- 21 Haziran 2022
- 210
- 195
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.721
İlk gebeliğim benim geç döllenmeydi adetim gecikmesine rapmen değerim düşüktü. Bende senin gibi test yaptığımı biliyorum silikleşti mi diyeİçime umut serptin çok teşekkürlerinşallah benimkide yükseliyordur bugünkü test dünkünden hafif silik gibi olunca panik yaptım sen idrar testi tekrar yaptın mu 148den sonra koyu çizgi gördün mü hiç ??
Normal canım telaş yapma. Keseyi görebiliyor olman lazım şu an gördünüz mü? Tebrik ederim bu aradaKızlar gebelik 5+3 teyim. HCG değerim 7157 çıkmış. Bir miktar düşük mü ben mi evham yapıyorum ?
Evet keseyi geçen cuma günü gördük.Normal canım telaş yapma. Keseyi görebiliyor olman lazım şu an gördünüz mü? Tebrik ederim bu arada
Değerin kaç acaba bazen geç görünebiliyor diye biliyorumKızlar doktordan çıktım kese gözüktü ama bebek gözükmedi ne yazikki. Bos gebelik olduğunu düşünüyorum dedi doktor. 7 haftalikmis. 10 gün sonra yine bakarız ama boş olduğunu düşünüyorum dedi
M Mavimiresl
Canım başka marka kaset testte denesin mi hiç? Yani koyulaşma 200-300 değerler olunca net oluyor diye biliyorum ama artık idrara bakmanın bi anlamı yok lan testlerin daha güvenilir sonuç olur. Yükselmeyi takip etmen lazım. Çok merak ediyorsan bugün de kan verebilirsin. Doktor süreyi uzun tutmuş biraz normalde 2 günde bir bakılır yükselişe. Kaset testlere takılıp stres yapma derim.Herkese merhaba. Bat 18 Mayıstı. Yumurtlamam ne zaman bilmiyorum. 16 haziranda beta hcg:13,48 çıktı. Pazartesi 37,5 çıktı. Ve bir haftadır idrar testi yapıyorum her sabah az da olsa koyulaşmalar var ama bariz şekilde değil. Ve bugün sanki bir tık açık renkte çıktı. Dün çok karnım kasıklarım ağrıdı gece. Adet oldum sanarak lavaboya gittim ama henüz kanamam olmadı. Dr. a gittim Cuma beta hcgye bakalım 150 üstü çıkarsa sorun yok dedi. Ama testler koyulaşmıyorböyle giderse 100 bile olmayacak gibi değil mi? Bu idrar testleri iki çizgi aynı koyulukta beta kaçken oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ya da benim gibi olup hamile kalanlar lütfen yardım edin Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Teslerimi attım ilk attığım beklediği için kurumuş olan testler. İkinci attığım dün ve bugün sabahki ilk 5 dkda çektiğim testler...
Canım yaa.. Geç döllenme falan olma ihtimali yok mu? Çok üzüldümKızlar doktordan çıktım kese gözüktü ama bebek gözükmedi ne yazikki. Bos gebelik olduğunu düşünüyorum dedi doktor. 7 haftalikmis. 10 gün sonra yine bakarız ama boş olduğunu düşünüyorum dedi
M Mavimiresl
İçime umut serptin çok teşekkürlerinşallah benimkide yükseliyordur bugünkü test dünkünden hafif silik gibi olunca panik yaptım sen idrar testi tekrar yaptın mu 148den sonra koyu çizgi gördün mü hiç ??
Kızlar gebelik 5+3 teyim. HCG değerim 7157 çıkmış. Bir miktar düşük mü ben mi evham yapıyorum ?
Anladım bende cuma kalp atışı için gideceğim. Beta takibini bıraktık biz. Sen de takılma tavsiyem. Artık takip ultrasonda devam edecek orda doktorun ne gördüğü önemliEvet keseyi geçen cuma günü gördük.
Pazartesi günü de inşallah kalp atışını duymak için gideceğiz.
Yaa gerçekten miİlk gebeliğim benim geç döllenmeydi adetim gecikmesine rapmen değerim düşüktü. Bende senin gibi test yaptığımı biliyorum silikleşti mi diyeçok şükür şuan 4 yaşında oldu 2. Çocuk planı yapıyoruz. İçini ferah tut tekrar kan tahlili verirsin 2 katı yükselirse sağlıklıdır
Ayın 20.sinde başka marka ile denedim aynıydı. Ben de aynı markayla devam ettim. Kan testi sağlık ocağında iki gün sonra çıkıyor o yüzden ben de özelde veriyorum parayla olduğu için iki günde bir vermiyorum. Koyulaşma 200-300 lerde oluyorsa Cuma günü bir tık koyulaşma olması gerek bakalımCanım başka marka kaset testte denesin mi hiç? Yani koyulaşma 200-300 değerler olunca net oluyor diye biliyorum ama artık idrara bakmanın bi anlamı yok lan testlerin daha güvenilir sonuç olur. Yükselmeyi takip etmen lazım. Çok merak ediyorsan bugün de kan verebilirsin. Doktor süreyi uzun tutmuş biraz normalde 2 günde bir bakılır yükselişe. Kaset testlere takılıp stres yapma derim.İnşallah bebişin seninledir. Sağlıklıdır.
Yok üçüncü çocuk olucak nasip olursa ilk hamileligim 8. Ayda ölü doğum oldu malesef4. Cocukmu yoksa gebelikmi
Gayet iyi bende benim 5 haftalıkken 995 ciktiKızlar gebelik 5+3 teyim. HCG değerim 7157 çıkmış. Bir miktar düşük mü ben mi evham yapıyorum ?
Hiç korkma canım bence değerin gayet güzel artiyo benim bir hafta kala 5.14 tü sonnra 18 oldu sonra98 keseyi görmeden bir gün önce yani beş haftalıkken 995 tiHerkese merhaba. Bat 18 Mayıstı. Yumurtlamam ne zaman bilmiyorum. 16 haziranda beta hcg:13,48 çıktı. Pazartesi 37,5 çıktı. Ve bir haftadır idrar testi yapıyorum her sabah az da olsa koyulaşmalar var ama bariz şekilde değil. Ve bugün sanki bir tık açık renkte çıktı. Dün çok karnım kasıklarım ağrıdı gece. Adet oldum sanarak lavaboya gittim ama henüz kanamam olmadı. Dr. a gittim Cuma beta hcgye bakalım 150 üstü çıkarsa sorun yok dedi. Ama testler koyulaşmıyorböyle giderse 100 bile olmayacak gibi değil mi? Bu idrar testleri iki çizgi aynı koyulukta beta kaçken oluyor bilgisi olan varsa yazabilir mi? Ya da benim gibi olup hamile kalanlar lütfen yardım edin Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Teslerimi attım ilk attığım beklediği için kurumuş olan testler. İkinci attığım dün ve bugün sabahki ilk 5 dkda çektiğim testler...
İnşallah canım benimki de artar sağlıklaHiç korkma canım bence değerin gayet güzel artiyo benim bir hafta kala 5.14 tü sonnra 18 oldu sonra98 keseyi görmeden bir gün önce yani beş haftalıkken 995 ti
Hayırlı olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBelirtileri kafamızda kuruyoruz aslın da benim tek gerçek belirtim kasık ağrısı ve krapmti adete bir hafta kala başladı kramplar ayağı kalktığımda öldürüp hapsurdugum da kasılıp kalıyorum bir de göğüs şişmesi ve ağrısı iki haftadır çekiyorum bu belirtileri çok ağrım var
İnşallah öyledirikisi aynı anda koyu çıkması için heralde baya bikaç binler gerekir diye düşünüyorum :)
olmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi ban
olmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi bana
Evet benimkide normal değil sanki bildiğin regli oluyorum ve yatıyorum şuan kalkamıyorumolmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi bana
bu adeti bir atlatayım inşaallah önümüzdeki ay da bu sekilde devam ederse baktırayım inşallah düzene girer , sağol cnm
Benimde 3. Olacaktı ama bugün regli oldum malesef bu sefer çok zor hamile kalıyorum neden bilmem arası uzun oldu ondanmi yoksa yaştan dolayimi bilemedimYok üçüncü çocuk olucak nasip olursa ilk hamileligim 8. Ayda ölü doğum oldu malesef
Etiketle benide kuzum güzel olan neyse o olsun benim hala umudum var vallahi güzel haberler alıcaz diyeBugün dr kontrolü var canım inşallah sonlanması için adımlar atarız