Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kuzucum kan verdimmmm atiyorum resmimi ama ben yerlesme kanamasi vs yasamamistim. Bata 5 gun vardi. Dr kimyasal vs olabilir cunku kesenin gorunmesi lazimdi gozukmuyor dedi. (Son adet tarihim 4 hazirandi sormustu soylemistim)
Bata beş gün varken gayet iyi sonuç bence bata 5 gün varken nasıl kese görebilmeyi düşündü doktor, kese 4,5-5 haftadan sonra ancak görülüyor o adet öncesi çıkan bir sonuç olduğu İçin kimyasal olabilir belki diye tahminde bulunmuştur çünkü biz anlamasakta hamiş kalıp kimyasal olup adet günümüzde adet oluyor bitiyor senin değer iyi çıkmış bu kadar erken sürede hayırlısı olsun canım inşallah

Ayy aylar bile karıştı valla canım kafam çok karışık dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı hep beraber geçiririz hamilelik sürecimizi inşallah şimdilik artış yok inşallah böyle devam eder bebeklerimizde gelişir tutunur güzelce

Hiç bilmiyorum canım keşke yardımcı olabilsem dualarım seninle inşallah sağlıcakla gelişir bebeğin

Canım benim 5+4 deyim ama kese var bebek yok içinde senin ne zaman göründü bebek
4 gün önce bakıldı, tahmini sizinki kadardı 5+4 ya da 5 olması gerek. Netten baktım şimdi en geç 6 haftaya kadar görülmesi gerek diyor, bir dahaki randevunuz ne zaman? Umarım sağlıklıdır

Ayyyynen oyle Amiin

Bizde 11. Aya girdik bizimde hicbir problem yok ama olmadi kürdü oydu buydu cok denedim ben ya galiba biraz kendimle oynadim. İnşallah canim.problem cikmaz
alın benden de o kadar,bir şeyi bekliyoruz nasibimizde ama neyi bilmiyorum tabi,doğru zamanı ALLAH bilir,biraz da beklenti içinde olduğum için strese giriyor sanırım bedenim

Canım hoşgeldin tekrardan aramıza nasılsın,lekelenmelerinin rengi nasıl miktarı nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…