Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin Allah.Sen aklından çıkart düşük olacak diye.İn şa Allah bebişin tutunacak.

Herkese merhaba Uzaktan uzaktan yazılanları takip ediyorum. Size danışmak istediğim tecrubelerinizden yararlanmak istediğim bir durum var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben 32 yaşındayım. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu aya kadar da hep korunmalı ilişki yaşadık. Bu ay ovulasyon testi alarak yumurtlamami takip ettim. Yumurtlama günü harici diğer günlerin tamamını değerlendirdik. Sonrasında da doktora gittim, progesteron için regl dongunusun 21. Günü olan 2 gün önce kan verdim. Sonuç 17 çıktı. Progesterondan gebelik anlaşılmaz diye tahmin ediyorum. Ama inanılmaz meraklardayim. Tekrar hayal kırıklığı yaşamamak için erken gebelik testi de yapmamiyorum. Bat 4 gün kaldı. Doktorum da hormon testi için reglin 2.gunu gel dedi.
Normalde regl olmadan 10gun önce göğüslerim inanılmaz agrirdi, şimdi o kadar ağrı yok sızlıyor sadece. Başka belirti de yok. Bana fikir verir misiniz? Boyle bir durum yaşayan var mı? Regli mi bekleyeyim yoksa aamaan nolcaksa olsun diyip erken gebelik testi mi yapayım?

Merhabalar benim ilk gebeliğimde tek belirti göğüs acımın farklı olmasıydı hem farklı yani sızı gibiydi hemde çok şiddetliydi yani gece uykumdan kaç kez uyanmıştım kolum göğüsümün yanına değdiği için olabilir yani

Yaa okurken heycanladım valla . Allah sağ salim kavuştursun sizi . Bende de var göğüs ağrısı ama emin değilim pazatesiyi beklicem artık

Yaa okurken heycanladım valla . Allah sağ salim kavuştursun sizi . Bende de var göğüs ağrısı ama emin değilim pazatesiyi beklicem artık
İşte bende de göğüs hassasiyeti ile başladı ama emin olamadım herkeste değişiyor reglim de biteli 1 hafta olmamıştı bile o yüzden en ufak bir ihtimal bile vermiyordum günlük hayatıma devam ediyordum. Sonraki hafta diğer belirtiler ortaya çıkınca ben de takip ettim kendimi sat tarihine göre hesaplandığımda 2 haftalık oluyor adetin bittiği gün döllenmiş olabilirim. Doktor bakınca netleşecek inşallah. Rabbim hepimizin yüzüne gülsün. Dilerim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Leedong ne zaman gidiyorsun doktora ?
6 gibi test yaptıracağım ilkini de bu saatlerde yaptırmıştım inşallah artmıştır değerim. Doktora da haftaysa gideceğim zaten o da teste bakıp yollayacak kadın doğumcu arkadaşa danıştım testin yap güzel arttıysa sıkıntı etme 1 haftaya sonra git doktora dedi ben de öyle yapacağım zaten yarın tatile gideceğim hem orada da dinlenirim bol bol haftaya geleceğim o zaman muayene olmaya giderim yinede yanıma pet alacağım korkuyorum regli olurum diye her an

Amin ablacım çok erken döllenmiş senin ilk kez dıyuyorum bunu

Merhabalar öncelikle topikte olan olmayan haziran ayına umutla bakan pozitif gören ve görmeyi bekleyen herkesin bütün güzel dilekleri kabul olsun inşallah Yeni üyeyim 7 aydır bebiş düşünüyoruz olursa ilk gebeliğim olacak inşallah adetlerim düzenlidir ilk defa geçen ay dört gün geciktim ama malesef adet oldum sonrasında yumurtlama günlerimi değerlendirdik yumurtlama dönemi biter bitmez adetime 12 gün kala göğüs ağrı ve hassasiyetim başladı normalde adete 4-5 gün kala olurdu adet belirtisi olarak yani göğüs ağrısı bu kadar erken hiç olmamıştı, bugün adete 8 gün kala eğildikçe iş yaparken vs sağ kasığımda ağrı oluyor ve uzanıp dinlenince geçiyor iki gün sonra erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum çünkü üç gündür ara ara hafif lekelenmelerde yaşıyorum varsada yoksada erkenden öğrenmek istiyorum sizce olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…