Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda aklimdan geçende oydu, gecen biri paylsmisti bos gebelik dediler 8. Haftada gittim bebek göründü diye. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin eğer bi aksilik varsada sağlığını bozmadan biran önce kurtulmayi nasip etsin.

Umarim öyle biseydir mucize gibi olur bana ama çokta ümit bağlamak istemiyorum.

Canım bence boş yere kendini hiç strese sokma ben çok yakın bir arkadaşımda yaşadım bunu 2 aya kadar bebek görünmedi Doktorlar diyordu işte boş gebelik kese boş bir şey görünmüyor Beta HCG değeri de çok yüksek değerlerde çıkıyordu o da korktu bayağı herhalde problemli bir durum bebek falan yok diye çok strese girdi günlerce üzüldü ağladı etti onun 2 ay geçti ndan sonra bebek göründü biliyor musun o yüzden bence sen de boş yere kendini üzme İnşallah bebek vardır

Artık insan tükeniyor ya bir sebeb olsa eyvallah bir sorun olsa eyvallah ama bütün doktorlar sorun yok olur ama olmuyor her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldumm
Evet ya ben de tükendiğimi hissediyorum artık gerçekten bebek konusunda benim de hevesim kaçtı biz de bir yıl olacak neredeyse 11 aydayız ikimiz de de hiçbir problem yok sağlıklı besleniyoruz sporumuza dikkat ediyoruz takviyelerimizi alıyoruz ama olmuyor o kadar çok istedik olmadı ovülasyon testleri idi gebelik testleridi derken artık ben de çok yoruldum bu siteye bile artık giresim gelmiyor

Kızlar benimde bat 25 i.Regl belirtileri baş ağrıları göğüs şişlikleri arttı.Temmuz grubuna doğru mine ye yol göründü.Önümüzdeki ay inşallah diyelim

Artık insan tükeniyor ya bir sebeb olsa eyvallah bir sorun olsa eyvallah ama bütün doktorlar sorun yok olur ama olmuyor her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldumm
Canim banada ilk 5 ay hic sorun yok denildi, baska doktora gittim tüp filmi istedi tuplerim kapali cikti, ilacla o an actilar sorun kalmadi. Denemeye devam dedik yine adet oldum peşine klomen kullandim tekrar doktora gittim 2 olgun yumurtam vardi bekliyorum catlatma ignesi verecek diye bide esimin spermi sinirdaymis hareketli. Sonra kan baktilar igne vermek icin prolaktin ve östrojen yuksek cikti 2 ay dogum kontrol hapi basla dedi tabiiki baslamadim sinirden aglayarak döndüm eve Sonrada dedim olursa güllük gülüstanlik severiz olmazsa güllük gülüstanlik gezerim Daha ne yapabilirim ki ben emek verdim 7 aydir ugrastim her ay doktorlarda vitaminler Bilmem neler dahada bisey diyemiyorum oluruna biraktim yumurtlama sonrasi 6. Günüm

Merhaba adetime daha 10 gün var ama belirtiler üzerine erken gebelik testi yapmak istedim ilk 5 dk da çok çok hafif bir 2. Çizgi göründü sizce bu kadar erken idrarda belli olabilir mi yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum o çizgiyi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• EBBC89FD-AD4D-4FA0-94E0-1DA6B919B10A.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 88EA2929-050A-4955-9604-AB01F0F3F611.jpeg
    184,3 KB · Görüntüleme: 65
Adete 10 gün kala çıkmaz canım o erken gebelik testleri bile max 6 gün öncesinde gösterir. Biraz daha sabır.

Afedersin parça halinde sumuksu icide hafif lekeli bisey geldi cok sasirdim. Sen günde kac tane icmistin
Benim şeffaf ve siviydi yumurta akı gibiydi yumurtlamadan sonra parça şeklin sarı renk gelmeye başladı hala da devam ediyo
Adetin 5.gunu sabah akşam 1tane içtim 11.gunu de gün aşırı çalışmalara baslayabilirsin dedi doktorum

Kızlar ovülasyon testime bakar mısınız bence pik yapmış ama bide sizler yorumlayın şimdi benim ne zaman çalışma yapmam lazım geçen ay pik günü ve sonrasını denedim ama malum olmadı bide 12. Günüm bugün

Ay çok şaşırdım. 2 ay ne kadar uzun oysaki. Umut oluyor bana tabi ama bi yandan da her seye hazirlikli olmak istiyorum.
Ama bana iyiki anlattınız. Yoksa belki beklemezdim. Şimdi aceleci davranmam her ihtimale karşı.
Hayirlisi

9. Gün yumurtlama olunca adet de erken geliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…