Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuklarıma da simla vitaminini kullanıyorum çok severek içtiler ve ben etkili bir vitamin olduğunu gördüm.

İkisi de olabilir , bizde yalan yok ama inşallah bebistendir

Bende de belirtiler adetime daha 2 hafta varken başladı yapmadım test etken diye dün yaptım daha 8 gün var pozitifi gördüm hem idrardan hem kandan inşallah senin de böyle olumlu görünür canım

Kizlar duyun A ad000 S sultansultan90 erken yumurtlama olmus olabilir ben 9. Döngü gunumde yumurtlama bile gördüm.
Yaa ne güzel darısı bize inşallah
Bizim dr olacak inşallah bu ay bence de M Mavimiresl sana da alalım

Saglıkla tutunacak canım ben inanıyorum mfk nın ilaçları cok kaliteli bende ole işte reglim bitti 1 hafta sonra gögüs hassasiyeti yasıyorum balon gibi oldular değerlendirdik cok şükür yarında son değerlendrmeyi yapıp beklicez insallah eş paketinde 2. Ayım bide fiyatlar bayagı pahalandı insallah dua ediyorum 3. Gerek kalmaz bu sefer

Ohhh süper insaölah bebiş de gelir peşinden

Evet ben doktora çok güvendim inandım uzun zamandır takip ettim vitaminlerini inceledim hep ona çok güveniyorum gerçekten de kullandığım zaman gösterdi etkisini göğüslerimde hep hassasiyet oluştu demekki etki ediyordu. Çok şükür şimdi mfk gebesyim inşallah sizden de pozitif haberler alırım böyle olunca güç alıyorum sizden kızlar pozitif görünce inancım artıyor umudum hiç kırılmıyor sizinde öyle olsun inşallah şifa olsun

Benimde böyle başladı sen bi test yaptır istersen evde varsa 1 hafta sonra yap yoksa kan ver ben de hiç beklemedim çok erken diye hadi inşallah benimkisi gibi pozitif sonuç alırsın canım takip et kendini

Benimde böyle başladı sen bi test yaptır istersen evde varsa 1 hafta sonra yap yoksa kan ver ben de hiç beklemedim çok erken diye hadi inşallah benimkisi gibi pozitif sonuç alırsın canım takip et kendini
Ay canım bana güç verdn gerçekten bende mfk kullanıp hamile kalanları duyunca mutlu oluyorum daha hevesle içiyorum ilaçları inancım artıyor bende cok inanıyorum insallah kuzum takibimdesn mutlaka haber vericem

Tebrikler Mfk gebesiRabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin,bende almak istiyorum ama biraz pahali ,yaz tatili bitsin Eylül'e kadar gebe kalamazsam almayi düşünüyorum, geçenlerde bir arkadaşım için sipariş etdik 900tl idi ,şimdi Flora da eklenmiş 1000yukari olmuş bireysel takviye

Ay canım bana güç verdn gerçekten bende mfk kullanıp hamile kalanları duyunca mutlu oluyorum daha hevesle içiyorum ilaçları inancım artıyor bende cok inanıyorum insallah kuzum takibimdesn mutlaka haber vericem
Canim sen hangi ürünleri kullaniyorsun?bee,fodega,panacea olan eş paketi mi? yoksa mann woman plus olani mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…