Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk gebeliğim benim geç döllenmeydi adetim gecikmesine rapmen değerim düşüktü. Bende senin gibi test yaptığımı biliyorum silikleşti mi diye çok şükür şuan 4 yaşında oldu 2. Çocuk planı yapıyoruz. İçini ferah tut tekrar kan tahlili verirsin 2 katı yükselirse sağlıklıdır

Canım başka marka kaset testte denesin mi hiç? Yani koyulaşma 200-300 değerler olunca net oluyor diye biliyorum ama artık idrara bakmanın bi anlamı yok lan testlerin daha güvenilir sonuç olur. Yükselmeyi takip etmen lazım. Çok merak ediyorsan bugün de kan verebilirsin. Doktor süreyi uzun tutmuş biraz normalde 2 günde bir bakılır yükselişe. Kaset testlere takılıp stres yapma derim. İnşallah bebişin seninledir. Sağlıklıdır.

Canım yaa.. Geç döllenme falan olma ihtimali yok mu? Çok üzüldüm biraz daha bekle istersen.

canım bak iki oglumda da 100 küsürlerde gördüm bir daha da hiç test yapmadım bir ay sonra gel dediler gittim. çok şükür sağlıklılar. sende yapma artık :)

Maşallah maşallah kız daha ne olsun :)
Kızlar gebelik 5+3 teyim. HCG değerim 7157 çıkmış. Bir miktar düşük mü ben mi evham yapıyorum ?

Evet keseyi geçen cuma günü gördük.
Pazartesi günü de inşallah kalp atışını duymak için gideceğiz.
Anladım bende cuma kalp atışı için gideceğim. Beta takibini bıraktık biz. Sen de takılma tavsiyem. Artık takip ultrasonda devam edecek orda doktorun ne gördüğü önemli inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.

Yaa gerçekten mi benimki de yükselir inşallah çok teşekkürler Cuma günü belli olucak bakalım inşallah ben de sağlıklı bir hamilelik geçiriyorumdur

Ayın 20.sinde başka marka ile denedim aynıydı. Ben de aynı markayla devam ettim. Kan testi sağlık ocağında iki gün sonra çıkıyor o yüzden ben de özelde veriyorum parayla olduğu için iki günde bir vermiyorum. Koyulaşma 200-300 lerde oluyorsa Cuma günü bir tık koyulaşma olması gerek bakalım Cuma kan vericem. İnşallah bebişim benimledir çok teşekkürler

Hiç korkma canım bence değerin gayet güzel artiyo benim bir hafta kala 5.14 tü sonnra 18 oldu sonra98 keseyi görmeden bir gün önce yani beş haftalıkken 995 ti

Hayırlı olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar artimed kullanan var mı? Gölge çıkarır mı genelde öylesine bi test yaptım hafif gölge görüyorum. bebe time cikariyo mesela onun gibi

E
olmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi ban
olmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi bana

olmazsa adetim başladığında hormon baktırayım çünkü bu kdr ağrılı olmak normal gelmedi bana
Evet benimkide normal değil sanki bildiğin regli oluyorum ve yatıyorum şuan kalkamıyorum
bu adeti bir atlatayım inşaallah önümüzdeki ay da bu sekilde devam ederse baktırayım inşallah düzene girer , sağol cnm

Yok üçüncü çocuk olucak nasip olursa ilk hamileligim 8. Ayda ölü doğum oldu malesef
Benimde 3. Olacaktı ama bugün regli oldum malesef bu sefer çok zor hamile kalıyorum neden bilmem arası uzun oldu ondanmi yoksa yaştan dolayimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…