- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.221
İzmir’de değilim canım topikte İzmir’den arkadaşlar varsa önerebilirler anlayışlı kibar doktorlara ihtiyaç var gerçektenInsallah canim benimValla izmirde soyle moral veren bir doktor biliyorsaniz allah rizasi icin ismini yazin :)
Ya seni asla unutmicam canim kimyasal gebeligi arastirtti bana şu saat oldu Allah razi olsun ne guzel psikolog gibi konustun bana iyi geldin allah tez zamanda kucagini doldursunAsla öyle düşünme bak olumlu düşün olumlu olsun inşallah bir kere yaşadın diye tekrar yaşayacağın anlamına gelmiyor canımherkes kadın doğum doktoru olamamalı işte tek bir kelime ile neler oluyor anlamalı karşına gelen hasta hangi yollardan ne umutlarla çıkıp geliyor açıkla güzelce anlat güzel dille kafada soru işareti bırakmadan ne olur ki Yani ben geçen ay geciktim diye gittim doktora kanda negatif çıkınca doktor arkadaşımmış gibi öyle konuştuki bu aya umut kırıntılarımı elime verdi adeta aynen şöyle dedi bu kötü haber değil aslında güzel bir msj olabilir normalde gebe kalmaya yakın aylarda bu tür gecikmeler olabiliyor rahim kendini hazırlayabiliyor dedi ve bu aya umudumu vermiş oldu bu bana yetti biraz seni doktorun paniğe vermiş canım kafanı rahatla dua et ve uyu iyi haberlere inşallah
Ya seni asla unutmicam canim kimyasal gebeligi arastirtti bana şu saat oldu Allah razi olsun ne guzel psikolog gibi konustun bana iyi geldin allah tez zamanda kucagini doldursuniyi kalbinden operim
Aminn aminAmin canim insallah saglikli ilerler gebeliklerimiz❣ cok mutluyum 2. Beta icinde stresli :) 2 gun nasil gecer bilmiyorum :)
Sen içini ferah tut her şey olacağına varır rabbim onun zamanını kararlamıştır avokado tüketmeye çalış bebişin tutunmasına çok yardımcıymışInsallah canim benim nolur dua et bana duaya cok ihtiyacim var ❣
Canim sen hamilemisin hayirli olsun cok sevindim Sağlikla kucagina al InsallahAminn aminSen icini ferah tut. Stresede gerek yok her sey olacagina variyo her sey Allahtan guzel haberlere dua et Ne yasiyosan hakkinda en hayirlisi odur o yuzden yasiyosundur bunu aklindan cikarmayinca insan teselli buluyo Guzel haberlere olsun insallah
Maşallah ne guzel ilerlemiş. Güzelce tutunsun insallahKızlarrrr hayırlı sabahlar, dün üçüncü kez kan verdim sırasıla ilk bat de öğrendiğim değer 237 iki gün sonra 612 üç gün sonra 2907 çok şükür bu son değerle dün keseyide gördük Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahmerak eden arkadaşlarım varsı Mucizemmm16 Childdevelopment miraclebeyb ve kullanıcı isimlerini tam hatırlayamadığım arkadaşlarım
Canım doktora gidip keseyi görmek sonra bebeğin kalp atışını duymadan rahatlama yok bize ama idrarda çıktıysa vardır inşallah canım kalbimizi ferah tutalım inşallah bebeklerimiz bizlerledir güzelce büyüyorlardır içerdeB
Benim transferimin 11. Günü progestan fitil kullanıyorum günde üç defa adetim 4 gün gecikti idrar testi pozitif çıktı ama ben hala ikna olamıyorum ya test bozuksa ya kullandığım fitil adetimi geciktiriyorsa diye
Hayır canım herkes yerleşme kanaması yaşayacak diye birşey yok benim 4 yaşında kızım var ona hamileyken hiç böyle şeyler yaşamadım kanama lekelenme yerleşme falan bazısında bebek rahme yerleşirken bu kanama olabiliyormuş bende çok merak edip okudum bu sefer başıma gelinceKizlar size birsey sormak istiyorum,saglikli gebelik icin yerlesme kanamasi olmali mi ? Benim ilk gebeligimde oldu kurtajla sonuclandi ne yazik ki ama bunda olmadigi icin dr kimyasaldan suphelendi bata 5 gun olmasina ragmen
Sanirim degilim canimCanim sen hamilemisin hayirli olsun cok sevindim Sağlikla kucagina al Insallah❣
Canım kimyasal da olsa beta yükselmiyor mu nasıl oldu bu şimdi birkaç gün sonra adet olmazsan yine de bir kan daha ver sen ilk kez mi verdin kanıSanirim degilim canimDun gebelik testim pozitifti kan verdim 2.9 negatif cikti kimyasal geciriyorum anladigim kadariyla
Yukseliyo canim evet ama hep dusuk degerlerde kaliyo bu ilk kan verisim adetime 2 gun var 3 4 temmuz gibi olmazsam bi test daha yaparim. Ama kimyasal tablosu gorunuyo suan icin lekelenmem devam ediyo cunku 3.gunu bugun tecrube ettigim icin oncesinde biliyorum. Rabbim hayirlisini versinCanım kimyasal da olsa beta yükselmiyor mu nasıl oldu bu şimdi birkaç gün sonra adet olmazsan yine de bir kan daha ver sen ilk kez mi verdin kanı
Canım çok güzel tebrik ederim sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallahKızlarrrr hayırlı sabahlar, dün üçüncü kez kan verdim sırasıla ilk bat de öğrendiğim değer 237 iki gün sonra 612 üç gün sonra 2907 çok şükür bu son değerle dün keseyide gördük Allah’ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahmerak eden arkadaşlarım varsı Mucizemmm16 Childdevelopment miraclebeyb ve kullanıcı isimlerini tam hatırlayamadığım arkadaşlarım
Hakkında en hayırlısını tabiki Rabbim bilir inşallah herşey gönlüne göre olur canımYukseliyo canim evet ama hep dusuk degerlerde kaliyo bu ilk kan verisim adetime 2 gun var 3 4 temmuz gibi olmazsam bi test daha yaparim. Ama kimyasal tablosu gorunuyo suan icin lekelenmem devam ediyo cunku 3.gunu bugun tecrube ettigim icin oncesinde biliyorum. Rabbim hayirlisini versin
Teşekkür ederim tatlım aminn inşallah ederim tabi isteyen bekleyen herkese rabbim tez zamanda tattırsın bu duyguyuCanım çok güzel tebrik ederim sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallahmaşallah minik civcive bizlerde dua et olur mu hamilelerin duaları kabul olur derler
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimMaşallah ne guzel ilerlemiş. Güzelce tutunsun insallah
Hakkında hayirlisi olsun canim Rabbim yuregine ferahlik sabir versin Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin dileyen isteyen herkese hepiniz dualarimdasiniz❤Sanirim degilim canimDun gebelik testim pozitifti kan verdim 2.9 negatif cikti kimyasal geciriyorum anladigim kadariyla
Amiiin canim amin Allah razi olsun cumlemiz kavusalim bebitolaraHakkında en hayırlısını tabiki Rabbim bilir inşallah herşey gönlüne göre olur canımen kısa zamanda da minik mucizene kavuşursun Allah'ın izniyle dualarım seninle
Allah razi olsuuunHakkında hayirlisi olsun canim Rabbim yuregine ferahlik sabir versin Allah en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin dileyen isteyen herkese hepiniz dualarimdasiniz❤