- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.041
Allahım inşallahSicak da olsa ayagina corap giy canim. Buyuklerib bir bildigi var. hamilelikte damarlarda genislene oluyir galiba bu da ister istemez kramp usume yapiyor galiba. Cok yeni o yuzden fazla bi belirti arama. Insallah allah tamamina erdirir. Bize de umut ol amin
Valla Baya her testte çizgi var
Korkuyorum ama herkesin bi negatifi sonra pozitife donmus. Benim pek oyle olmadi. Bugun gideyim mi kana bilemiyorimValla Baya her testte çizgi var
Kanda kesin çıkarKorkuyorum ama herkesin bi negatifi sonra pozitife donmus. Benim pek oyle olmadi. Bugun gideyim mi kana bilemiyorim
Yaaaa
Ben de sen diyince olctum simdi 36.8 ciktiKızlar normalde ateşim 35.7 de falan çıkar en fazla az önce baktım 36 çıktı ateşin gebelik belirtisi ile alakası ne daha adet olmadım 1 ay önce iğneyi yapmıştım beta 2.24 çıkmıştı dün akşam tekrar bakacaktık gidemedim
Hazirlanip gideyim ya boyle kafamda kuracagima ogreneyim neymis bi bakayim. Sevinceksem sevinirim bi umut, ha negatifse bir gun iki gun uzuluo allaha siginirimYaaaavar gibi ama ikinci çizgi üç dakika içinde belirdiyse harika çünkü bazı testlerin belirli süreyi geçince altındaki pet İdrarı iyice emince kuruyunca altındaki çizgi yerinin gölgesi belirebiliyor umutlan diyemem umutlanmada diyemem inşallah vardır kan versen muhakkak çıkar
Ben de pek bilmiyorum ates basmasi normal derler, sen ates diyince ben de olceyim dedimAteşin alakası ne ki
Canim lh testi yapma artik madem catlatma ignedu oldun. Onun icindeki hormonlar lh i yukseltiyor. Varsa gebelik testi yap bence, sen benden 2 gun ondesin. Umudumuz varKizlar benim 13 yumurtlama 14 catlama oldu benim bat ne zaman oluyo 1 haftadir adet olucak gibi agrim var bu ay ilk kez femara kullandim 3 gun once falan test yapmistim negatifti
Evet canım ver verBen de sen diyince olctum simdi 36.8 cikti
Hazirlanip gideyim ya boyle kafamda kuracagima ogreneyim neymis bi bakayim. Sevinceksem sevinirim bi umut, ha negatifse bir gun iki gun uzuluo allaha siginirimBekleriyirsa bi bildigi vardir en guzelini hazirliyor bizim icin
Bilen arkadaslar yok muBen de pek bilmiyorum ates basmasi normal derler, sen ates diyince ben de olceyim dedimarastirmadigim bi konu malesef.
Canim lh testi yapma artik madem catlatma ignedu oldun. Onun icindeki hormonlar lh i yukseltiyor. Varsa gebelik testi yap bence, sen benden 2 gun ondesin. Umudumuz var
Canim catlatma ignesi olmadim ben doktor kontrole de cagirmadi bende ovulasyonla takip yaptim. Gebelik testi yapsam artik cikarmi sizce 3 gun onceki testim negatiftiBen de pek bilmiyorum ates basmasi normal derler, sen ates diyince ben de olceyim dedimarastirmadigim bi konu malesef.
Canim lh testi yapma artik madem catlatma ignedu oldun. Onun icindeki hormonlar lh i yukseltiyor. Varsa gebelik testi yap bence, sen benden 2 gun ondesin. Umudumuz var
Bat kac canim? Catlamadan sonra kacinci bugun ya da ?Canim catlatma ignesi olmadim ben doktor kontrole de cagirmadi bende ovulasyonla takip yaptim. Gebelik testi yapsam artik cikarmi sizce 3 gun onceki testim negatifti
Pardon catlamani ogrendim 14 u, degerlendirdin diyorsan bugun yarin bi gebelik testi ya da kan a git. 3 gun once daha yenidir varsa ve o da cikmiyor malesefBat kac canim? Catlamadan sonra kacinci bugun ya da ?
12. Gun catlamadan sonra canim kac oluyo bat tam bilmiyorumBat kac canim? Catlamadan sonra kacinci bugun ya da ?
Tamam sen de bizimlesin bizim de 12. Gun. Ben simdi hazirlanip teste godiyorum. Sabredemiyorum. Normalde 14-15 inda yaptirin en iyisi diyorlar. Adet olmazsam o zamanlar da yaparim ama icim rahatladin ben bugun de yaptiracam12. Gun catlamadan sonra canim kac oluyo bat tam bilmiyorum
Ay hadi hayirli haberlerle gel insallah silik de olsa cikmis ama insallah vardir canim. Normalde benimde bugun dr hcg bakilmak icin cagirmisti ama bugun pazar bende yarin gitmeyi dusunuyorum mutlaka sonucunu yaz hemen cikiyo mu sonucTamam sen de bizimlesin bizim de 12. Gun. Ben simdi hazirlanip teste godiyorum. Sabredemiyorum. Normalde 14-15 inda yaptirin en iyisi diyorlar. Adet olmazsam o zamanlar da yaparim ama icim rahatladin ben bugun de yaptiracamidrarda silik cikiyor bir turlu koyulasamadi ama