- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.861
Çok erken henüz bata bi kaç gün kala tekrarla canım inşallah tutmuştur..Kızlar adetime 10 gün var bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım hayali çizgi bile yoktuerken yapmış olabilir miyim? Bu ay ilk kez denedik diğer aylara göre çok farklı olunca test yapmıştım
Kızlar iyi günler…
Bata 4 gün var nerdeyse 1 haftadır sabah bulantısı ile uyanıyorum midem mi bozuldu desem gün içinde olmuyor sabah uyandığımda yanma oluyor ve gögüslerimde hassasiyet var koltuk altıma doğru olan kısıma dokununca acı hissediyorum.. ama söz verdim kendime regl gecikene kadar test yasak.. sizce birşey varsa bu kadar erken belli edermi kendini yoksa adet belirtisi olabilirmi bunlar
Bu ay çatlama hapına başlıcaktım batı bekliyodum .. inşallah gerek kalmadan gelir bebiş . Çokta bi umudum yok amaİkisi de olabilir , bizde yalan yokama inşallah bebistendir
Bu ay çatlama hapına başlıcaktım batı bekliyodum .. inşallah gerek kalmadan gelir bebiş . Çokta bi umudum yok amaBide korkuyorum kist falan yaparmı o haplar diye
İnşallah canımmNegatif olmuyoruz Tam teslimiyetle bekliyoruz
Bende de belirtiler adetime daha 2 hafta varken başladı yapmadım test etken diye dün yaptım daha 8 gün var pozitifi gördüm hem idrardan hem kandan inşallah senin de böyle olumlu görünür canımKızlar iyi günler…
Bata 4 gün var nerdeyse 1 haftadır sabah bulantısı ile uyanıyorum midem mi bozuldu desem gün içinde olmuyor sabah uyandığımda yanma oluyor ve gögüslerimde hassasiyet var koltuk altıma doğru olan kısıma dokununca acı hissediyorum.. ama söz verdim kendime regl gecikene kadar test yasak.. sizce birşey varsa bu kadar erken belli edermi kendini yoksa adet belirtisi olabilirmi bunlar
Hayırlısı kuzum, beraberiz ben sizi bırakmamBende kirmizi kartı gördüm beklenti temmuz ayına kaldi
Erken gebelik testini en erken adete kaç gün kala yaparsan doğru sonuç verir acabaÇok erken henüz bata bi kaç gün kala tekrarla canım inşallah tutmuştur..
Aynen evet beraberiz bende sizi bırakmamHayırlısı kuzum, beraberiz ben sizi bırakmam
Yaa ne güzel darısı bize inşallahKizlar duyun A ad000 S sultansultan90erken yumurtlama olmus olabilir ben 9. Döngü gunumde yumurtlama bile gördüm.
Bizim dr olacak inşallah bu ay bence de M Mavimiresl sana da alalımHadi gözünüz aydın saglıkla tutunsun insallah bizde mfk kullanıyoruz A ad000 @Niqu ve ben benim mfk da ikinci ayım ama ilk ayımda olmadı eş paketi mi kullanıyorsunuz peki kaçıncı ayınız ? M Mavimiresl askoo ins bu ay senin olur olmazsa sana da mfk alalım artık
Saglıkla tutunacak canım ben inanıyorum mfk nın ilaçları cok kaliteli bende ole işte reglim bitti 1 hafta sonra gögüs hassasiyeti yasıyorum balon gibi oldular değerlendirdik cok şükür yarında son değerlendrmeyi yapıp beklicez insallah eş paketinde 2. Ayım bide fiyatlar bayagı pahalandı insallah dua ediyorum 3. Gerek kalmaz bu seferMfk kullandığımdan beri göğüslerimde hassasiyet oluştu. Ama öyle çok fazla değil sadece etkisini anlayabildiğim kadar. Benim reglim bitti 1 hafta sınra göğüs hassasiyetim çok fazla arttı sık idrara çıkmaya başladım. yediğim herşeyin tadı tuzu yok gibi. Ama midem hep kazınıyor. Sürekmş kabızdım o bir hafta boyunca. Bu hafta da başım dönmeye başladı, hep yorgunluk hissi uyku hali hiç beklemiyorum nabzımı ölçtüm öyle anladım normalde 70/75 arası çıkarken dün 86 çıktı olma ihtimalin yüksek dedim kendi kendime ama test yapmak istemedim erken hüsran olmayayım diye evde tüp bebekten kalma kast testim kalmıştı bari onu kullanayım dedim adet günüme daha 8 gün var bi baktım baya baya belirgin çıktı çizgi hemen eşimle kan verdik 234 çıktı değerim. Kimseye söylemedik sadece doktora yazdım o da paylaştı sayfasında zaten vitamin ekledi. Kalp atışına kadar kimseye de söylemeyi düşünmüyoruz
Ohhh süper insaölah bebiş de gelir peşindenBen de mfk kullanıyorum. Sadece sağlığım için ve fodega(aktif dolar ve multivitamin içerikli olduğundan ve bikac aya gebelik düşündüğüm için), antox(sigarada ciddi azaltma yaptırdı), minera(migrenimi düzeltti), advictor(tatlı krizlerini çözdü ve zannımca adetimi de yasminden sonra düzenli getiren oydu) kullanıyorum şu an. Sedare(ağrı kesicisi) ve adalis de kullandım ama onları bıraktım. Tüm takviyeleri efsane bencemfk women da hediye etmişlerdi o da çok güzeldi ama bitti
Evet ben doktora çok güvendim inandım uzun zamandır takip ettim vitaminlerini inceledim hep ona çok güveniyorum gerçekten de kullandığım zaman gösterdi etkisini göğüslerimde hep hassasiyet oluştu demekki etki ediyordu. Çok şükür şimdi mfk gebesyim inşallah sizden de pozitif haberler alırım böyle olunca güç alıyorum sizden kızlar pozitif görünce inancım artıyor umudum hiç kırılmıyor sizinde öyle olsun inşallah şifa olsunSaglıkla tutunacak canım ben inanıyorum mfk nın ilaçları cok kaliteli bende ole işte reglim bitti 1 hafta sonra gögüs hassasiyeti yasıyorum balon gibi oldular değerlendirdik cok şükür yarında son değerlendrmeyi yapıp beklicez insallah eş paketinde 2. Ayım bide fiyatlar bayagı pahalandı insallah dua ediyorum 3. Gerek kalmaz bu sefer
Benimde böyle başladı sen bi test yaptır istersen evde varsa 1 hafta sonra yap yoksa kan ver ben de hiç beklemedim çok erken diye hadi inşallah benimkisi gibi pozitif sonuç alırsın canım takip et kendiniSaglıkla tutunacak canım ben inanıyorum mfk nın ilaçları cok kaliteli bende ole işte reglim bitti 1 hafta sonra gögüs hassasiyeti yasıyorum balon gibi oldular değerlendirdik cok şükür yarında son değerlendrmeyi yapıp beklicez insallah eş paketinde 2. Ayım bide fiyatlar bayagı pahalandı insallah dua ediyorum 3. Gerek kalmaz bu sefer
Ay canım bana güç verdn gerçekten bende mfk kullanıp hamile kalanları duyunca mutlu oluyorum daha hevesle içiyorum ilaçları inancım artıyor bende cok inanıyorum insallah kuzum takibimdesn mutlaka haber vericemBenimde böyle başladı sen bi test yaptır istersen evde varsa 1 hafta sonra yap yoksa kan ver ben de hiç beklemedim çok erken diye hadi inşallah benimkisi gibi pozitif sonuç alırsın canım takip et kendini
Tebrikler Mfk gebesiBenimde böyle başladı sen bi test yaptır istersen evde varsa 1 hafta sonra yap yoksa kan ver ben de hiç beklemedim çok erken diye hadi inşallah benimkisi gibi pozitif sonuç alırsın canım takip et kendini
Canim sen hangi ürünleri kullaniyorsun?bee,fodega,panacea olan eş paketi mi? yoksa mann woman plus olani mi?Ay canım bana güç verdn gerçekten bende mfk kullanıp hamile kalanları duyunca mutlu oluyorum daha hevesle içiyorum ilaçları inancım artıyor bende cok inanıyorum insallah kuzum takibimdesn mutlaka haber vericem