- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.981
Son adet tarihine göre hesaplanıyorDöngüye göre hesaplanmıyor mu yani
Çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar benim sat tarihim 20 Mayıs. Ama son 2 ay 40 günde 1 regl oldum normalde döngüm böyle değil sadece mevsim geçişlerinde oluyor. Ptesi hamile olduğumu öğrendim salı kan verdim 64 çıktı. Perşembe 208 çıktı, ptesi tekrar vericem. Şuan kaç haftalık oluyor?
37den yukariHamilelikte kaç oluyor vücut ısısı merak ettim
Bugün ateşim 37.1 genelde 36.7 36.8 civarlariydi galiba dediğin tutuyo 38 görmediğim sürece37den yukari
Evet ama işte sevinemiyoruz pek hep iyi artış oldu ama birden düşmeye başladıBence iyi çıkmış artımı
İnşallah kızlar inşallah düşükle sonuçlanmaz bir daha hep Risk altındayım ne sevinebiliyorım ne de üzülebiliyorum çok zor gerçekten deÇok güzel iki katını bile geçmiş yükselme Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İyi düşün iyi olsun inşallah canım Allah’a kalmış verende o alanda o Rabbim sevincini kursağında bırakmasın ama ben inanıyorum bu kadar çıktıysa değer bebişin seninle kalacak inşallahİnşallah kızlar inşallah düşükle sonuçlanmaz bir daha hep Risk altındayım ne sevinebiliyorım ne de üzülebiliyorum çok zor gerçekten de
Maşallah hayırlı olsun ablacım hep güzek haberlerle gelHaftaya doktora muayene olacağım artık, kan testi vermeyeceğim sürekli verdim hep 1650 leri gördüm sonra birden düştü değerlerim bakalım rabbim bize verecek mi inşallah tutunur düşmez bu sefer
Teşekkür ederim canımÇok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSat 20 ise pazartesi günü tam 5 haftalık olmuş oluyor son adet tarihinden sayılıyor çünkü hcg artışında iyi görünüyor çok sevindim hiç belirtin varmıydı göğüs hassasiyeti falan oldumu acaba?
Hayırlısı olsun cnm benim. Benim reglim hep aynı gün oluyor ama değerim 234 iken 2 haftalık gözüküyordu. Tabi tahmini olan bu. Ama kese ve bebek görününce net haftayı söylüyorlar. Çoo sevindi böyle haberler duyunca enerjim yükseliyot hep iyi haberler almak isitorum artıkKızlar benim sat tarihim 20 Mayıs. Ama son 2 ay 40 günde 1 regl oldum normalde döngüm böyle değil sadece mevsim geçişlerinde oluyor. Ptesi hamile olduğumu öğrendim salı kan verdim 64 çıktı. Perşembe 208 çıktı, ptesi tekrar vericem. Şuan kaç haftalık oluyor?
Ben de aynı belirtilerle başladım peşinden kabızlık ve baş dönmedi eklendi. Yoksa regli günüme daha 12 gün varken öğrendim. Tabi çoo düşük yaptım yüzden ne sevinebiliyorım ne de üzülebiliyorum canımTeşekkür ederim canımevet zaten direk göğüslerimden anladım ben. Daha önce 2 gebelik geçirdim onlarda da öyle olmuştu. Göğüslerim dolgunlaştı ve acımaya başladı dokununca. Onun dışında kasık ağrılarım oldu regl ağrısı gibi aynı. Başka bi belirtim yok şimdilik
Teşekkür ederim canımevet zaten direk göğüslerimden anladım ben. Daha önce 2 gebelik geçirdim onlarda da öyle olmuştu. Göğüslerim dolgunlaştı ve acımaya başladı dokununca. Onun dışında kasık ağrılarım oldu regl ağrısı gibi aynı. Başka bi belirtim yok şimdilik
İnşallah canım inşallah bebeğim benimle kalacak bu seferİyi düşün iyi olsun inşallah canım Allah’a kalmış verende o alanda o Rabbim sevincini kursağında bırakmasın ama ben inanıyorum bu kadar çıktıysa değer bebişin seninle kalacak inşallah
Kalacak canım inşallah birde şöyle düşün en azından gebe kalabiliyorsun doktor bir yolunu bulur bebişinin seninle kalması sağlanabilir sen içini ferah tutİnşallah canım inşallah bebeğim benimle kalacak bu sefer
Ben de 2 kere yaşadım çok iyi anlıyorum valla benim de şuan kalbim çarpıyor sürekli stresteyim bişey olacak diye elimde değil kafamdan atamıyorum sevinemedim bile doğru düzgünBen de aynı belirtilerle başladım peşinden kabızlık ve baş dönmedi eklendi. Yoksa regli günüme daha 12 gün varken öğrendim. Tabi çoo düşük yaptım yüzden ne sevinebiliyorım ne de üzülebiliyorum canım
Yaa inşallah bebiştirmaşallah inşallah benimkilerde bu yüzden böyledir yumurtlamadan beri göğüslerimde ağrı sızı var sağ kasıkta ağrı oluyor ara ara lekelenmem var kısmet nedir bilemem
Ah inşallah canımYaa inşallah bebiştirregle kaç gün var
Bende yeniyim canım inşallah hepimizin yüzü Gülsün bu ayNolur ben de haziran annesi olayim bana da dus edin kizlarBen araniza yeni katildim. Yerimde duramıyorum. Allah herkesin kalbinden geçenleri kabul edip versin hayırlı tez zaman da
Belirti degil de 14 haziranda catlatma ignesi oldum. Sat 1 haziran ama bat ne olur bilmiyorum. Erken gebelik testi stoklamıştim. 9. Gununden beri test yapiyorum silik ikinci cizgiyi gördüm bugun de dahil. Yarin ve pazartesi de ilk idrarda gorursem kan testi verecem yani. Ama gunler hic gecmiyor sankiBende yeniyim canım inşallah hepimizin yüzü Gülsün bu ayyerinde duramadığına göre belirtilerin mi var