Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok sevindim inşallah tutunmuştur bebeğin sana bende pazartesi erken gebelik testi yapcam inşallah bakalım hepimize hayırlı haberler olsun

Kızlar benim iştahım çok açık yani normaldede çok yerim ama bu farklı bir iştah doyma hissimi kaybettim resmen ve normalde kilo da almam 1 kilo aldım ve kasıklarım patlayacak gibi acaba kilo aldım diye mi öyle bilmiyorum böyle belirti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? akşam arkadaşlarımızla fasıla gidecez bir de napsam ne etsem bilemedim

Catlatma ignesinden sonra benim de asiri istahim açıldı. Normalde diyet yapiyordum pcos oldugum icin ve hırslıydım saglikli beslencem vs diye. Ama igneden sonra ki ignede bildigim kadariyla betahcg var. Asiri istahim açıldı. Progestana da başladım adetin 16. Gunu. O da tatli istettiriyor canimi sabir tasmalarindayim. Sen bi test mi yapsan

Benim normalde tatlıyla pek aram yoktur 1 haftadır çılgınlar gibi tatlıda yiyorum valla dikkat etmek lazım böyle giderse şekerimi falan yükselir pazartesiden itibaren sağlıklı mı beslenmeye başlasak napsak daha reglime 7 gün var çıkmaz ki 3 gün kala yapmayı düşünüyorum

Regline 7 gun varsa bildigim kadariyla progestron hormonumuz yuksek suan regli olana kadar. O da tatli krizlerine çikolata yeme istegi falan uyandiriyor. Erken gebelik testleri var ya onlardan al sen de canim. Sabah ilk idrarinla yap en erken adetine 5 gun kala

Bence de ptesi yap canım varsa çıkar geç döllenme falan değilse

Kalacak canım inşallah birde şöyle düşün en azından gebe kalabiliyorsun doktor bir yolunu bulur bebişinin seninle kalması sağlanabilir sen içini ferah tut
Kaç doktor gezdim tüp bebek aşılama yaptırdım sebebini bilemediler o yüzden tedavi de edemiyorlar 3 yıldır da gebe kalamıyordum zaten biraz da ona şaşırdık. İnşallah tutunur ama bu sefer canım teşekkür ederim. Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah

Erken döllenmiş olabilirsin bana öyle söylediler düşün ben 12 gün kala evde idrar yaptım sonucunu göstereyim nasıl çıktı ekte paylaşıyorum. Sonra kan testi verdim 234 çıkmıştı

Eklentiler

• A3877569-A445-4336-88AB-8B130BE12C24.jpeg
    129,4 KB · Görüntüleme: 40
Erken döllenmiş olabilirsin bana öyle söylediler düşün ben 12 gün kala evde idrar yaptım sonucunu göstereyim nasıl çıktı ekte paylaşıyorum. Sonra kan testi verdim 234 çıkmıştı
Ayyy çok güzel görünüyor maşallah belirtim oyüzden mi erkenden çıktı ki yaaa şimdi test yapasım geldi ama kokuyorum

Ben de 2 kere yaşadım çok iyi anlıyorum valla benim de şuan kalbim çarpıyor sürekli stresteyim bişey olacak diye elimde değil kafamdan atamıyorum sevinemedim bile doğru düzgün
Ben toplam 6 defa düşük yaptım 5 defa kürtaj oldum hep kalp atışını duyduğumuz hafta hemen hemen sadece 1 tanesi 2/3 hastalıkken kendisi düştü o yüzden sevinemiyorum dua ediyorum hep bu sefer düşmesin diye. O yüzden de seni de çok iyi anlıyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın

Ayyy çok güzel görünüyor maşallah belirtim oyüzden mi erkenden çıktı ki yaaa şimdi test yapasım geldi ama kokuyorum
Ben hemen ümitlendirmek istemiyorum ama 3 yıldır bebe kalamıyordum reglim bitti 1 hafta sonra belirtilerim başladı tekrardan regli olacağımı düşündüm 1 hafta daha geçti baş dönmeleri çok fazla olmaya başladı o yüzden adetime 12 gün kala test yaptım böyle çıktı yani çok erken gözükmez falan onunla alakası yok üzerine görmüş olabilirim ya da adet bittiği gün gebe kalmış olabilirim değişiyor döllenmeler.

Anladım canım çok teşekkür ederim ben pazartesiyi bekleyeyim garanti olsunİnşallah sen bebişini bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun

Anladım canım çok teşekkür ederim ben pazartesiyi bekleyeyim garanti olsunİnşallah sen bebişini bu sefer sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun
Amin canım inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum hepinizi sonra gebelik haftalarımızın nasıl ilerlediğini anlatırız birbirimize inşallah

Çok zor bi süreç gerçekten Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…