşallah bende 19 yaşımda anne oldum kızım var 11 yaşında insan sahiden çekiniyo söylemeye bende istiyorum ama olmuyooğğ
Bu ay ovulasyon testi kullanacağım bakalım bir de bunu deneyelimİnşallah vallahi bakalım
Bende kullanıyorum bu 3. Denemem olucak bakalım başladım bugünBu ay ovulasyon testi kullanacağım bakalım bir de bunu deneyelim
Yaa sebepsiz infertilite insani çok üzüyor ya. Aşılama nin da başarısız olması üzücü. Rabbim en kisa zamanda size de nasil eder inşallah canim. Kaçıncı aydasinizKızlar merhaba, beni de listeye ekler misiniz? Bu ay ovulasyon testi ile takip edeceğim. Geçen 25 Nisanda 2. kez aşılama yaptırdık. Eşimde de bende de herhangi bir sorun tespit edilemedi. Sebepsiz infertiliteyiz yani... Beklenmeyen adet tarihim 5 haziran
İnşallah buraya yazan, emek veren tüm kadınlar gönül muradımıza kavuşuruz .