- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
İnşallah ya sende durumlar nasil var mi belirti bize burdan belirti anlatırsınİnshaAllah öyle olur ben de gebeyimdir dicem ama pek ümidim yok bu ay için
Tamamdir tatlim
Benı de alın bat 2 hazıranBismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
Kullanıcı Adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Veee sonuç Childdevelopment 24.04.2022 21.05.022 @Bayan Kamez ? 03.06.2022
İyice ticarete döktün bu işi ahaha
Prdon c anım bat 1 hazıran :)Benı de alın bat 2 hazıran
Ayy napimmm işte oyalamaca oluyor .. kendimi hiç düşünmüyorum resmenİyice ticarete döktün bu işi ahaha
Kaptırma kendiniAyy napimmm işte oyalamaca oluyor .. kendimi hiç düşünmüyorum resmen
Canım bir akintik var birde az önce başladı hafif bir batma ağrı ama pek kendimi dinlemiyorum ilk defa bukadar boşverdimİnşallah ya sende durumlar nasil var mi belirti bize burdan belirti anlatırsın
Hemen ekliyorumBenı de alın bat 2 hazıran
Boşver salla ya olursa olur olmazsa da kafa rahat bebeklo arkadaşlar xok dertliCanım bir akintik var birde az önce başladı hafif bir batma ağrı ama pek kendimi dinlemiyorum ilk defa bukadar boşverdim
Ekliyorum canimMerhaba mayıs ayından elendimbat 3 haziran eklermisiniz?
Bebek Mayıs ayına da yaz ordan da takip edersin ,sat 20 nisan bat 18 Mayıs. Benim de daha var ama ilk kez bir başlık altına dahil olmak istedim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Bizimlesin ,Merhaba beni de ekler misiniz son adet 7 Mayıs bat 2 Haziran gibi bişey olacak. Eğer değişiklik olursa guncellerim
Düzelttim canimPrdon c anım bat 1 hazıran :)
Ekliyorum canimMerhaba beni de ekler misin 18 Haziran tahmini bat.
Amin canım inşallahEkliyorum caniminşallah bebis gelir regl gelmez
Tamam canım ekliyorum hayırlısı olur inşallah senin için deCanim benimde 16 haziran emin deilim cocuk konusunda ama sen ekle genede, haziranda oglum bir yaşında olucak