Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galiba hamileyim
2B71F093-40F5-4AE8-8924-CC51C0DD24B9.jpeg

Ee güzel haber bu😅ateşini yataktan kalkmadan konuşmadan ölçüyorsun öyle mi?
Evet canim ama 2 gundur gun icinde de ayni cikiyo 37.1 37.2 3 gebelik testi yaptim silik pozitif ciktilar ama dun gece ve bu sabah akintiyla karisik pembe leke geldi cok az belki yerlesmedir ama kimyasal gecirdigim zamanda boyle basladi sonra kahverengiye dondu 3 4 gun devam edip adet oldum. O yuzden araftayim suan bikac gun sonra kan vericem bu arada gebelik testi yapicam her gun koyulasirsa eger sagliklidir diye dusunebilirim bakalim nasipte ne varsa 💕

Evet canim ama 2 gundur gun icinde de ayni cikiyo 37.1 37.2 3 gebelik testi yaptim silik pozitif ciktilar ama dun gece ve bu sabah akintiyla karisik pembe leke geldi cok az belki yerlesmedir ama kimyasal gecirdigim zamanda boyle basladi sonra kahverengiye dondu 3 4 gun devam edip adet oldum. O yuzden araftayim suan bikac gun sonra kan vericem bu arada gebelik testi yapicam her gun koyulasirsa eger sagliklidir diye dusunebilirim bakalim nasipte ne varsa 💕
Günün geçti mi? her gün test yapip kendini strese sokma,3-4gün geçsin kan verirsin 😍

Belirtim her an adet olacakmışım gibi ağrılarım var inanılmaz bel ağrısı. Ayaklarım üşüyor ve acayip iştah artışı. Göğüsüm ağrım yok
Sicak da olsa ayagina corap giy canim. Buyuklerib bir bildigi var. hamilelikte damarlarda genislene oluyir galiba bu da ister istemez kramp usume yapiyor galiba. Cok yeni o yuzden fazla bi belirti arama. Insallah allah tamamina erdirir. Bize de umut ol amin🙏🏻😍

Yerlesme kanamasi yasayan var mi aranizda ? akintiyla karisik pembe bazende acik kahve lekelerim oluyo adete 4 gun var ama kimyasala doner diye de korkuyorum yasayan varsa ne kadar surdu nasil oldu anlatabilir mi

X