- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.161
Canım bence pozitif gibi bat a ne kadar var hayırlı olsunEki Görüntüle 3089841
Kızlar günaydın bu pozitif mi negatif mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence pozitif gibi bat a ne kadar var hayırlı olsunEki Görüntüle 3089841
Merhaba canım teşekkürler bata 5 gün varCanım bence pozitif gibi bat a ne kadar var hayırlı olsun
Yok canım henüz gitmedim çünkü bat günüm 28 yada 29 unda genelde önermiyorlar adetin geçince kan verilmesinin doğru olduğunu söylüyorlar ben merakımdan dün acilde kan verdim yerleşme kanaması yaşayınca beta hcg 155 çıktı. Yoksa 5 haftayı geçmeden gitmeyi düşünmüyordum. çünkü çok stres oluyorum ama sabah bir kalktım leke gelmiş bakalım devam ederse yada artarsa gideceğim. Çünkü sağlıksız bir gebelikte ne yaparsan yap durmuyor Mart ayında 6. Haftada lekelenme başladı doktor iğne falan yaptırdı düşük olmadı ama bebek gelişemedi iğne kanamayı engelledi ama gelişime fayda sağlamadı bu sefer bekleyeceğim biraz adeti en azından 2 3 gün geçsin belki de kimyasal geciriyorumdur.Canım doktora gittin mi lekelenme için
süper canım erkenden öğrenmişsin sende sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba canım teşekkürler bata 5 gün var
Test bağımlısı olduk iyice zatenşimdiden ne zaman test yapacağımı hesaplıyorumÇok teşekkür ederimİnşallaah bu ay güzel haberler alırız testlere devam
Aynen canım doğru diyosun benim önceki kimyasalda da doktor progestan falan verdi kanamayı geciktirmek dışında bi işe yaramadı bebek tutunmuyorsa tutunmuyor. Nasip gerçekten. İnşallah sağlıklıdır bebişin güzel haberler alırsınYok canım henüz gitmedim çünkü bat günüm 28 yada 29 unda genelde önermiyorlar adetin geçince kan verilmesinin doğru olduğunu söylüyorlar ben merakımdan dün acilde kan verdim yerleşme kanaması yaşayınca beta hcg 155 çıktı. Yoksa 5 haftayı geçmeden gitmeyi düşünmüyordum. çünkü çok stres oluyorum ama sabah bir kalktım leke gelmiş bakalım devam ederse yada artarsa gideceğim. Çünkü sağlıksız bir gebelikte ne yaparsan yap durmuyor Mart ayında 6. Haftada lekelenme başladı doktor iğne falan yaptırdı düşük olmadı ama bebek gelişemedi iğne kanamayı engelledi ama gelişime fayda sağlamadı bu sefer bekleyeceğim biraz adeti en azından 2 3 gün geçsin belki de kimyasal geciriyorumdur.
Progestan fitil adet geciktirir mi?Yok canım henüz gitmedim çünkü bat günüm 28 yada 29 unda genelde önermiyorlar adetin geçince kan verilmesinin doğru olduğunu söylüyorlar ben merakımdan dün acilde kan verdim yerleşme kanaması yaşayınca beta hcg 155 çıktı. Yoksa 5 haftayı geçmeden gitmeyi düşünmüyordum. çünkü çok stres oluyorum ama sabah bir kalktım leke gelmiş bakalım devam ederse yada artarsa gideceğim. Çünkü sağlıksız bir gebelikte ne yaparsan yap durmuyor Mart ayında 6. Haftada lekelenme başladı doktor iğne falan yaptırdı düşük olmadı ama bebek gelişemedi iğne kanamayı engelledi ama gelişime fayda sağlamadı bu sefer bekleyeceğim biraz adeti en azından 2 3 gün geçsin belki de kimyasal geciriyorumdur.
Canim test predictor early biraz pahali ama canim sagolsun Yaa kesinlikle hazir hissetmiyosa daha bi problem oluyo canindan cok sever eminim ama yeterli alakayi gosteremezse oda sende uzulursun. Ha nasibi varsa sen istedigin kadar korun yine olur o ayri her sey AllahtanBu testin markası ne canım ben gayet güzel bir çizgi görüyorum masallah :) Gitgide koyulaşır inşallah :) Benim eşim çekiniyor, korunalım korunalım diyor ama du bakalım ne yaparız ana kapılırsak bir ihtimal temmuz gebesi olurum yoksa zor , onun rızası olmadan da olsun istemiyorum sonra bana hayatı dar eder
Mart diyince sasirdim hangi aydayiz yaa diye haziran dicektin heralde Canim masallah bence guzel bi degerle ogrenmissin hic o supheye dusme kendini hirpalama.. Leke eger cogalmiyosa regl gibi akiskan olmuyosa rengi kirmizi degilse takma kafana. Benim kimyasal tecrubem soyleydi kasim 30 bat tarihimdi 25 kasimda pembe leke geldi ve 30una kadar kahverengiye donerek devam etti. Reglim 4 gun gecikti bu surede leke hala geliyodu toplamda 8 9 gun lekelenmem oldu yani ve kanamam basladi. Suan yine ona benzer bi lekelenme yasiyorum miktari daha az olmakla beraber yerlesme diye dusunuyorum kotu dusunmek istemiyorum. Insallah seninde benimde kesilir Olmazsada nasibi yokmus yani bu surec aci tatli boyle umudu kesmeden devam insallahSu anda bende aynı şeyi yaşıyorum canım bat 28 Mart 24 ve 25 Mart'ta cok hafif lekelenme oldu tam kesildi derken dün aksam leke gelmiş yine bu arada dun gündüz verdiğim beta hcg 155 çıktı bende kararsız kaldım kimyasal mı geçiriyorum yoksa hamile miyim? Yaşayan birileri varsa yardımcı olsa çok iyi olur
iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama kendim kaşındım inşallah canımsüper canım erkenden öğrenmişsin sende sağlıkla gelsinler inşallah
Ahahah yalnız değilsin bendee aynı stok yapıyorum hep ama işte sonu hep hüsran olunca bu ay yapmama kararı aldım kendimceTest bağımlısı olduk iyice zatenşimdiden ne zaman test yapacağımı hesaplıyorum
30unda canim benim adetim. Allah razi olsun 16 ay ayni sekilde bende takip ettim herkesin haberiyle mutlu oldum Insallah umutla bekleyen herkes gebelik haberini alir gebeler saglikli bi hamilelik gecirir dogum yaparsenin bat ne zaman Pheebs bak ben gebe değilim ama sizi yakından takip ediyorum aklımdasınız her gün girip okuyorum ne oluyor kim güzel haberler almış diye :)
Burda kaçıncı haftan kuzumKızlar bu kesenin içindeki nokta bebek mi? Doktor gördük deyince heyecandan sormayı unuttum sadece keseyi mi gördük
Merhaba çağrı gülümser fiyatları nasıldı acabaDoktor önerisi ben de isterim Ankara'dayım arkadaşlar. Özelortadoğu da ceylan ilhanı takip ediyorum çok tatlı bi kadın ona gidicem süper bir öneri gelmezse. Bi de çağrı gülümser var tamamen özel muayenesi çok pahalı geldi bana bu ekonomik belirsizlikte ona bütçe ayıramayız ama bütçe sıkıntısı olmayanlar muhakkak gitsinler harka bir doktor. Benim dış gebeliğimi o anladı hemen.
Çağrı hocanın muayenesi en son 700dü şuan nedir bilmiyorum. Memorial ile çalışıyor. Aslında iletişimi çok iyi gerçekten de iyi bir hoca ama bütçe olarak beni aşıyor malesef.Merhaba çağrı gülümser fiyatları nasıldı acaba
Benimde böyle çıkmıştı ama negatifti erken gebelik yanıltıyor sonucun ne canımEki Görüntüle 3089841
Kuzucum kan verdimmmm atiyorum resmimi ama ben yerlesme kanamasi vs yasamamistim. Bata 5 gun vardi. Dr kimyasal vs olabilir cunku kesenin gorunmesi lazimdi gozukmuyor dedi. (Son adet tarihim 4 hazirandi sormustu soylemistim)Allah razi olsuuun bencede yap cok benzettim senin belirtileride cunku genelde yasamadigin seylerse hele kuvvetle ihtimal hashas tohumu