Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet evet bence sen boşuna telaş yapıyorsun sakin ol pozitifi gördüm ya gerisini salla

Bazi bebekler kendini geç gösterirmiş umudunuz kırılmasin Allah buyuk insallah bebeginiz sizinledir doktora cok takilmayin bazen doktorlarda bir yerden sonra ne yapacaklarini bilemiyor Allah yardimciniz olsun

Merhaba hamiş anne sizin nasıl gidiyor kasıklarda ağriniz oluyormu benim rendevum 6 temmuz çok sabırsızlanıyorum daha kesasini bile görmedim sağlik ocağında ögʻrendim
Canım benim 9 hafta bitti o yüzden kasik ağrıları yavaş yavaş azalmaya başladı. İlk haftalarda anı girip çıkan kasik ağrıları çok oluyordu.

Günaydın canlar :) Benim adetim bu sabah geldi,Yarın bekliyordum, Yasmin kullanırken ki döngümden 1 gün önce gelmiş oldu:) 1 gün geri kaya kaya benim döngüme gelecek sanırım :) 21 de bir oluyorum normalde 27 de bir oldum bu ay , Yasminsiz ilk ay tamamlandı, bolca acı ağrı ve gözyaşıyla

Beni eleyebilirsin canım

Hanımlar günaydın, salı günü test yapmıştım saniyeler içinde pozitifi gördüm hemen kan verdim 237 çıktı daha regl günümdü verdiğimde. Sonra doktora gitmedim çünkü artışa bakmak için kan isteyecek benden özele gidiyorum cumaya kadar bekleyim hem yükselmiş olur dedim. Tabi bu arada içim içimide yiyor kızıma hamileyken 7 bin küsürle öğrenmiştim ama 8 gün gecikmişti yani değerim ona göre normaldi. Dün hafif kahve leke geldi bir daha gelmedi ama regl ağrım var resmen korkuyorum

Hadi hayirlisi diyelim Hap biraktiktan sonra ki 3 ay dongun duzene girer diyolar bide yumurtlama ilk 3 ay olmayabiliyomus bilgin olsun

valla bence ben yumurtladım çünkü o akıntıyı gormeden onceki 2 gün çok ağrım oldu. bu ne bu ne diye düşünürken akıntıyı görünce burda okuduklarım geldi aklıma "servikal mukus" tu o :) hatta çok sağlam yumurta üretmiş olabilirim çünkü sol kasığımdaki ağrı daha yeni yeni geçiyor düşün :) Yasmin kullanırken hiç ağrım sızım olmamıştı.
Benim düzenim şükür ki yine iyi, okuyorum da 35 40 gün aylarca olamayanlar varmış, halime hamdolsun... bekleriz :)
Hadi hayirlisi diyelim Hap biraktiktan sonra ki 3 ay dongun duzene girer diyolar bide yumurtlama ilk 3 ay olmayabiliyomus bilgin olsun

Benim de yumurtlama gününden beri 5 gün boyunca kesintisiz kasıklarim ağırdı.. simdi bata 2 gun kaldi adet olacağım zaman belirti yaşardım az çok şimdi hiçbiri yok ne göğüs hassasiyeti ne başka bisey.. hamilelik belirtisi de yok. Of topaç gibiyim

Kızlar geçen ay 17. Gün ancak bu kadar köyü kirmiziligi görmüştüm ve degerlendirdiklerimiz tutmadı.

Bu ay 14. Gün yani bugün bu kadar köyü gördüm. Tam da control çizgisi kadar köyü değil aslında yakın, bugün çatlama mi olmuş oluyor ? Daha da kirmizilasir mi acaba. Bugünü boş gececektik, değerlendirsek mi ?

Ihtimal zaten iste ama gorduysen ne guzel

Ya bakma bende kendime sebepler bunlardir diyorum ama insan cildiracak gibi oluyo yinede anlam veremiyo hayir olsun diyoruz

Bazi bebekler kendini geç gösterirmiş umudunuz kırılmasin Allah buyuk insallah bebeginiz sizinledir doktora cok takilmayin bazen doktorlarda bir yerden sonra ne yapacaklarini bilemiyor Allah yardimciniz olsun
Insallah su an sağlığı için dualarım en çok.
Hayırlısı böyleyse insallah gösterir kendini elbette boş gebelik diye bir durumda var. Tamamen bu ihtimali gözardı edemiyorum ama.
Anladım ki bebek bastan sona bir mucize. Hayat verene emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…