Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende bu testleri kullanıyorum ama bende hiç ilk dk da bu şekilde çıkmadı bir kaç gün sonra anca kuruma çizgisi görünür oluyordu.Bence sen gebesin :))

Çok teşekkür ederimİnşallaah bu ay güzel haberler alırız testlere devam

Merhaba kızlar size birşeyler danışmak istiyorum yaşayan varsa kafam çok karıştı sat 30 subat bat 28 Mart 24 Mart'ta lekelenme oldu 2 gün sürdü cok az yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm 26 Mart'ta kan testi verdim yani dün beta hcg 155 cıktı çok sevindim hamileyim diye lekelenme kesilmişti ki bugün sabah kalktığımda tekrar lekelenme gördüm sizce kimyasal falan mı geçiriyorum yoksa yerleşme kanamasının devamı mı ?

Doktoruna ulaşabilirsen yada gidebilirsen iyi olur canım korkma bazen zararsız olabiliyor ama tedbir önemli bu arada gözün Aydın canım inşallah sağ sağlim dünyaya gelir lekelenmelerin nasıl akışkan mı benimde var ama 6 gündür var lekelenme o yüzden umut etmemeye başladım bata 6 gün kaldı

Çok tesekkur ederim inşallah Rabbim hepimize sağlıcakla nasip eder Canım Mart ayında bebeğim gelişemediği için kürtaj oldum şu anda çok düşük beta hcg gitsemde birşey görülmez bu ay tekrar deneyelim dedik bet ı geçirip öyle gideceğim inşallah randevu aldım bakalım

Bu testin markası ne canım ben gayet güzel bir çizgi görüyorum masallah :) Gitgide koyulaşır inşallah :) Benim eşim çekiniyor, korunalım korunalım diyor ama du bakalım ne yaparız ana kapılırsak bir ihtimal temmuz gebesi olurum yoksa zor , onun rızası olmadan da olsun istemiyorum sonra bana hayatı dar eder
Suan adetime 3 gun var buda sabah ki testim ornek olsun hatta su kadar gorulebilir... Keske dana gibi cift cizgi olsaydi o ayri

Benim adetin 5. günü bugün, çok yogun bir adet değil, Ama eminim ben adetim. Çünkü kan testim 2 den küçük çıkmıştı Karın ve bel agrılarım hala artıp azalıyor zaman zaman. Sonraki adeti de atlatınca doktora görünücem geçmezse. Bir sorun mu var kist falan diye. İnşallah Yasmini bıraktım diyedir kist falan yoktur.

Ben de 2 kere yaşadım çok iyi anlıyorum valla benim de şuan kalbim çarpıyor sürekli stresteyim bişey olacak diye elimde değil kafamdan atamıyorum sevinemedim bile doğru düzgün
Aynı şeyleri yaşayan ne kadar da çok insan var bende aynı durumdayım 2017 martt düşük yaptım 2018 agustosta doğan sağlıklı bir kızım var çok şükür 2022 Mart'ta bebeğim gelişemediği için düşük yaptım şimdi yine galiba hamileyim ama lekelenme var çok korkuyorum tekrar tekrar yasatmasın Rabbim hiç birimize insan dediğin gibi sevinip umutlanmaya korkuyor hepimizde sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hep beraber bu süreci devam ettiririz.

Hadi bakalım hayırlı güzel haberlere inşallah

Yerlesme kanamasi yasayan var mi aranizda ? akintiyla karisik pembe bazende acik kahve lekelerim oluyo adete 4 gun var ama kimyasala doner diye de korkuyorum yasayan varsa ne kadar surdu nasil oldu anlatabilir mi
Su anda bende aynı şeyi yaşıyorum canım bat 28 Mart 24 ve 25 Mart'ta cok hafif lekelenme oldu tam kesildi derken dün aksam leke gelmiş yine bu arada dun gündüz verdiğim beta hcg 155 çıktı bende kararsız kaldım kimyasal mı geçiriyorum yoksa hamile miyim? Yaşayan birileri varsa yardımcı olsa çok iyi olur

Canım doktora gittin mi lekelenme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…