- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.841
Hadi gözünüz aydın saglıkla tutunsun insallah bizde mfk kullanıyoruz A ad000Adet bititği zaman mı acaba tuttu bilmiyorum ki daha adetime 1 hafta varken değerim 234 çıktı yüksek gibi geldi bütün belirtileri yaşıyorum bilmiyorum korkuyorum aslında sürekli kalp atışına kadar gelmiştim ama normal yollarla gebe kalamıyordum dr un bitkisel vitaminleri çok etkiledi demekki dr MFK ürünleri kullandıktan sonra gebe kaldım. Yoksa bayramdan sonra tüp bebek yaptıracaktık olmuyor diye. İnşallah bu sefer tutunur kızlar. Yaş 35 çok yorulduk çok tükendik eşimde bende sürekli tedavilerden geçtim. Bu gerçekten mucize oldu bizim için
İnsallah guzel dusun guzel gecsin hersey. Tatildede acilde ver mutlaka test sonucuna gore degerlendir iyi tatiller simdiden inşallah guzel sonuclarla dönİşte bende dış gebelikten korktum ama hiç dış gebelik yaşamadım 11 yaşında kızım var 7 yıldır yapıyoruz çocuk 5 defa düşük oldu sonrada gebe kalamadım tüp benek aşılama vs. Derken bu sefer kendiliğinden kaldım. Değerim yüksek çıktı ikiz olabilirde dediler. Mesela Benim ikiz kardeşim var kaynpederimin de ikiz kardeşi var genlerde de var ikiz çocuk. Bilmiyorum yerın test yaptıracağım artıysa 1 hafta bekleyip doktora gideceğim. Keseyi görmek için aksilik Cumartesi tatile gidiyorum herşeyi ayarlamıştık daha nisan ayında. Neyse bol bol dinlenirim artık. Döndüğüm zaman doktora gözükürüm inşallah her şey normal ilerler
Kuzum düşünüyorum zaten. Aslinda biraz uzaklasmayida düşünüyorum buralardan bilmiyorum ne yapicamHadi gözünüz aydın saglıkla tutunsun insallah bizde mfk kullanıyoruz A ad000Niqu ve ben benim mfk da ikinci ayım ama ilk ayımda olmadı eş paketi mi kullanıyorsunuz peki kaçıncı ayınız ? M Mavimiresl askoo ins bu ay senin olur olmazsa sana da mfk alalım artık
Bak ben iki aydır daha rahatım farkındaysan ovülasyon gebelik testi hiçbirini yapmıcan mfk al sadece bide o jelden al bide ole dene ama insallah gerek kalmadan bu ay gelirKuzum düşünüyorum zaten. Aslinda biraz uzaklasmayida düşünüyorum buralardan bilmiyorum ne yapicam
1 aydır kullanıyorum ben Mfk ama vücudumu etkilediğini anladım hemen. Man /women plus kullandık eşimle ben bi de adendo ve mineral kullanıyorum. Doktorla konuştum gebelik boyumca devam et dediHadi gözünüz aydın saglıkla tutunsun insallah bizde mfk kullanıyoruz A ad000Niqu ve ben benim mfk da ikinci ayım ama ilk ayımda olmadı eş paketi mi kullanıyorsunuz peki kaçıncı ayınız ? M Mavimiresl askoo ins bu ay senin olur olmazsa sana da mfk alalım artık
İnsallah kuzum o beyaz akintidan gelmis yineBak ben iki aydır daha rahatım farkındaysan ovülasyon gebelik testi hiçbirini yapmıcan mfk al sadece bide o jelden al bide ole dene ama insallah gerek kalmadan bu ay gelir
Bende ikinci eş paketim bu ay da eş paketine advictor ekledim bakalım iki aydır kullanıyorum bende insallah bende mfk gebesi olurum dua et bizede canım1 aydır kullanıyorum ben Mfk ama vücudumu etkilediğini anladım hemen. Man /women plus kullandık eşimle ben bi de adendo ve mineral kullanıyorum. Doktorla konuştum gebelik boyumca devam et dedi
Beyaz akıntı enfeksiyon olmaz kuzum klomen de kullandın ya bide onun da etkisi vardır ben o ilaçları kullanırken benimde cok beyaz akıntım oluyodu cnku yumurtalar büyüyor hormon alıyoruz belki tek yumurtan değil birden fazla yumurta olusmustur catlıyodur sırayla o da olabilir hepsi aynı gün catlamaz cnku kucuk olanlar büyüdüğü için sonradan çatlar kasık agrısını hissetmen cok normal veriyolar hormonu vallahiİnsallah kuzum o beyaz akintidan gelmis yineKorkuyorum enfeksiyon yada catlayamayan yumurta olabilirmi ara ara kasik sancim oluyor
Ay kuzum valla geçen sancidan kivrandim aklimada geldi yumurtami catliyo acaba diye ama degerlendirmede yapmadimBeyaz akıntı enfeksiyon olmaz kuzum klomen de kullandın ya bide onun da etkisi vardır ben o ilaçları kullanırken benimde cok beyaz akıntım oluyodu cnku yumurtalar büyüyor hormon alıyoruz belki tek yumurtan değil birden fazla yumurta olusmustur catlıyodur sırayla o da olabilir hepsi aynı gün catlamaz cnku kucuk olanlar büyüdüğü için sonradan çatlar kasık agrısını hissetmen cok normal veriyolar hormonu vallahi
Fodegayı dün ekledi doktor zaten dün test yapıp öğrendim hiç beklemiyorken hemde. Diğerleri var devam ediyorum hepsine. Rabbim inşallah size de nasip eder aldığınız vitaminler size de şifa olsun inşallah canım.Bende ikinci eş paketim bu ay da eş paketine advictor ekledim bakalım iki aydır kullanıyorum bende insallah bende mfk gebesi olurum dua et bizede canımevet adendo ztn tutunması için düşük olmasın diye onu aksatma minera ve fodega da kullanabilirsin
Sana bide çatlatma iğnesi vermedi dimi klomenden sonra iğne vermesi lazımdı aslındaAy kuzum valla geçen sancidan kivrandim aklimada geldi yumurtami catliyo acaba diye ama degerlendirmede yapmadimkeyifsizim bu ara enerjim yok hic
Amin canım benim mfk beni temsilcisi yapabilir gerçekten herşeyi biliyorumFodegayı dün ekledi doktor zaten dün test yapıp öğrendim hiç beklemiyorken hemde. Diğerleri var devam ediyorum hepsine. Rabbim inşallah size de nasip eder aldığınız vitaminler size de şifa olsun inşallah canım.
Yok kuZum ostrojen yuksek diye vermediSana bide çatlatma iğnesi vermedi dimi klomenden sonra iğne vermesi lazımdı aslında
Mfk kullandığımdan beri göğüslerimde hassasiyet oluştu. Ama öyle çok fazla değil sadece etkisini anlayabildiğim kadar. Benim reglim bitti 1 hafta sınra göğüs hassasiyetim çok fazla arttı sık idrara çıkmaya başladım. yediğim herşeyin tadı tuzu yok gibi. Ama midem hep kazınıyor. Sürekmş kabızdım o bir hafta boyunca. Bu hafta da başım dönmeye başladı, hep yorgunluk hissi uyku hali hiç beklemiyorum nabzımı ölçtüm öyle anladım normalde 70/75 arası çıkarken dün 86 çıktı olma ihtimalin yüksek dedim kendi kendime ama test yapmak istemedim erken hüsran olmayayım diye evde tüp bebekten kalma kast testim kalmıştı bari onu kullanayım dedim adet günüme daha 8 gün var bi baktım baya baya belirgin çıktı çizgi hemen eşimle kan verdik 234 çıktı değerim. Kimseye söylemedik sadece doktora yazdım o da paylaştı sayfasında zaten vitamin ekledi. Kalp atışına kadar kimseye de söylemeyi düşünmüyoruzLeedong canım bu arada belirtilerin neydi peki? Birde yumurtlama döneminde gögüslerin şiştimi seninde hassasiyet oldumu mfk kullandıgımdan beri gögüs hassasiyeti yasıyorum yumurtlamada
Aaaa cok ilginc o zamanKuzum bana dk hapi vermisti igne olamadim kiii
Hadi gözünüz aydın saglıkla tutunsun insallah bizde mfk kullanıyoruz A ad000Niqu ve ben benim mfk da ikinci ayım ama ilk ayımda olmadı eş paketi mi kul Ayyy ne güzel hayırlı olsun.Burdan haberim bile yok.Kuzum sen biliyorsun bu ayım boşa gitdi..antibiyotik kullanmaya basladım..umutum gelen ayHadi gözünüz aydın saglıkla tutunsun insallah bizde mfk kullanıyoruz A ad000Niqu ve ben benim mfk da ikinci ayım ama ilk ayımda olmadı eş paketi mi kullanıyorsunuz peki kaçıncı ayınız ? M Mavimiresl askoo ins bu ay senin olur olmazsa sana da mfk alalım artık