Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil yani degerlerin yuksekti kuzum nasil olabilir bu durum anlamadm. Ve gebelik haftanda masallah cok yuksekmis hic aklimda ermedi bu duruma. Herseyin hayirlisi olsun hakkinda bende etiketini gorunce ha dedim ikiz gebelik yazacak umutla actim msjini

Ben de bun da öyle oldum 8.ayda kaldım geçen klomen kullandım bu ay hamileydim sende kullan olmadi
Canim bende adetimin 3. Gunu basladim 5 gun gunde 1 kullandim ve cok fazla kivamli yumurtlama akintisi gördüm sen nasil kullandin? Bu arada hayirli olsun kuzum saglikla al kucagina darisi bizlerin başına insallah

Canim bende adetimin 3. Gunu basladim 5 gun gunde 1 kullandim ve cok fazla kivamli yumurtlama akintisi gördüm sen nasil kullandin? Bu arada hayirli olsun kuzum saglikla al kucagina darisi bizlerin başına insallah
Sağol canım.
Aynen benimde öyle oldu hatta kendi kendime dedim ki ilk defa yumurtaların galiba çünkü diğer yumurtlama dönemlerinde bukadar akıntım olmamıştı

Benide eklermisin topiğine bat 29 haziran

Ah canim keske ama nasipten ötesi yok. Bos gebelik benimde bilmedigim bir seydi geldigimden beri okuyorum. Bos gebelikte degerler yuksek olurmus zaten normal gebelik gibi. Dış ya da kimyasal da düşük oluyormuş değer. Her seyiyle normal gebelik gibi ilerlermiş sadece ultrasonla tanısı konulabilir. Ultrason fotosu verdi doktor cidden de bir bebek gözükmüyor . Nette gördüklerimle kiyasliyorum gözükmüyor maalesef.
Ama bir küçük ihtimal sonradan gözükebilir diye 10 gun sonra yine gel dedi. O zamana kadar da kanaman olursa düşer zaten dedi. Olmazsa kürtaj durumum da var sanırım.
Nette de birkac yerde okudum. 7.haftada bebek gozukmedi bir hafta sonra kurtaj dediler gittik kalp sesini duyduk yazanlar var.
Ben çok umut bağlamak istemiyorum tabi bu düşük bir ihtimal.
En azindan gebe kalabildiğimi gördüm diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…