Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Sat 20 ise pazartesi günü tam 5 haftalık olmuş oluyor son adet tarihinden sayılıyor çünkü hcg artışında iyi görünüyor çok sevindim hiç belirtin varmıydı göğüs hassasiyeti falan oldumu acaba?

İnşallah kızlar inşallah düşükle sonuçlanmaz bir daha hep Risk altındayım ne sevinebiliyorım ne de üzülebiliyorum çok zor gerçekten de
İyi düşün iyi olsun inşallah canım Allah’a kalmış verende o alanda o Rabbim sevincini kursağında bırakmasın ama ben inanıyorum bu kadar çıktıysa değer bebişin seninle kalacak inşallah

Teşekkür ederim canım evet zaten direk göğüslerimden anladım ben. Daha önce 2 gebelik geçirdim onlarda da öyle olmuştu. Göğüslerim dolgunlaştı ve acımaya başladı dokununca. Onun dışında kasık ağrılarım oldu regl ağrısı gibi aynı. Başka bi belirtim yok şimdilik

Hayırlısı olsun cnm benim. Benim reglim hep aynı gün oluyor ama değerim 234 iken 2 haftalık gözüküyordu. Tabi tahmini olan bu. Ama kese ve bebek görününce net haftayı söylüyorlar. Çoo sevindi böyle haberler duyunca enerjim yükseliyot hep iyi haberler almak isitorum artık

Ben de aynı belirtilerle başladım peşinden kabızlık ve baş dönmedi eklendi. Yoksa regli günüme daha 12 gün varken öğrendim. Tabi çoo düşük yaptım yüzden ne sevinebiliyorım ne de üzülebiliyorum canım

maşallah inşallah benimkilerde bu yüzden böyledir yumurtlamadan beri göğüslerimde ağrı sızı var sağ kasıkta ağrı oluyor ara ara lekelenmem var kısmet nedir bilemem

Ben de 2 kere yaşadım çok iyi anlıyorum valla benim de şuan kalbim çarpıyor sürekli stresteyim bişey olacak diye elimde değil kafamdan atamıyorum sevinemedim bile doğru düzgün

Yaa inşallah bebiştir regle kaç gün var
Ah inşallah canım Bugün 7 gün kaldı ilk defa bu kadar erken göğüs ağrısı falan var bu ay normalde 4-5 gün önce başlar anlarım 12 gün kala çok tuhaf geldi bana inşallah diyorum pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum çok merak ediyorum

Nolur ben de haziran annesi olayim bana da dus edin kizlar Ben araniza yeni katildim. Yerimde duramıyorum. Allah herkesin kalbinden geçenleri kabul edip versin hayırlı tez zaman da
Bende yeniyim canım inşallah hepimizin yüzü Gülsün bu ay yerinde duramadığına göre belirtilerin mi var

Bende yeniyim canım inşallah hepimizin yüzü Gülsün bu ay yerinde duramadığına göre belirtilerin mi var
Belirti degil de 14 haziranda catlatma ignesi oldum. Sat 1 haziran ama bat ne olur bilmiyorum. Erken gebelik testi stoklamıştim. 9. Gununden beri test yapiyorum silik ikinci cizgiyi gördüm bugun de dahil. Yarin ve pazartesi de ilk idrarda gorursem kan testi verecem yani. Ama gunler hic gecmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…