- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.781
Aslinda aklimdan geçende oydu, gecen biri paylsmisti bos gebelik dediler 8. Haftada gittim bebek göründü diye. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin eğer bi aksilik varsada sağlığını bozmadan biran önce kurtulmayi nasip etsin.Ah canim keskeama nasipten ötesi yok. Bos gebelik benimde bilmedigim bir seydi geldigimden beri okuyorum. Bos gebelikte degerler yuksek olurmus zaten normal gebelik gibi. Dış ya da kimyasal da düşük oluyormuş değer. Her seyiyle normal gebelik gibi ilerlermiş sadece ultrasonla tanısı konulabilir. Ultrason fotosu verdi doktor cidden de bir bebek gözükmüyor . Nette gördüklerimle kiyasliyorum gözükmüyor maalesef.
Ama bir küçük ihtimal sonradan gözükebilir diye 10 gun sonra yine gel dedi. O zamana kadar da kanaman olursa düşer zaten dedi. Olmazsa kürtaj durumum da var sanırım.
Nette de birkac yerde okudum. 7.haftada bebek gozukmedi bir hafta sonra kurtaj dediler gittik kalp sesini duyduk yazanlar var.
Ben çok umut bağlamak istemiyorum tabi bu düşük bir ihtimal.
En azindan gebe kalabildiğimi gördüm diyorum.
Cok hak veriyorum sana canim bendede ayni.. artik insan tükeniyor ama herseyin hayirlisini diyosun geciyosun ama gene icin icini yiyor malesefArtık insan tükeniyorya bir sebeb olsa eyvallah bir sorun olsa eyvallah ama bütün doktorlar sorun yok olur ama olmuyor her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldumm
Umarim öyle biseydir mucize gibi olur banaAslinda aklimdan geçende oydu, gecen biri paylsmisti bos gebelik dediler 8. Haftada gittim bebek göründü diye. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin eğer bi aksilik varsada sağlığını bozmadan biran önce kurtulmayi nasip etsin.
Canım bence boş yere kendini hiç strese sokma ben çok yakın bir arkadaşımda yaşadım bunu 2 aya kadar bebek görünmedi Doktorlar diyordu işte boş gebelik kese boş bir şey görünmüyor Beta HCG değeri de çok yüksek değerlerde çıkıyordu o da korktu bayağı herhalde problemli bir durum bebek falan yok diye çok strese girdi günlerce üzüldü ağladı etti onun 2 ay geçti ndan sonra bebek göründü biliyor musun o yüzden bence sen de boş yere kendini üzme İnşallah bebek vardırAh canim keskeama nasipten ötesi yok. Bos gebelik benimde bilmedigim bir seydi geldigimden beri okuyorum. Bos gebelikte degerler yuksek olurmus zaten normal gebelik gibi. Dış ya da kimyasal da düşük oluyormuş değer. Her seyiyle normal gebelik gibi ilerlermiş sadece ultrasonla tanısı konulabilir. Ultrason fotosu verdi doktor cidden de bir bebek gözükmüyor . Nette gördüklerimle kiyasliyorum gözükmüyor maalesef.
Ama bir küçük ihtimal sonradan gözükebilir diye 10 gun sonra yine gel dedi. O zamana kadar da kanaman olursa düşer zaten dedi. Olmazsa kürtaj durumum da var sanırım.
Nette de birkac yerde okudum. 7.haftada bebek gozukmedi bir hafta sonra kurtaj dediler gittik kalp sesini duyduk yazanlar var.
Ben çok umut bağlamak istemiyorum tabi bu düşük bir ihtimal.
En azindan gebe kalabildiğimi gördüm diyorum.
Evet ya ben de tükendiğimi hissediyorum artık gerçekten bebek konusunda benim de hevesim kaçtı biz de bir yıl olacak neredeyse 11 aydayız ikimiz de de hiçbir problem yok sağlıklı besleniyoruz sporumuza dikkat ediyoruz takviyelerimizi alıyoruz ama olmuyor o kadar çok istedik olmadı ovülasyon testleri idi gebelik testleridi derken artık ben de çok yoruldum bu siteye bile artık giresim gelmiyorArtık insan tükeniyorya bir sebeb olsa eyvallah bir sorun olsa eyvallah ama bütün doktorlar sorun yok olur ama olmuyor her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldumm
Canim banada ilk 5 ay hic sorun yok denildi, baska doktora gittim tüp filmi istedi tuplerim kapali cikti, ilacla o an actilar sorun kalmadi. Denemeye devam dedik yine adet oldum peşine klomen kullandim tekrar doktora gittim 2 olgun yumurtam vardi bekliyorum catlatma ignesi verecek diye bide esimin spermi sinirdaymis hareketli. Sonra kan baktilar igne vermek icin prolaktin ve östrojen yuksek cikti 2 ay dogum kontrol hapi basla dedi tabiiki baslamadim sinirden aglayarak döndüm eveArtık insan tükeniyorya bir sebeb olsa eyvallah bir sorun olsa eyvallah ama bütün doktorlar sorun yok olur ama olmuyor her ay aynı şeyi yaşamaktan yoruldumm
Adete 10 gün kala çıkmaz canım o erken gebelik testleri bile max 6 gün öncesinde gösterir. Biraz daha sabır.Merhaba adetime daha 10 gün var ama belirtiler üzerine erken gebelik testi yapmak istedim ilk 5 dk da çok çok hafif bir 2. Çizgi göründü sizce bu kadar erken idrarda belli olabilir mi yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum o çizgiyi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Benim şeffaf ve siviydi yumurta akı gibiydi yumurtlamadan sonra parça şeklin sarı renk gelmeye başladı hala da devam ediyoAfedersin parça halinde sumuksu icide hafif lekeli bisey geldicok sasirdim. Sen günde kac tane icmistin
Hayır tabiki 3 iğnem de başarısız oldu benimArttı mı değerin sonra
Ay çok şaşırdım. 2 ay ne kadar uzun oysaki. Umut oluyor bana tabi ama bi yandan da her seye hazirlikli olmak istiyorum.Canım bence boş yere kendini hiç strese sokma ben çok yakın bir arkadaşımda yaşadım bunu 2 aya kadar bebek görünmedi Doktorlar diyordu işte boş gebelik kese boş bir şey görünmüyor Beta HCG değeri de çok yüksek değerlerde çıkıyordu o da korktu bayağı herhalde problemli bir durum bebek falan yok diye çok strese girdi günlerce üzüldü ağladı etti onun 2 ay geçti ndan sonra bebek göründü biliyor musun o yüzden bence sen de boş yere kendini üzme İnşallah bebek vardır
Üzülme bitanem allahım daha bi hayırlı zamanda nasip edecektirCanlar benim test negatif , beklediğim gibi
Kuzum cenazemiz çıktı bayramda gelecektik eşimin memleketine erkenden geldik. Hasret gidermeceler vs yogunum sen napiyosunİpti kuşum napiyosunnn
Klomen sonrasi yogun yumurtlama ve suanda agrili akintili bi dönem geciriyorm yarin itibariyle bat9 beklemedyz. Basınız sagolsn kuzumKuzum cenazemiz çıktı bayramda gelecektik eşimin memleketine erkenden geldik. Hasret gidermeceler vs yogunum sen napiyosun
9. Gün yumurtlama olunca adet de erken geliyor muBenim 11. 12. Günü bazen 9 da yumurtlama görüp 13. Günde tekrar goruyorum belli olmuyor yani ama genel olarak erken oluyor. Bende klomen kullandim günde 1 tane 5 gün bence az geldidoktor 10 gün kullan dedi ama kullanmadim uzun geldi süre bakalim nasil olacak yumurtlama durumum