- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.941
Kaç gününüz var adete kan testimi verseniz bu kadar silik sonuçlaOnun sonu yok bacim 2 test yaptim sonradan silik ciktilar simdi yarin gidip erkenlerden mi alsam diyorum bi sonradan cikan silik daha gormek icinAdet gunu en guzeli
Dil altiNasil ölçüyorsun makat yoksa vajinal?
Yaparsanız yazın olur mu bende cesaretleneyimAynı şeyleri yaşıyoruz sanırım. Bir delilik yapıp şimdi eczaneye gidesim var. Sanırım test yapicam
Benim hesabima gore 3 gun uygulamaya gore 6 gun ama surprizli yani bu ayKaç gününüz var adete kan testimi verseniz bu kadar silik sonuçla
Dil altioo baska kulvarmis bu oyle mi olcmek lazimmis.... Esim zaten dalga geciyo sabah sabah o ise kalkissam gulme krizine girer heralde
AhahahhahBizde öyle eşim dalga geçiyor benle yine mi termometreyle aşk yaşıyorsun diye
Ya ben hiç denemedim ateş ölçmeyi açıkçası cidden onuda yaparsam çok strese girerim ben ovülasyon testide hiç yapmadım strese girmemek için 7 aydır buraya bile ancak üye oldumBizde öyle eşim dalga geçiyor benle yine mi termometreyle aşk yaşıyorsun diye
Üsttekinde görebildim hafif gölge ama işte bilemiyoruz ki olsun sen yinede bekleBenim hesabima gore 3 gun uygulamaya gore 6 gun ama surprizli yani bu ayyaa ilk dklarda ciksa kosa kosa veririm ama hep bikac saat sonra ciktilar o yuzden aptallik yapma bihter modundayim kurumadir herhal baksana bi
5 gün var bugünü saymazsak 4.Yaparsanız yazın olur mu bende cesaretleneyimsizin kaç gün var
Bekliyoruz zaten hep nasipÜsttekinde görebildim hafif gölge ama işte bilemiyoruz ki olsun sen yinede bekle
Yaaa ozaman az kalmış beklemek en iyisi bekleyin bekleyin benim yolum uzun ben daha çok beklicem galiba belki sanırım bekeleyebilirim5 gün var bugünü saymazsak 4.
Malesef şu beklemek çok zor bir iş ama işteBekliyoruz zaten hep nasip
Evet yaa beni çok strese sokuyor ateş ölçme, aceba düştü mü kalkti mi kafayi yiyorum,gece uyku girmiyor gözüme düşünmekten,o yüzden hiç bir şeye takilmadan beklemek gerekYa ben hiç denemedim ateş ölçmeyi açıkçası cidden onuda yaparsam çok strese girerim ben ovülasyon testide hiç yapmadım strese girmemek için 7 aydır buraya bile ancak üye oldumgeçen ay gecikme yaşayınca kaç test çöp oldu silik bile olsa bekledim ama yoktu ve kendime dedim bana bak artık aklından çıkar akışına bırak dedim ve hooop bu ay böyle erken erken belirtiler olunca ben yine umutlandım
Yok yok bu kadarını yapmayın kendinize ben 7 ay önce genel kontrol İçin gittiğimde doktorum herşey normal temiz folikasit dışında bişey yapmana gerek yok dedi ovülasyon testini sordum yapmanı önermiyorum sırf o düşünceyle ilişki olduğu İçin bile hamile kalamayan oluyor dediEvet yaa beni çok strese sokuyor ateş ölçme, aceba düştü mü kalkti mi kafayi yiyorum,gece uyku girmiyor gözüme düşünmekten,o yüzden hiç bir şeye takilmadan beklemek gerek
Masallah hemde cok guzelKızlar sonucum çıktı 22.06 da 234 tü bugün de 677 ye yükselmiş normal mi sizce kızlar
Yaptımmm. Predictor aldım umarım doğru yazdım adını testin. 85tl olmuşYaparsanız yazın olur mu bende cesaretleneyimsizin kaç gün var
Tek çizgi çıktı. Bu ay da olmadı. Regli bekleyeyim artık benYaaa ozaman az kalmış beklemek en iyisi bekleyin bekleyin benim yolum uzun ben daha çok beklicem galiba belki sanırım bekeleyebilirim
Haftaya doktora muayene olacağım artık, kan testi vermeyeceğim sürekli verdim hep 1650 leri gördüm sonra birden düştü değerlerim bakalım rabbim bize verecek mi inşallah tutunur düşmez bu seferMasallah hemde cok guzel
Insallah Allahim sag salim evladina kavusmayi nasip etsin agiz tadiyla gecsin bu surec senin icinHaftaya doktora muayene olacağım artık, kan testi vermeyeceğim sürekli verdim hep 1650 leri gördüm sonra birden düştü değerlerim bakalım rabbim bize verecek mi inşallah tutunur düşmez bu sefer
Amin inşallah canım.Insallah Allahim sag salim evladina kavusmayi nasip etsin agiz tadiyla gecsin bu surec senin icin