Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya seni asla unutmicam canim kimyasal gebeligi arastirtti bana şu saat oldu Allah razi olsun ne guzel psikolog gibi konustun bana iyi geldin allah tez zamanda kucagini doldursun iyi kalbinden operim

Amin canim insallah saglikli ilerler gebeliklerimiz cok mutluyum 2. Beta icinde stresli :) 2 gun nasil gecer bilmiyorum :)
Aminn amin Sen icini ferah tut. Stresede gerek yok her sey olacagina variyo her sey Allahtan guzel haberlere dua et Ne yasiyosan hakkinda en hayirlisi odur o yuzden yasiyosundur bunu aklindan cikarmayinca insan teselli buluyo Guzel haberlere olsun insallah

Insallah canim benim nolur dua et bana duaya cok ihtiyacim var ❣
Sen içini ferah tut her şey olacağına varır rabbim onun zamanını kararlamıştır avokado tüketmeye çalış bebişin tutunmasına çok yardımcıymış Ayrıca 5 gün için değerin bence gayet güzel doktorunu değiştirmelisin bence Adet geçtikten sonra bile bu değer çıksa kesin kimyasal demez doktorlar çünkü geç döllenmede olabiliyor dualarım seninle rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlarrrr hayırlı sabahlar, dün üçüncü kez kan verdim sırasıla ilk bat de öğrendiğim değer 237 iki gün sonra 612 üç gün sonra 2907 çok şükür bu son değerle dün keseyide gördük Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah merak eden arkadaşlarım varsı Mucizemmm16 Childdevelopment miraclebeyb ve kullanıcı isimlerini tam hatırlayamadığım arkadaşlarım

Canim sen hamilemisin hayirli olsun cok sevindim Sağlikla kucagina al Insallah

Maşallah ne guzel ilerlemiş. Güzelce tutunsun insallah

Canım doktora gidip keseyi görmek sonra bebeğin kalp atışını duymadan rahatlama yok bize ama idrarda çıktıysa vardır inşallah canım kalbimizi ferah tutalım inşallah bebeklerimiz bizlerledir güzelce büyüyorlardır içerde

Kizlar size birsey sormak istiyorum,saglikli gebelik icin yerlesme kanamasi olmali mi ? Benim ilk gebeligimde oldu kurtajla sonuclandi ne yazik ki ama bunda olmadigi icin dr kimyasaldan suphelendi bata 5 gun olmasina ragmen
Hayır canım herkes yerleşme kanaması yaşayacak diye birşey yok benim 4 yaşında kızım var ona hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım kanama lekelenme yerleşme falan bazısında bebek rahme yerleşirken bu kanama olabiliyormuş bende çok merak edip okudum bu sefer başıma gelince

Canım kimyasal da olsa beta yükselmiyor mu nasıl oldu bu şimdi birkaç gün sonra adet olmazsan yine de bir kan daha ver sen ilk kez mi verdin kanı
Yukseliyo canim evet ama hep dusuk degerlerde kaliyo bu ilk kan verisim adetime 2 gun var 3 4 temmuz gibi olmazsam bi test daha yaparim. Ama kimyasal tablosu gorunuyo suan icin lekelenmem devam ediyo cunku 3.gunu bugun tecrube ettigim icin oncesinde biliyorum. Rabbim hayirlisini versin

Canım çok güzel tebrik ederim sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallah maşallah minik civcive bizlerde dua et olur mu hamilelerin duaları kabul olur derler

Hakkında en hayırlısını tabiki Rabbim bilir inşallah herşey gönlüne göre olur canım en kısa zamanda da minik mucizene kavuşursun Allah'ın izniyle dualarım seninle

Sanirim degilim canim Dun gebelik testim pozitifti kan verdim 2.9 negatif cikti kimyasal geciriyorum anladigim kadariyla
Hakkında hayirlisi olsun canim Rabbim yuregine ferahlik sabir versin Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin dileyen isteyen herkese hepiniz dualarimdasiniz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…