- 21 Nisan 2022
- 278
- 239
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.801
Bende letu kullanıyorumda kullanırken yumurtalığında ağrı yaptı mı?Benim de 5 yaşında kızım var ikinci için 5 aydır denedik olmadı bu ay letuya başlayacağım bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende letu kullanıyorumda kullanırken yumurtalığında ağrı yaptı mı?Benim de 5 yaşında kızım var ikinci için 5 aydır denedik olmadı bu ay letuya başlayacağım bakalım ne olacak
Evet evet bence sen boşuna telaş yapıyorsun sakin ol pozitifi gördüm ya gerisini sallaAy çok şaşırdım. 2 ay ne kadar uzun oysaki. Umut oluyor bana tabi ama bi yandan da her seye hazirlikli olmak istiyorum.
Ama bana iyiki anlattınız. Yoksa belki beklemezdim. Şimdi aceleci davranmam her ihtimale karşı.
Hayirlisi☺
Bazi bebekler kendini geç gösterirmiş umudunuz kırılmasin Allah buyuk insallah bebeginiz sizinledir doktora cok takilmayin bazen doktorlarda bir yerden sonra ne yapacaklarini bilemiyor Allah yardimciniz olsunAh canim keske ama nasipten ötesi yok. Bos gebelik benimde bilmedigim bir seydi geldigimden beri okuyorum. Bos gebelikte degerler yuksek olurmus zaten normal gebelik gibi. Dış ya da kimyasal da düşük oluyormuş değer. Her seyiyle normal gebelik gibi ilerlermiş sadece ultrasonla tanısı konulabilir. Ultrason fotosu verdi doktor cidden de bir bebek gözükmüyor . Nette gördüklerimle kiyasliyorum gözükmüyor maalesef.
Ama bir küçük ihtimal sonradan gözükebilir diye 10 gun sonra yine gel dedi. O zamana kadar da kanaman olursa düşer zaten dedi. Olmazsa kürtaj durumum da var sanırım.
Nette de birkac yerde okudum. 7.haftada bebek gozukmedi bir hafta sonra kurtaj dediler gittik kalp sesini duyduk yazanlar var.
Ben çok umut bağlamak istemiyorum tabi bu düşük bir ihtimal.
En azindan gebe kalabildiğimi gördüm diyorum.
Güzel haberlerle bu ay kuzum ❤Bende adetim biteli 3 gün oldu canım
Canım benim 9 hafta bitti o yüzden kasik ağrıları yavaş yavaş azalmaya başladı. İlk haftalarda anı girip çıkan kasik ağrıları çok oluyordu.Merhaba hamiş anne sizin nasıl gidiyor kasıklarda ağriniz oluyormu benim rendevum 6 temmuz çok sabırsızlanıyorum daha kesasini bile görmedim sağlik ocağında ögʻrendim
Ben yumurtlama sonrasi 16. Günde regl oluyorum.. evet yumurtlama erken olunca reglimide erken oluyorum bu ay klomen kullandim 14. Gün yumurtlama oldu9. Gün yumurtlama olunca adet de erken geliyor mu
Hii güzel haber veririm 10 temmuzda kırmızı haberiGüzel haberlerle bu ay kuzum ❤
12-16 gün sonra genelde oluyor benim tam 14. Gün olur9. Gün yumurtlama olunca adet de erken geliyor mu
Çiçeğim 1 haziran geceli cok olmadi miMerhaba hanımlar bat 1 Haziran benimde ekleyebilirmisiniz benide
Beni eleyebilirsin canımBismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
�
Hadi hayirlisi diyelim Hap biraktiktan sonra ki 3 ay dongun duzene girer diyolar bide yumurtlama ilk 3 ay olmayabiliyomus bilgin olsunGünaydın canlar :) Benim adetim bu sabah geldi,Yarın bekliyordum, Yasmin kullanırken ki döngümden 1 gün önce gelmiş oldu:) 1 gün geri kaya kaya benim döngüme gelecek sanırım :) 21 de bir oluyorum normalde 27 de bir oldum bu ay , Yasminsiz ilk ay tamamlandı, bolca acı ağrı ve gözyaşıyla
Hadi hayirlisi diyelim Hap biraktiktan sonra ki 3 ay dongun duzene girer diyolar bide yumurtlama ilk 3 ay olmayabiliyomus bilgin olsun
Benim de yumurtlama gününden beri 5 gün boyunca kesintisiz kasıklarim ağırdı.. simdi bata 2 gun kaldi adet olacağım zaman belirti yaşardım az çok şimdi hiçbiri yok ne göğüs hassasiyeti ne başka bisey.. hamilelik belirtisi de yok. Of topaç gibiyimKasik agrisi kismina gelirsek yumurtlama degerlendirdigin donemlerde olmasi normal. Acikcasi uzun suredir bebek icin ugrastigimdan bolca bilgi edindim. En en en iyi ihtimalle yumurtlamadan 8 9 gun sonra belirtiler basliyo. Onun disinda yasadigimiz kasik agrilari gogus hassasiyetleri bel agrilari akintilar tamamen yumurtlama degerlendirdigimiz icin olan seyler. Yani adete bikac gun kala veya bikac guc gece belirtiler devam ediyosa umitlenmek daha mantikli bence. Mesela yumurtlama donemimin tamamini degerlendirdim. Suan gogus uclarim agriyo kramp giriyo kasiklarima ama sor gebelik belirtisi mi sanmiyorum yani her ay olan seyler
Childdevelopment yanlış yere yazmısım şimdi farkettim canımtemmuz grubuna yazcaktimÇiçeğim 1 haziran geceli cok olmadi mi
Ihtimal zaten iste ama gorduysen ne guzelvalla bence ben yumurtladım çünkü o akıntıyı gormeden onceki 2 gün çok ağrım oldu. bu ne bu ne diye düşünürken akıntıyı görünce burda okuduklarım geldi aklıma "servikal mukus" tu o :) hatta çok sağlam yumurta üretmiş olabilirim çünkü sol kasığımdaki ağrı daha yeni yeni geçiyor düşün :) Yasmin kullanırken hiç ağrım sızım olmamıştı.
Benim düzenim şükür ki yine iyi, okuyorum da 35 40 gün aylarca olamayanlar varmış, halime hamdolsun... bekleriz :)
Ya bakma bende kendime sebepler bunlardir diyorum ama insan cildiracak gibi oluyo yinede anlam veremiyo hayir olsun diyoruzBenim de yumurtlama gününden beri 5 gün boyunca kesintisiz kasıklarim ağırdı.. simdi bata 2 gun kaldi adet olacağım zaman belirti yaşardım az çok şimdi hiçbiri yok ne göğüs hassasiyeti ne başka bisey.. hamilelik belirtisi de yok. Of topaç gibiyim
Insallah su an sağlığı için dualarım en çok.Bazi bebekler kendini geç gösterirmiş umudunuz kırılmasin Allah buyuk insallah bebeginiz sizinledir doktora cok takilmayin bazen doktorlarda bir yerden sonra ne yapacaklarini bilemiyor Allah yardimciniz olsun