- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.881
Bee fodega panacea minera olan eş paketi ve advictor canım advictoru bu ay ekledim geçen ay gene bunları kullandımCanim sen hangi ürünleri kullaniyorsun?bee,fodega,panacea olan eş paketi mi? yoksa mann woman plus olani mi?
Şifa olsun inşaallahBee fodega panacea minera olan eş paketi ve advictor canım advictoru bu ay ekledim geçen ay gene bunları kullandım
Sende mi kullanıyorsun canım ayy insallah yaŞifa olsun inşaallahmfk gebeleri artdikca içimde olan umut daha da artiyor
Yok canim ben son bahari bekliyorum,nisanda klomen ovitrelle kullandim gebelik olmadi,sonra doktorun sayfasini inceledim videolarina baktim,bal karışımı hazırladım eşimle beraber kullandik,vitamin d,folic acid ve multivitamin içtim, ultrasonda yumurta takipi yaptirdim herşey 4-4lüktü ama yine negatif,biraz dinlenip son bahara kadar bekliycem,hamilelik olmazsa eylülde sipariş edicemSende mi kullanıyorsun canım ayy insallah ya
Benimde 3 çatlatma iğnem başarısız oldu klomen letu femara hepsini kullandım olmadı umudumuz mfkYok canim ben son bahari bekliyorum,nisanda klomen ovitrelle kullandim gebelik olmadi,sonra doktorun sayfasini inceledim videolarina baktim,bal karışımı hazırladım eşimle beraber kullandik,vitamin d,folic acid ve multivitamin içtim, ultrasonda yumurta takipi yaptirdim herşey 4-4lüktü ama yine negatif,biraz dinlenip son bahara kadar bekliycem,hamilelik olmazsa eylülde sipariş edicem
İnşaallah deneyen herkes sağlıkli gebelik yaşar çocuğunu kucagina alırBenimde 3 çatlatma iğnem başarısız oldu klomen letu femara hepsini kullandım olmadı umudumuz mfk
Saol canım inşallah güzel haberler alırsın ben tüp bebek yaptırdığım için bana bu uygun geliyor 60 bin lira ödedik biz toplam genetiğe galan yolladık embriyolarımı. Toplam 1700 liraya geldi aldığımız vitaminler. Hatta ben normal yolla gebe kalmasaydım kurbandan sonra yine tüp bebek yaptıracaktım. Dua edin bana kızlar artık düşük olmasın bu sefer güzel giysin yoruldum artık 7 senedir düşük yapıyorum hepTebrikler Mfk gebesiRabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin,bende almak istiyorum ama biraz pahali ,yaz tatili bitsin Eylül'e kadar gebe kalamazsam almayi düşünüyorum, geçenlerde bir arkadaşım için sipariş etdik 900tl idi ,şimdi Flora da eklenmiş 1000yukari olmuş bireysel takviye
İnşallah sağlıkli gebelik olur,siz Adendo kullanin şimdi ,doktor hep tavsiye ediyor düşük olanlar kullansin diye.Sizin ilk çocuğunuz mu?Saol canım inşallah güzel haberler alırsın ben tüp bebek yaptırdığım için bana bu uygun geliyor 60 bin lira ödedik biz toplam genetiğe galan yolladık embriyolarımı. Toplam 1700 liraya geldi aldığımız vitaminler. Hatta ben normal yolla gebe kalmasaydım kurbandan sonra yine tüp bebek yaptıracaktım. Dua edin bana kızlar artık düşük olmasın bu sefer güzel giysin yoruldum artık 7 senedir düşük yapıyorum hep
Ben adendoyu ilk günden beri kullanıyorum canım. İlk değil benim 11 yaşında kızım var ondan sonra 3-4 sene sonra yine denedik olmadı 5 defa normal yollardan yaptım düşük oldu doktor rahim yamuk histeroskopi ameliyatı yapalım dedi oldum ondan sonra hiç gebe kalamadım normalde planladığım zaman kalıyordum sonra tüp bebeğe karar verdik olmadığı için 3 sene içinde hem aşılama hep tüp bebek maalesef negatif oldu şubatta son transferim yapılmıştı ben de mfk ürünlerini aldım şansımı denemek için. Hemen gebe kaldım çok şaşırdım 3 yıldır olmuyordu hatta bayramdan sonra yine tüp bebek yapacaktık doğal kalamıyordum diye .İnşallah sağlıkli gebelik olur,siz Adendo kullanin şimdi ,doktor hep tavsiye ediyor düşük olanlar kullansin diye.Sizin ilk çocuğunuz mu?
Yaaa Rabbim sağ salim kavuştursun sizi..Bende de belirtiler adetime daha 2 hafta varken başladı yapmadım test etken diye dün yaptım daha 8 gün var pozitifi gördüm hem idrardan hem kandan inşallah senin de böyle olumlu görünür canım
6 gün öncesinden algıladığı yazıyordu benim kullandığım çoğu markadaErken gebelik testini en erken adete kaç gün kala yaparsan doğru sonuç verir acaba
Ben henüz 22 yaşındayım o yüzden abla dicem..Bende de belirtiler adetime daha 2 hafta varken başladı yapmadım test etken diye dün yaptım daha 8 gün var pozitifi gördüm hem idrardan hem kandan inşallah senin de böyle olumlu görünür canım
Amin Allah.Mfk gebesi görünce pes etmek istemiyorum..Evet ben doktora çok güvendim inandım uzun zamandır takip ettim vitaminlerini inceledim hep ona çok güveniyorum gerçekten de kullandığım zaman gösterdi etkisini göğüslerimde hep hassasiyet oluştu demekki etki ediyordu. Çok şükür şimdi mfk gebesyim inşallah sizden de pozitif haberler alırım böyle olunca güç alıyorum sizden kızlar pozitif görünce inancım artıyor umudum hiç kırılmıyor sizinde öyle olsun inşallah şifa olsun
Amin canım inşallahYaaa Rabbim sağ salim kavuştursun sizi..inşallah öyledirrrr
Benim yaş 35 sen çok gençsin o yüzden +1 öndesin canım merak etme olur Allah’ın izniyle. Benim normalde adetten 5/6 gün önce göğüslerimde şişkinlik olur ve hassasiyet olurdu. Ama bu sefer reglim bitti 1 hafta sonra ağrımaya başladı tekrar regli olacağımı düşündüm ben ama 1 hafta daha geçti SIK idrar kabızlık halsizlik iştahsızlık baş dönmelerim oldu hemde hergün bazen günde 2/3 kez. Nabzımı ölçtüm ondan sonra emin oldum normalde 70/75 arası çıkarken 86 çıktı. benim eski tedavide kullandığım idrar testlerinden kalmıştı evde olmasaydı yapmayacaktım test erken diye reglime dah 8 gün vardı çünkü yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim kan verdim ardından dün 234 çıktı. Şuan regli tarihim 30 Haziran daha günüme 8 gün varken öğrendim ben canımBen henüz 22 yaşındayım o yüzden abla dicem..belirtileriniz neydi peki abla biraz bahsedermisin belki banada umut olur hiç ihtimal veremiyorum..
Ben inandım vitaminlere başlarken hep umut doldu içime eşim pek istemedi ona sanki yalan dolan geldi çünkü 3 senedir olmuyor ilaçla mu olacak diye söyleniyordu ama yine de bana ayak uyduruyordu. O bile çok şaşkın. Hiç beklemiyordum arkadaşlar benimkisi tamamen mucize oldu. Hiç pes etmeyin savaşan kazanır ben inanıyorumAmin Allah.Mfk gebesi görünce pes etmek istemiyorum..
Benim eşim aynen öyle diyordu..bu ilaçlarla mi kalıcan?hatda diyordu tamam sen kullanıyorsun..ben neden kullanıcam..benmi hamile kalıcamBen inandım vitaminlere başlarken hep umut doldu içime eşim pek istemedi ona sanki yalan dolan geldi çünkü 3 senedir olmuyor ilaçla mu olacak diye söyleniyordu ama yine de bana ayak uyduruyordu. O bile çok şaşkın. Hiç beklemiyordum arkadaşlar benimkisi tamamen mucize oldu. Hiç pes etmeyin savaşan kazanır ben inanıyorum
Hayırlısıyla tutacak inşallah canım rabbim bekleyen emek veren herkese nasip etsin inşallahBenim eşim aynen öyle diyordu..bu ilaçlarla mi kalıcan?hatda diyordu tamam sen kullanıyorsun..ben neden kullanıcam..benmi hamile kalıcamher gün canlı yayımları gösteriyordum..bakarak şok içinde oluyordu..şimdi güzel kullanıyor..inanıyor..ama ben ona demeden çok yoruldum..Çok dua et bizlere canım.
gayet iyi canım 2 günde 1 %60 üzeri olmalı tebrik ederim :))Kızlar salı günü beta 64 çıktı. Bugün 208 çıktı artış iyi mi normal mi sizce? Doktorla konuşamadım henüz doğumdaymış