Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi günler.Erken gebelik testi yapmayin,adet gününüzü bekleyin, inşaallah ki sağlıkli gebelik olur

İyi günler.Erken gebelik testi yapmayin,adet gününüzü bekleyin, inşaallah ki sağlıkli gebelik olur
Cevabınız içim teşekkür ederim Haklısınız beklemek gerek elbette ama işte bir yanımdada korku var lekelenmeler olunca sanki erken öğrenip ters giden bişey varsa önleyebilirmişim gibi bir düşünce var tabiki Allah bilir de işte ah şu içimizdeki umut kırıntıları

Kendimden biliyorum erken test yapinca strese giriyorsun,aceba silik çizgi oldumu yalnış ki gördüm diye kafayi yiyecek gibi oluyorsuno yüzden en güzeli beklemek,belirtilere çok takilmayin,bazen psikolojik ola biliyor

Evet evet o ayrı bir karmaşa ama bu ay beklemediğim zamanda oldu hani adete son üç dört gün geçmek bilmezdi meraktan ama adete 12 gün kala böyle bişey yaşayınca düşündürdü vücudumuzda bize oyun oynayabiliyor tabi bazen kısmet bakalım hepimize Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla nasip etsin

Biri bana çok sonradan çıkan çizgilerin kabul olmadığını anlatabilir mi Farklı marka yapıyorum yine sonradan çizgi cikiyo napcaz böyle

Aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım. Bir delilik yapıp şimdi eczaneye gidesim var. Sanırım test yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…