Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok doğru yemin etdim bir daha ölçmiycem diye,olacaksa olacak bu kadar stres neye gerek

Haftaya doktora muayene olacağım artık, kan testi vermeyeceğim sürekli verdim hep 1650 leri gördüm sonra birden düştü değerlerim bakalım rabbim bize verecek mi inşallah tutunur düşmez bu sefer
Evet bence de kan vermeyin,bekleyin biraz geçsin ultrasonla baktirirsiniz

Merhaba.Ben olursam kesin adeti beklerim

Hanımlar predictor early kullanan var mı? Fotoğraflamaya çalıştım ama net çıkmıyor. 3 dk içinde über silik pembemsi bi çizgi çıkardı ama inanamıyorum ben adetime 5 gün var daha. Bikaç test atmıştım daha önce onlarda sonradan silikleşmişti yanında bide artımed test yaptım oda belli belirsiz bi çizgi gösteriyo dilim varmıyo emin değilim ama galiba gebelik var. Biri bana predictorda hafif çizgiyle adet olmadım desin nolur

Bendede predictor ealy var en güvenilir o adete 6 gün kala silikte olsa doğru sonuç veriyor canım hadi inşallah hayırlı olsun bende pazartesi yapmayı düşünüyorum meraktan çatlıyorum

Bendede predictor ealy var en güvenilir o adete 6 gün kala silikte olsa doğru sonuç veriyor canım hadi inşallah hayırlı olsun bende pazartesi yapmayı düşünüyorum meraktan çatlıyorum
Yaa inşallah dana gibi pozitiflere diyelim Şuan ne düşünceğimi bilemedim bu siliklerin azizliğine uğramış biri olarak kan versem ufacık bişey çıkar belki daha önce predictor 5.36 değerimi çıkartmıştı kabak gibi adet günümde kimyasala döndü sonra o yüzden çok hassas geliyo bu test gitsem 3 falan deseler yıkılırım kafam allak bullak oldu

Şuan en azından silik milik çift çizgi gördün canım hayırlısı diyip adet gününün geçinceye kadar beklemen en iyisi bu süre zarfında kendine beslenmene dikkat edersin günün geçince doktora gidersin Allah büyük bu sefer kucağına almak nasip olsun

Aynen öyle şimdi 5 gün geçmez bana :) Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı evlatlarla İnşallah

Kızlar benim sat tarihim 20 Mayıs. Ama son 2 ay 40 günde 1 regl oldum normalde döngüm böyle değil sadece mevsim geçişlerinde oluyor. Ptesi hamile olduğumu öğrendim salı kan verdim 64 çıktı. Perşembe 208 çıktı, ptesi tekrar vericem. Şuan kaç haftalık oluyor?

Son adet tarihinizden hesaplayabilirsiniz. 5 haftalık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…