- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #9.021
Çatlatma iğnesi ile adet görmeyen bir ben miyim bu grupta bir ay oldu iğne vurdum adet olmadım kist de yok beta da 2.24 kafam çok bozuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec dollenme olabilir mi acabaÇatlatma iğnesi ile adet görmeyen bir ben miyim bu grupta bir ay oldu iğne vurdum adet olmadım kist de yok beta da 2.24 kafam çok bozuk
Zannetmiyorum sadece kafamın almadığı herkes diyordu bebek olmasa kesin adet olunur diyeGec dollenme olabilir mi acaba
Evet tebriklerGaliba hamileyim Eki Görüntüle 3089499
Evet iğne mi vurmustunuz kendiliğinden mi ve adet kaç gün geciktiGaliba hamileyim Eki Görüntüle 3089499
Ee güzel haber buateşini yataktan kalkmadan konuşmadan ölçüyorsun öyle mi?Bugün ateşim 37.1 genelde 36.7 36.8 civarlariydi galiba dediğin tutuyo 38 görmediğim sürece
Evet çok güzel maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım belirtin varmıydıGaliba hamileyim Eki Görüntüle 3089499
Canım tüp bebek 3. Gün embriyosu 9. Gün yaptım bu testiEvet iğne mi vurmustunuz kendiliğinden mi ve adet kaç gün gecikti
Belirtim her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var inanılmaz bel ağrısı. Ayaklarım üşüyor ve acayip iştah artışı. Göğüsüm ağrım yokEvet çok güzel maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım belirtin varmıydı
Evet canim ama 2 gundur gun icinde de ayni cikiyo 37.1 37.2 3 gebelik testi yaptim silik pozitif ciktilar ama dun gece ve bu sabah akintiyla karisik pembe leke geldi cok az belki yerlesmedir ama kimyasal gecirdigim zamanda boyle basladi sonra kahverengiye dondu 3 4 gun devam edip adet oldum. O yuzden araftayim suan bikac gun sonra kan vericem bu arada gebelik testi yapicam her gun koyulasirsa eger sagliklidir diye dusunebilirim bakalim nasipte ne varsaEe güzel haber buateşini yataktan kalkmadan konuşmadan ölçüyorsun öyle mi?
Ya Maşallah Emeklerinizin karşılığını buldunuz Allah’tan her zaman umut varCanım tüp bebek 3. Gün embriyosu 9. Gün yaptım bu testi
Benim de 7 yaşında bir oğlum var. Bi kardeşi olsun istiyorum inşallah 2 gün var bata. Kardeş isteyen tüm çocuklar sevinsin bu ay inşallahBenimde 5 yaşında bir oğlum var bende 1 yıldır ikinciyi istiyorum olacak inşallah hayırlısıyla
Günün geçti mi? her gün test yapip kendini strese sokma,3-4gün geçsin kan verirsinEvet canim ama 2 gundur gun icinde de ayni cikiyo 37.1 37.2 3 gebelik testi yaptim silik pozitif ciktilar ama dun gece ve bu sabah akintiyla karisik pembe leke geldi cok az belki yerlesmedir ama kimyasal gecirdigim zamanda boyle basladi sonra kahverengiye dondu 3 4 gun devam edip adet oldum. O yuzden araftayim suan bikac gun sonra kan vericem bu arada gebelik testi yapicam her gun koyulasirsa eger sagliklidir diye dusunebilirim bakalim nasipte ne varsa
Amin inşaallah,benim de 8 yaşında oğlum var hep kardeşi olsun istiyor,Rabbim nasip etsin tüm isteyenlereBenim de 7 yaşında bir oğlum var. Bi kardeşi olsun istiyorum inşallah 2 gün var bata. Kardeş isteyen tüm çocuklar sevinsin bu ay inşallah
Yok canim daha gecmedi 4 gun var ama kimyasal mi degil mi oyle tespit edebilirim suanGünün geçti mi? her gün test yapip kendini strese sokma,3-4gün geçsin kan verirsin
Sicak da olsa ayagina corap giy canim. Buyuklerib bir bildigi var. hamilelikte damarlarda genislene oluyir galiba bu da ister istemez kramp usume yapiyor galiba. Cok yeni o yuzden fazla bi belirti arama. Insallah allah tamamina erdirir. Bize de umut ol aminBelirtim her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var inanılmaz bel ağrısı. Ayaklarım üşüyor ve acayip iştah artışı. Göğüsüm ağrım yok