Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3088177
Kızlar geçen ay 17. Gün ancak bu kadar köyü kirmiziligi görmüştüm ve degerlendirdiklerimiz tutmadı.

Bu ay 14. Gün yani bugün bu kadar köyü gördüm. Tam da control çizgisi kadar köyü değil aslında yakın, bugün çatlama mi olmuş oluyor ? Daha da kirmizilasir mi acaba. Bugünü boş gececektik, değerlendirsek mi ?Eki Görüntüle 3088178
Yarin pik olabilir canim degerlendirmeniz de fayda var bence

Klomen sonrasi yogun yumurtlama ve suanda agrili akintili bi dönem geciriyorm yarin itibariyle bat9 beklemedyz. Basınız sagolsn kuzum
Sağolasın kuzum
Benim de bat.a kaldı 5 gün yarın ignenin 14. Günü garip bir akıntım var inşallah idrar yolu enfeksiyonu değildir diyorum

Kızlar merhaba yeni katıldım ben. 5 düşük yaptım 1 aşılama 2 tüp bebek tutmadı onlarda. Son reglim 6 Haziran da bitti bittiğinde ilişki oldu 3/2 arayla yapmaya devam ettik geçen hafta göğüs hassasiyeti oluştu bende bu hafta da idrar sık çıktım mide rahatsızlığı kabızlık ve baş dçnöeleri başladı naBzımı ölçtüm 86 çıktı normalde 70/75 arası çıkardı erken ama yine de idrar testi yaptım çift çizgi çıktı dün akşam üzeri kan verdim 234 çıktı daha adetime 7 gün var. Nasıl oldu anlamadım böyle olan oldu mu kızlar hiç

Ben adet olunca tüm ağrılarım sihirli değnek değmiş gibi geçti gitti maşallah hormonlardan mis demek ki

Kızlar merhaba yeni katıldım ben. 5 düşük yaptım 1 aşılama 2 tüp bebek tutmadı onlarda. Son reglim 6 Haziran da bitti bittiğinde ilişki oldu 3/2 arayla yapmaya devam ettik geçen hafta göğüs hassasiyeti oluştu bende bu hafta da idrar sık çıktım mide rahatsızlığı kabızlık ve baş dçnöeleri başladı naBzımı ölçtüm 86 çıktı normalde 70/75 arası çıkardı erken ama yine de idrar testi yaptım çift çizgi çıktı dün akşam üzeri kan verdim 234 çıktı daha adetime 7 gün var. Nasıl oldu anlamadım böyle olan oldu mu kızlar hiç
Kuzum buda sana Rabbim in mucizesi🥰 insallah saglikla alirsin kucagina, erken döllenme olmus büyük ihtimal. Bizide haberdar et durumundan lutfen

Kuzum buda sana Rabbim in mucizesi🥰 insallah saglikla alirsin kucagina, erken döllenme olmus büyük ihtimal. Bizide haberdar et durumundan lutfen
Adet bititği zaman mı acaba tuttu bilmiyorum ki daha adetime 1 hafta varken değerim 234 çıktı yüksek gibi geldi bütün belirtileri yaşıyorum bilmiyorum korkuyorum aslında sürekli kalp atışına kadar gelmiştim ama normal yollarla gebe kalamıyordum dr un bitkisel vitaminleri çok etkiledi demekki dr MFK ürünleri kullandıktan sonra gebe kaldım. Yoksa bayramdan sonra tüp bebek yaptıracaktık olmuyor diye. İnşallah bu sefer tutunur kızlar. Yaş 35 çok yorulduk çok tükendik eşimde bende sürekli tedavilerden geçtim. Bu gerçekten mucize oldu bizim için

Kızlar bu kesenin içindeki nokta bebek mi? Doktor gördük deyince heyecandan sormayı unuttum sadece keseyi mi gördük 😂

Eklentiler

• DE55158A-30FB-484D-B0E0-ECC189B6E7C5.jpeg
    DE55158A-30FB-484D-B0E0-ECC189B6E7C5.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 51
Adet bititği zaman mı acaba tuttu bilmiyorum ki daha adetime 1 hafta varken değerim 234 çıktı yüksek gibi geldi bütün belirtileri yaşıyorum bilmiyorum korkuyorum aslında sürekli kalp atışına kadar gelmiştim ama normal yollarla gebe kalamıyordum dr un bitkisel vitaminleri çok etkiledi demekki dr MFK ürünleri kullandıktan sonra gebe kaldım. Yoksa bayramdan sonra tüp bebek yaptıracaktık olmuyor diye. İnşallah bu sefer tutunur kızlar. Yaş 35 çok yorulduk çok tükendik eşimde bende sürekli tedavilerden geçtim. Bu gerçekten mucize oldu bizim için
Kizlar duyun A ad000 S sultansultan90 🥰🥰 erken yumurtlama olmus olabilir ben 9. Döngü gunumde yumurtlama bile gördüm.

Kizlar duyun A ad000 S sultansultan90 🥰🥰 erken yumurtlama olmus olabilir ben 9. Döngü gunumde yumurtlama bile gördüm.
Evet galiba erken yumurtlama oldu benim adetten 14 gün sonra olduğunu söylemişlerdi ama ben regli zamanımda yumurtluyorum demekki hiç bi zaman net tarih bilinmiyor işte o yüzden doktorun ilişki günlerini uyguladık. Adetin bittiği gün başlıyoruz 3.gün yine sonra 2.gün yine 3/2/3/2 devam ettik hep

İnsallah saglikla kucagina alirsin. Sana iki şey soylicem adetime 6 gün kala seneler önce testler bile küçük hcg yi anlayamazken ben gebeligimi ogrenmistim kaset testle. Adet gunumde ise yuksek cikmisti hcg hatta doktor ikiz gebelik olabilir demisti keseyi goremeyince ve kızım suan 8 yasinda ayrica erken dogum oldu ama kilosu boyu iyiydi.. Bide bunuda yeni ogrendim maalesef bi arkadaşımızdan boş gebelik olabilir yuksek cikan hcg diyordu. İnsallah senin sonun benimki gibi olur guzel saglikli bi evlat

İnsallah saglikla kucagina alirsin. Sana iki şey soylicem adetime 6 gün kala seneler önce testler bile küçük hcg yi anlayamazken ben gebeligimi ogrenmistim kaset testle. Adet gunumde ise yuksek cikmisti hcg hatta doktor ikiz gebelik olabilir demisti keseyi goremeyince ve kızım suan 8 yasinda ayrica erken dogum oldu ama kilosu boyu iyiydi.. Bide bunuda yeni ogrendim maalesef bi arkadaşımızdan boş gebelik olabilir yuksek cikan hcg diyordu. İnsallah senin sonun benimki gibi olur guzel saglikli bi evlat
İşte bende dış gebelikten korktum ama hiç dış gebelik yaşamadım 11 yaşında kızım var 7 yıldır yapıyoruz çocuk 5 defa düşük oldu sonrada gebe kalamadım tüp benek aşılama vs. Derken bu sefer kendiliğinden kaldım. Değerim yüksek çıktı ikiz olabilirde dediler. Mesela Benim ikiz kardeşim var kaynpederimin de ikiz kardeşi var genlerde de var ikiz çocuk. Bilmiyorum yerın test yaptıracağım artıysa 1 hafta bekleyip doktora gideceğim. Keseyi görmek için aksilik Cumartesi tatile gidiyorum herşeyi ayarlamıştık daha nisan ayında. Neyse bol bol dinlenirim artık. Döndüğüm zaman doktora gözükürüm inşallah her şey normal ilerler 😔

X