Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gününüz var adete kan testimi verseniz bu kadar silik sonuçla
Benim hesabima gore 3 gun uygulamaya gore 6 gun ama surprizli yani bu ay yaa ilk dklarda ciksa kosa kosa veririm ama hep bikac saat sonra ciktilar o yuzden aptallik yapma bihter modundayim kurumadir herhal baksana bi

Eklentiler

• IMG_20220624_182057.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 63
Bizde öyle eşim dalga geçiyor benleyine mi termometreyle aşk yaşıyorsun diye
Ya ben hiç denemedim ateş ölçmeyi açıkçası cidden onuda yaparsam çok strese girerim ben ovülasyon testide hiç yapmadım strese girmemek için 7 aydır buraya bile ancak üye oldum geçen ay gecikme yaşayınca kaç test çöp oldu silik bile olsa bekledim ama yoktu ve kendime dedim bana bak artık aklından çıkar akışına bırak dedim ve hooop bu ay böyle erken erken belirtiler olunca ben yine umutlandım

Benim hesabima gore 3 gun uygulamaya gore 6 gun ama surprizli yani bu ay yaa ilk dklarda ciksa kosa kosa veririm ama hep bikac saat sonra ciktilar o yuzden aptallik yapma bihter modundayim kurumadir herhal baksana bi
Üsttekinde görebildim hafif gölge ama işte bilemiyoruz ki olsun sen yinede bekle

Evet yaa beni çok strese sokuyor ateş ölçme, aceba düştü mü kalkti mi kafayi yiyorum,gece uyku girmiyor gözüme düşünmekten,o yüzden hiç bir şeye takilmadan beklemek gerek

Evet yaa beni çok strese sokuyor ateş ölçme, aceba düştü mü kalkti mi kafayi yiyorum,gece uyku girmiyor gözüme düşünmekten,o yüzden hiç bir şeye takilmadan beklemek gerek
Yok yok bu kadarını yapmayın kendinize ben 7 ay önce genel kontrol İçin gittiğimde doktorum herşey normal temiz folikasit dışında bişey yapmana gerek yok dedi ovülasyon testini sordum yapmanı önermiyorum sırf o düşünceyle ilişki olduğu İçin bile hamile kalamayan oluyor dedi

Yaparsanız yazın olur mu bende cesaretleneyimsizin kaç gün var
Yaptımmm. Predictor aldım umarım doğru yazdım adını testin. 85tl olmuş
Yaaa ozaman az kalmış beklemek en iyisi bekleyin bekleyin benim yolum uzun ben daha çok beklicem galiba belki sanırım bekeleyebilirim
Tek çizgi çıktı. Bu ay da olmadı. Regli bekleyeyim artık ben

Haftaya doktora muayene olacağım artık, kan testi vermeyeceğim sürekli verdim hep 1650 leri gördüm sonra birden düştü değerlerim bakalım rabbim bize verecek mi inşallah tutunur düşmez bu sefer
Insallah Allahim sag salim evladina kavusmayi nasip etsin agiz tadiyla gecsin bu surec senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…