- 23 Haziran 2022
- 3.811
- 6.634
- 37
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.901
güzel haberlerini bekliyoruz canım:))Bugün test yaptıracağım kızlar bugün netleşecek güzel gelişip gelişmediği. 22 inde yaptırdım 234 inşallah ilerlemiştir5/6 gibi yaptıracağım çünkü o saatlerde yaptırmıştım ilkini
İnşallah canımgüzel haberlerini bekliyoruz canım:))
Amin Allah.Sen aklından çıkart düşük olacak diye.İn şa Allah bebişin tutunacak.Hayırlısıyla tutacak inşallah canım rabbim bekleyen emek veren herkese nasip etsin inşallahBenim şimdi tek korkum diğerleri gibi düşük olması şuan ben tuttu diyemiyorum gönül rahatlığıyla kalp atışını duymam lazım ilk 3 ay çok önemli benim için. Siz de bana dua edin kızlsr artık düşük olmasın
İnşallah canım akşam haber vereceğim size sonucunuAmin Allah.Sen aklından çıkart düşük olacak diye.İn şa Allah bebişin tutunacak.
İn şa Allah..güzel haberlerle gelİnşallah canım akşam haber vereceğim size sonucunu
Güzel haberlerini bekliyoruz,bizlere de umut olursunBugün test yaptıracağım kızlar bugün netleşecek güzel gelişip gelişmediği. 22 inde yaptırdım 234 inşallah ilerlemiştir5/6 gibi yaptıracağım çünkü o saatlerde yaptırmıştım ilkini
Merhabalar benim ilk gebeliğimde tek belirti göğüs acımın farklı olmasıydı hem farklı yani sızı gibiydi hemde çok şiddetliydi yani gece uykumdan kaç kez uyanmıştım kolum göğüsümün yanına değdiği için olabilir yaniHerkese merhabaUzaktan uzaktan yazılanları takip ediyorum. Size danışmak istediğim tecrubelerinizden yararlanmak istediğim bir durum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben 32 yaşındayım. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu aya kadar da hep korunmalı ilişki yaşadık. Bu ay ovulasyon testi alarak yumurtlamami takip ettim. Yumurtlama günü harici diğer günlerin tamamını değerlendirdik. Sonrasında da doktora gittim, progesteron için regl dongunusun 21. Günü olan 2 gün önce kan verdim. Sonuç 17 çıktı. Progesterondan gebelik anlaşılmaz diye tahmin ediyorum. Ama inanılmaz meraklardayim. Tekrar hayal kırıklığı yaşamamak için erken gebelik testi de yapmamiyorum. Bat 4 gün kaldı. Doktorum da hormon testi için reglin 2.gunu gel dedi.
Normalde regl olmadan 10gun önce göğüslerim inanılmaz agrirdi, şimdi o kadar ağrı yok sızlıyor sadece. Başka belirti de yok. Bana fikir verir misiniz? Boyle bir durum yaşayan var mı? Regli mi bekleyeyim yoksa aamaan nolcaksa olsun diyip erken gebelik testi mi yapayım?
Yaa okurken heycanladım valla . Allah sağ salim kavuştursun sizi . Bende de var göğüs ağrısı ama emin değilim pazatesiyi beklicem artıkBenim yaş 35 sen çok gençsin o yüzden +1 öndesin canım merak etme olur Allah’ın izniyle. Benim normalde adetten 5/6 gün önce göğüslerimde şişkinlik olur ve hassasiyet olurdu. Ama bu sefer reglim bitti 1 hafta sonra ağrımaya başladı tekrar regli olacağımı düşündüm ben ama 1 hafta daha geçti SIK idrar kabızlık halsizlik iştahsızlık baş dönmelerim oldu hemde hergün bazen günde 2/3 kez. Nabzımı ölçtüm ondan sonra emin oldum normalde 70/75 arası çıkarken 86 çıktı. benim eski tedavide kullandığım idrar testlerinden kalmıştı evde olmasaydı yapmayacaktım test erken diye reglime dah 8 gün vardı çünkü yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim ardından dün 234 çıktı. Şuan regli tarihim 30 Haziran daha günüme 8 gün varken öğrendim ben canım
İşte bende de göğüs hassasiyeti ile başladı ama emin olamadım herkeste değişiyor reglim de biteli 1 hafta olmamıştı bile o yüzden en ufak bir ihtimal bile vermiyordum günlük hayatıma devam ediyordum. Sonraki hafta diğer belirtiler ortaya çıkınca ben de takip ettim kendimi sat tarihine göre hesaplandığımda 2 haftalık oluyor adetin bittiği gün döllenmiş olabilirim. Doktor bakınca netleşecek inşallah. Rabbim hepimizin yüzüne gülsün. Dilerim hepimizin gönlüne göre versin inşallahYaa okurken heycanladım valla . Allah sağ salim kavuştursun sizi . Bende de var göğüs ağrısı ama emin değilim pazatesiyi beklicem artık
Merhabalar benim ilk gebeliğimde tek belirti göğüs acımın farklı olmasıydı hem farklı yani sızı gibiydi hemde çok şiddetliydi yani gece uykumdan kaç kez uyanmıştım kolum göğüsümün yanına değdiği için olabilir yani
Ben regli günü yapmıştım ikinci çizgi kıpkırmızı çıkmıştı birkaç gün öncede yapsam çıkarmış yaniCevabınız için teşekkür ederim. Peki ne zaman test yapmissiniz?
Yok benim de bugün letuda son günüm herhangi bir ağrı veya başka bir belirti olmadı. Neden oldu acabaBende letu kullanıyorumda kullanırken yumurtalığında ağrı yaptı mı?
6 gibi test yaptıracağım ilkini de bu saatlerde yaptırmıştım inşallah artmıştır değerim. Doktora da haftaysa gideceğim zaten o da teste bakıp yollayacak kadın doğumcu arkadaşa danıştım testin yap güzel arttıysa sıkıntı etme 1 haftaya sonra git doktora dedi ben de öyle yapacağım zaten yarın tatile gideceğim hem orada da dinlenirim bol bol haftaya geleceğim o zaman muayene olmaya giderim yinede yanıma pet alacağım korkuyorum regli olurum diye her anLeedong ne zaman gidiyorsun doktora ?
Hiç bir fikrim yok p tesi gidicem kontrole ama sağda ve solda ara ara ağrılar oluşuyor adet dönemindeki gibi ağrı oluyorYok benim de bugün letuda son günüm herhangi bir ağrı veya başka bir belirti olmadı. Neden oldu acaba
Amin ablacım çok erken döllenmiş senin ilk kez dıyuyorum bunuİşte bende de göğüs hassasiyeti ile başladı ama emin olamadım herkeste değişiyor reglim de biteli 1 hafta olmamıştı bile o yüzden en ufak bir ihtimal bile vermiyordum günlük hayatıma devam ediyordum. Sonraki hafta diğer belirtiler ortaya çıkınca ben de takip ettim kendimi sat tarihine göre hesaplandığımda 2 haftalık oluyor adetin bittiği gün döllenmiş olabilirim. Doktor bakınca netleşecek inşallah. Rabbim hepimizin yüzüne gülsün. Dilerim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Merhabalar öncelikle topikte olan olmayan haziran ayına umutla bakan pozitif gören ve görmeyi bekleyen herkesin bütün güzel dilekleri kabul olsun inşallahBenim yaş 35 sen çok gençsin o yüzden +1 öndesin canım merak etme olur Allah’ın izniyle. Benim normalde adetten 5/6 gün önce göğüslerimde şişkinlik olur ve hassasiyet olurdu. Ama bu sefer reglim bitti 1 hafta sonra ağrımaya başladı tekrar regli olacağımı düşündüm ben ama 1 hafta daha geçti SIK idrar kabızlık halsizlik iştahsızlık baş dönmelerim oldu hemde hergün bazen günde 2/3 kez. Nabzımı ölçtüm ondan sonra emin oldum normalde 70/75 arası çıkarken 86 çıktı. benim eski tedavide kullandığım idrar testlerinden kalmıştı evde olmasaydı yapmayacaktım test erken diye reglime dah 8 gün vardı çünkü yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim ardından dün 234 çıktı. Şuan regli tarihim 30 Haziran daha günüme 8 gün varken öğrendim ben canım