- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.921
İyi günler.Erken gebelik testi yapmayin,adet gününüzü bekleyin, inşaallah ki sağlıkli gebelik olurHerkese merhabaUzaktan uzaktan yazılanları takip ediyorum. Size danışmak istediğim tecrubelerinizden yararlanmak istediğim bir durum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 32 yaşındayım. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu aya kadar da hep korunmalı ilişki yaşadık. Bu ay ovulasyon testi alarak yumurtlamami takip ettim. Yumurtlama günü harici diğer günlerin tamamını değerlendirdik. Sonrasında da doktora gittim, progesteron için regl dongunusun 21. Günü olan 2 gün önce kan verdim. Sonuç 17 çıktı. Progesterondan gebelik anlaşılmaz diye tahmin ediyorum. Ama inanılmaz meraklardayim. Tekrar hayal kırıklığı yaşamamak için erken gebelik testi de yapmamiyorum. Bat 4 gün kaldı. Doktorum da hormon testi için reglin 2.gunu gel dedi.
Normalde regl olmadan 10gun önce göğüslerim inanılmaz agrirdi, şimdi o kadar ağrı yok sızlıyor sadece. Başka belirti de yok. Bana fikir verir misiniz? Boyle bir durum yaşayan var mı? Regli mi bekleyeyim yoksa aamaan nolcaksa olsun diyip erken gebelik testi mi yapayım?
Cevabınız içim teşekkür ederim Haklısınız beklemek gerek elbette ama işte bir yanımdada korku var lekelenmeler olunca sanki erken öğrenip ters giden bişey varsa önleyebilirmişim gibi bir düşünce var tabiki Allah bilir de işte ah şu içimizdeki umut kırıntılarıİyi günler.Erken gebelik testi yapmayin,adet gününüzü bekleyin, inşaallah ki sağlıkli gebelik olur
Kendimden biliyorum erken test yapinca strese giriyorsun,aceba silik çizgi oldumu yalnış ki gördüm diye kafayi yiyecek gibi oluyorsunCevabınız içim teşekkür ederim Haklısınız beklemek gerek elbette ama işte bir yanımdada korku var lekelenmeler olunca sanki erken öğrenip ters giden bişey varsa önleyebilirmişim gibi bir düşünce var tabiki Allah bilir de işte ah şu içimizdeki umut kırıntıları
Bilen bana da anlatsinBiri bana çok sonradan çıkan çizgilerin kabul olmadığını anlatabilir miFarklı marka yapıyorum yine sonradan çizgi cikiyo napcaz böyle
İyi günler.Erken gebelik testi yapmayin,adet gününüzü bekleyin, inşaallah ki sağlıkli gebelik olurum
İnşallah kendime hakim olup yapmam. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim tekrarİyi günler.Erken gebelik testi yapmayin,adet gününüzü bekleyin, inşaallah ki sağlıkli gebelik olur
Siz test yapmak istedikte buraya yazın sizi fikrinizden dönderelimİnşallah kendime hakim olup yapmam. Fikirleriniz için çok teşekkür ederim tekrar
Vallahi billahi dalga gecer gibi "hamile degilsin ama 10 saniye oyleymis gibi hisset" diyolar resmenBilen bana da anlatsintestler resmen duygularimizla oynuyor,eger yoksa neden bu çizgiyi çikariyon arkedeş
Benim için en net sonuç vucut ısısı,test sonradan çıksa bile, ölçü düzgün gösteriyor regl mi yoksa hamilelikmiBilen bana da anlatsintestler resmen duygularimizla oynuyor,eger yoksa neden bu çizgiyi çikariyon arkedeş
Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım. Bir delilik yapıp şimdi eczaneye gidesim var. Sanırım test yapicamEvet evet o ayrı bir karmaşaama bu ay beklemediğim zamanda oldu hani adete son üç dört gün geçmek bilmezdi meraktan ama adete 12 gün kala böyle bişey yaşayınca düşündürdü vücudumuzda bize oyun oynayabiliyor tabi bazen kısmet bakalım hepimize Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin
Vallahi billahi dalga gecer gibi "hamile degilsin ama 10 saniye oyleymis gibi hisset" diyolar resmen
Yaa çok sekersiniz yaparsam yazicam ahanda yaptım diye shshshSiz test yapmak istedikte buraya yazın sizi fikrinizden dönderelim
Ben orda da cok tersim insanlarin adet donemi atesi dusuyo benim 38lerde o yuzden hic ayirt edemiyorumBenim için en net sonuç vucut ısısı,test sonradan çıksa bile, ölçü düzgün gösteriyor regl mi yoksa hamilelikmi
Sakınnnn yapmayinnn bekleyinAynı şeyleri yaşıyoruz sanırım. Bir delilik yapıp şimdi eczaneye gidesim var. Sanırım test yapicam
Yaa çok sekersiniz yaparsam yazicam ahanda yaptım diye shshsh
Onun sonu yok bacim 2 test yaptim sonradan silik ciktilar simdi yarin gidip erkenlerden mi alsam diyorum bi sonradan cikan silik daha gormek icinYaa çok sekersiniz yaparsam yazicam ahanda yaptım diye shshsh
Aynı ben. Üzülmem herhalde ya her şey Allah'tan olmazsa da vardır bir hayır dicem artikBir arkadaşıma söz verdim ki bi daha vaktinden tez test yapmiycam,bana diyor ki sen zaten hep testleri yapıyosun sonra yapmiycam deyip söz veriyorsun
Ben orda da cok tersim insanlarin adet donemi atesi dusuyo benim 38lerde o yuzden hic ayirt edemiyorum
Evet bende öyle düşünüyorum,çok şükür her şey içinAynı ben. Üzülmem herhalde ya her şey Allah'tan olmazsa da vardır bir hayır dicem artik