- 12 Temmuz 2016
- 4.173
- 6.086
- 31
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.761
Yine atayim ben gordugum yerleri ama goremezsin heralde sanmiyorumBat ne zamandı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine atayim ben gordugum yerleri ama goremezsin heralde sanmiyorumBat ne zamandı canım?
İnşallah canım benim gelişmeleri haber vereceğimAyy Allah razı olsun bize de dua et inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan meleğine kavuşursun güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz
Nasil yani degerlerin yuksekti kuzum nasil olabilir bu durum anlamadm. Ve gebelik haftanda masallah cok yuksekmis hic aklimda ermedi bu duruma. Herseyin hayirlisi olsun hakkinda bende etiketini gorunce ha dedim ikiz gebelik yazacak umutla actim msjiniKızlar doktordan çıktım kese gözüktü ama bebek gözükmedi ne yazikki. Bos gebelik olduğunu düşünüyorum dedi doktor. 7 haftalikmis. 10 gün sonra yine bakarız ama boş olduğunu düşünüyorum dedi
M Mavimiresl
Ayni yasta sayilirlar kuzum oğlum 11 kizim 8 yasindaOğlum 12 yaşında kızım 9 yaşında aradan bayağı zamn geçtiği için olmuyor heralde seninkiler kaç yasinda
Ben hiç duymadım klomen nedir aciklarmisin sana zahmetBen de bun da öyle oldum 8.ayda kaldım geçen klomen kullandım bu ay hamileydim sende kullan olmadi
Tam olmadılar 12 ve 9 evet aynı yaşta olabilirlerAyni yasta sayilirlar kuzum oğlum 11 kizim 8 yasinda
Testleri suya tuttum bi tik daha belirdiler bu ayda gebe degilsem test isine giricem guzel para kaldiriyolar vallaBat ne zamandı canım?
Yaa sağlıkla büyür ve doğar inşallah canımHayır 5haftalik henüz
Canim bende adetimin 3. Gunu basladim 5 gun gunde 1 kullandim ve cok fazla kivamli yumurtlama akintisi gördüm sen nasil kullandin? Bu arada hayirli olsun kuzum saglikla al kucagina darisi bizlerin başına insallahBen de bun da öyle oldum 8.ayda kaldım geçen klomen kullandım bu ay hamileydim sende kullan olmadi
Canim doktora gittinmi hicE
Evet benimkide normal değil sanki bildiğin regli oluyorum ve yatıyorum şuan kalkamıyorum
Benimde 3. Olacaktı ama bugün regli oldum malesef bu sefer çok zor hamile kalıyorum neden bilmem arası uzun oldu ondanmi yoksa yaştan dolayimi bilemedim
Bata daha var 26-27 si bile olsa şimdiden çıkmaz canım adet geçmesini bekleyelim. Görünmüyor testlerde göremedim daha doğrusu.Yine atayim ben gordugum yerleri ama goremezsin heralde sanmiyorum
Sağol canım.Canim bende adetimin 3. Gunu basladim 5 gun gunde 1 kullandim ve cok fazla kivamli yumurtlama akintisi gördüm sen nasil kullandin? Bu arada hayirli olsun kuzum saglikla al kucagina darisi bizlerin başına insallah
Yumurtaları güçlendirmek için ilaç doktor veriyo tabi kendi kafana göre kullanmiyosunBen hiç duymadım klomen nedir aciklarmisin sana zahmet
Bende oyle tahmin ediyorum gereginden fazla dikkatli bakinca illa bisey gorunuyo onu goruyorumBata daha var 26-27 si bile olsa şimdiden çıkmaz canım adet geçmesini bekleyelim. Görünmüyor testlerde göremedim daha doğrusu.
Şaşı bak şaşırBende oyle tahmin ediyorum gereginden fazla dikkatli bakinca illa bisey gorunuyo onu goruyorum
Aaa cift cizgiŞaşı bak şaşır
Benide eklermisin topiğine bat 29 haziranBismillahirrahmanirrahim
Mayıs'ta elenenleri buraya alalım
Yeni ay hepimize umut olsun şans getirsin.
Yazın gelişiyle hepimiz güzel haberleri aliriz inşallah
Bu topikte ne kadar suredir beklediğimizi yazmayalim artık önümüze bakalim
Benim sat 24 nisan bat 21 Mayıs. Hadi herkesi bekliyoruz
�
�
�
Ah canim keske ama nasipten ötesi yok. Bos gebelik benimde bilmedigim bir seydi geldigimden beri okuyorum. Bos gebelikte degerler yuksek olurmus zaten normal gebelik gibi. Dış ya da kimyasal da düşük oluyormuş değer. Her seyiyle normal gebelik gibi ilerlermiş sadece ultrasonla tanısı konulabilir. Ultrason fotosu verdi doktor cidden de bir bebek gözükmüyor . Nette gördüklerimle kiyasliyorum gözükmüyor maalesef.Nasil yani degerlerin yuksekti kuzum nasil olabilir bu durum anlamadm. Ve gebelik haftanda masallah cok yuksekmis hic aklimda ermedi bu duruma. Herseyin hayirlisi olsun hakkinda bende etiketini gorunce ha dedim ikiz gebelik yazacak umutla actim msjini
Afedersin parça halinde sumuksu icide hafif lekeli bisey geldi cok sasirdim. Sen günde kac tane icmistinSağol canım.
Aynen benimde öyle oldu hatta kendi kendime dedim ki ilk defa yumurtaların galiba çünkü diğer yumurtlama dönemlerinde bukadar akıntım olmamıştı