- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.201
Benim tüm hevesim kaçtı artık o cook isteyen ccook güzel gelen çocuk hayallerim bitti güzel gelmiyor artik bana çocuk olmaskalın benden de o kadar,bir şeyi bekliyoruz nasibimizde ama neyi bilmiyorum tabi,doğru zamanı ALLAH bilir,biraz da beklenti içinde olduğum için strese giriyor sanırım bedenim
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsınCanım hoşgeldin tekrardan aramıza nasılsın,lekelenmelerinin rengi nasıl miktarı nasıl
Canım kan verince de hiç birşey kesin olmuyor kiAyy kesinlikle ya birde kan testi yaptırmadım kesin sonuç belli değil ama inşallah vardır sağlıklıdır
Senin nasıl herşey yolunda mı canım ?Canım hoşgeldin tekrardan aramıza nasılsın,lekelenmelerinin rengi nasıl miktarı nasıl
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın2 ay dinlendim bu ay tekrardan deneyelim dedik. Canım 24 ünde ve 25 inde az az geldi açık pembe canım bugün sabah kalktığımda da vardı bugün gün içinde de lavaboya gittikçe peçeteye geldi pembe kahve arası yoğun değil ama korkuyorum yarın da bat günüm
Bol bol dinlen bakalım sakın olumsuz düşünme pozitif olalım ki bebişlerimizde pozitif olsunSenin nasıl herşey yolunda mı canım ?
Ayyy canım maşallah sağlıcakla gelsin minik erkek hiç sıkıntısız atlatırsın inşallah bu günleriBol bol dinlen bakalım sakın olumsuz düşünme pozitif olalım ki bebişlerimizde pozitif olsunbenimde son gittiğimde bebeğin eşi aşağıdaydı kanamam oluyordu progestan başlamıştık yarın inşallah tekrar gidicem,bir sorun yok haberini alırım umarım,cinsiyetide öğrendik hayırlısıyla bir oğluşum olucak
Benim transferimin 11. Günü progestan fitil kullanıyorum günde üç defa adetim 4 gün gecikti idrar testi pozitif çıktı ama ben hala ikna olamıyorum ya test bozuksa ya kullandığım fitil adetimi geciktiriyorsa diyeAdet geciktirir mi bilmiyorum canım ama benim 6 haftalıktı kanamayı azalttı 1 hafta sonra gittiğimde bebek gelişemediği için kürtaj oldum.
Amin canim insallah saglikli ilerler gebeliklerimizMasallah gayet guzel allah tamamina erdirsin
Hakliymissin canim beta bugun 81 cikti sat 4 haziran bat 2 temmuz 5 gun kala cikti sonuc ama dr kesenin gozukmesi lazimdi dedi yumurtlamamda 15 16 17 hazirandi. Kimyasal geciriyor olabilirsin dedi. Carsamba gunu 2. Kez beta vercem cok stres ve heyecanliyimCanım bende bu testleri kullanıyorum ama bende hiç ilk dk da bu şekilde çıkmadı bir kaç gün sonra anca kuruma çizgisi görünür oluyordu.Bence sen gebesin :))
Ah çok sevindim tebrik ederim canımm inşallah gittiğinde iki kat artmış olurHakliymissin canim beta bugun 81 cikti sat 4 haziran bat 2 temmuz 5 gun kala cikti sonuc ama dr kesenin gozukmesi lazimdi dedi yumurtlamamda 15 16 17 hazirandi. Kimyasal geciriyor olabilirsin dedi. Carsamba gunu 2. Kez beta vercem cok stres ve heyecanliyim❣
Canım sana daha öncede cevap vermiş olmalıyım bu konuda şöyleki yerleşme kanaması her kadında görünmeyebiliyor bu muhakkak her kadında olacak diye bişey yok ve senin bata 5 günün daha var bu sebepten kimyasal gebelik olma olasılığı var olduğu İçin öyle demiştir doktorun bizler bu yüzden hamileliğimi erken öğrenmeye korkuyoruz adet günü gelene kadar hamile kalmış olsak bile sağlıksız embriyo veya genetik bozukluğu olmuş embriyo biz anlamadan hamileliğimizi farkına bile varmadan tutanamayıp adet günümüzde adetle kanamasıyla birlikte dışarıya atılır bu kimyasal gebelik oluyor canım erken öğrenilen her gebeliğin kimyasal gebelik olma riski vardır fakat bu senin hamileliğin böyle olacak anlamına gelmez canım inşallah değildir diğer şeyi söyleyeyim doktorunun kese konusundaki düşüncesi bana tuhaf geldi adete beş gün varken kese zaten görünemez çok erken sırf kese görmediği için kimyasal olabilir diyemez adetine daha günün olduğu İçin kimyasal olabilir diyebilir çünkü kese adet gecikmesi olduğunda bile hemen görünmüyor hamileliğin 4,5-5. haftasından sonra görünüyor genelde korkma Allah büyük sevin şuan hamilesin o değerleri görebildin Rabbim devamını getirsin sağlıkla dünyaya gelsin inşallahKizlar size birsey sormak istiyorum,saglikli gebelik icin yerlesme kanamasi olmali mi ? Benim ilk gebeligimde oldu kurtajla sonuclandi ne yazik ki ama bunda olmadigi icin dr kimyasaldan suphelendi bata 5 gun olmasina ragmen
Insallah canim benim nolur dua et bana duaya cok ihtiyacim var ❣Ah çok sevindim tebrik ederim canımm inşallah gittiğinde iki kat artmış olurhe birde 81 de kese görülmez diye biliyorum ama tabii doktorun daha iyi bilir herşey gönlünce olsun
İşte bundan bahsediyorum kese görünmüyor kimyasal olabilir nasıl diyor anlamadım adetten önce öğrenilmiş her gebeliğin kimyasal olma riski elbette var ama kese görülmediği için değil yani biz bile bata daha beş gün varken kese görülemeyeceğini bilirken bukadar erken doktor orda nasıl kese görmek istedi çözemedimAh çok sevindim tebrik ederim canımm inşallah gittiğinde iki kat artmış olurhe birde 81 de kese görülmez diye biliyorum ama tabii doktorun daha iyi bilir herşey gönlünce olsun
Ya mutlu ne kadar naif yurekli bir insansin senCanım sana daha öncede cevap vermiş olmalıyım bu konuda şöyleki yerleşme kanaması her kadında görünmeyebiliyor bu muhakkak her kadında olacak diye bişey yok ve senin bata 5 günün daha var bu sebepten kimyasal gebelik olma olasılığı var olduğu İçin öyle demiştir doktorun bizler bu yüzden hamileliğimi erken öğrenmeye korkuyoruz adet günü gelene kadar hamile kalmış olsak bile sağlıksız embriyo veya genetik bozukluğu olmuş embriyo biz anlamadan hamileliğimizi farkına bile varmadan tutanamayıp adet günümüzde adetle kanamasıyla birlikte dışarıya atılır bu kimyasal gebelik oluyor canım erken öğrenilen her gebeliğin kimyasal gebelik olma riski vardır fakat bu senin hamileliğin böyle olacak anlamına gelmez canım inşallah değildir diğer şeyi söyleyeyim doktorunun kese konusundaki düşüncesi bana tuhaf geldi adete beş gün varken kese zaten görünemez çok erken sırf kese görmediği için kimyasal olabilir diyemez adetine daha günün olduğu İçin kimyasal olabilir diyebilir çünkü kese adet gecikmesi olduğunda bile hemen görünmüyor hamileliğin 4,5-5. haftasından sonra görünüyor genelde korkma Allah büyük sevin şuan hamilesin o değerleri görebildin Rabbim devamını getirsin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Amin canim benim bana direkt umutlanma cok fazla kesen gozukmuyor dedi butun hevesimi sondurdu. Su saat oldu uyku uyuyamiyorum haberi esime dahi veremedim. Insallah cok guzel olur da allahim 2. Kez aci yasatmaz banaİşte bundan bahsediyorum kese görünmüyor kimyasal olabilir nasıl diyor anlamadım adetten önce öğrenilmiş her gebeliğin kimyasal olma riski elbette var ama kese görülmediği için değil yani biz bile bata daha beş gün varken kese görülemeyeceğini bilirken bukadar erken doktor orda nasıl kese görmek istedi çözemedimkadına bi sevincini yaşatmamış aklını karıştırmış kese diyerek Allahım değerini kat kat arttırsın inşallah tekrar
İnşallah canım sen içini ferah tut Allah büyük hayırlısıyla sağlıklısıyla tutunsun bebişin sanaYa mutlu ne kadar naif yurekli bir insansin seninan oyle bir stres yuklemesi yasiyorum ki ne okudugumu anliyorum ne birsey sende allah razi olsun tek tek anlatmissin son adet tarihimi soyledim beklenen adet tarihi dedim gerek yok dedi direkt. Bana da cok garip geldi cidden. Nolur dua edin bana musmutlu guzel haberlerle geleyim buraya
Insallah canim benimİnşallah canım sen içini ferah tut Allah büyük hayırlısıyla sağlıklısıyla tutunsun bebişin sanane demek canım bazı doktorlar kafa bulandırıyor sevincini yaşa sağlıklıysa zaten tutunacak ve kucağına aldığın günler gelecek inşallah doktorunu değiştirsen iyi olur hiç o kadar erken kese görmek istemesi bile tuhaf beni işkillendirdi
Asla öyle düşünme bak olumlu düşün olumlu olsun inşallah bir kere yaşadın diye tekrar yaşayacağın anlamına gelmiyor canımAmin canim benim bana direkt umutlanma cok fazla kesen gozukmuyor dedi butun hevesimi sondurdu. Su saat oldu uyku uyuyamiyorum haberi esime dahi veremedim. Insallah cok guzel olur da allahim 2. Kez aci yasatmaz banakimseye yasatmasin