Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan çıktım kese gözüktü ama bebek gözükmedi ne yazikki. Bos gebelik olduğunu düşünüyorum dedi doktor. 7 haftalikmis. 10 gün sonra yine bakarız ama boş olduğunu düşünüyorum dedi
@miresl
Aaaa bu kadar yüksek değerle boş gebelik nasıl ola bilir? başka doktorami gitseniz aceba?

Aaaa bu kadar yüksek değerle boş gebelik nasıl ola bilir? başka doktorami gitseniz aceba?
Değerle alakalı mıymış canim bilmiyorum. Bende sordum ama zaten hamilesin, bebek yok dedi doktor 👀 güvendiğim sevdiğim bir doktor ama değerle alakalı bir durum varsa giderim tabi baska doktora da.
Vajinusmus geçmişim olduğu için her doktora muayene olamiyorum vajinal ultrason geriyor biraz.

23 binde değerim.
7. Hafta gibi gözüküyor ultrasonda. Olsa gözükürdü herhalde 7.Hafta da kalbi bile duyulmaz mi😪 ama benim hesabıma göre 5 hafta 5 günlük
5+5 de görünmeyebilir ultrason nasıl 7 hafta diyor ki.. Çok enteresan. Canım bi doktora daha görün cidden boş gebelikte değer bu kadar artıyor muydu ya? Ultrasona göre geç de değil erken gebelik olması lazım 7 haftaysa..enteresan bi durum.

5+5 de görünmeyebilir ultrason nasıl 7 hafta diyor ki.. Çok enteresan. Canım bi doktora daha görün cidden boş gebelikte değer bu kadar artıyor muydu ya? Ultrasona göre geç de değil erken gebelik olması lazım 7 haftaysa..enteresan bi durum.
Ultrason genelde 2 hafta ekler dedi doktor. Bat 11 mayıstı canim öyle hesaplayınca 6+0 haftalık oluyormus pardon yanlış söylemişim.

23 binde değerim.
7. Hafta gibi gözüküyor ultrasonda. Olsa gözükürdü herhalde 7.Hafta da kalbi bile duyulmaz mi😪 ama benim hesabıma göre 5 hafta 5 günlük
Yumurtlama tarihini biliyormusun?kendi hesabinla 5haftaliksa ultrason 7 hafta nasıl göstere bilir? inşaallah sağlıkli gebelik olur üzülmeyin,gide bilseydiniz başka ultrasona gidip müayene olurdunuz

Yumurtlama tarihini biliyormusun?kendi hesabinla 5haftaliksa ultrason 7 hafta nasıl göstere bilir? inşaallah sağlıkli gebelik olur üzülmeyin,gide bilseydiniz başka ultrasona gidip müayene olurdunuz
Bilmiyorum maalesef yumurtlamadan pek anlamıyorum. Yanlış hesaplamışım az önce uygulamama baktim 6+0 haftalık gözüküyor.
Siz söyledikten sonra internette araştırdım kese de 21mm çıkmıştı. 20mm'den sonra embriyo gözükmezse boş gebeliktir yaziyor. Açıkçası ben pek umutlu değilim. Yine de bos gebelikte kürtaj durumu olduğu için elbet baska doktora da gözükmem gerekicek karar vermeden önce sanirim.
Hayırlısı

Son düzenleme:
Rüyamda arkadaşım gebelik testi yapıyordu pozitif çıkıyordu bana da yap diyordu bende dün yaptım yoktu diyordum olsun yap diyordu yapıyordum çift çizgi çıkmıştı sağlık ocağında bana değeriniz iki kat artmış diyordu sonra form falan dolduruyordum parmagimi mürekkebe sonra kağıtlara basiyordum sonra bir adam kadın bir aile bizim peşimizde Esra Erol'da vardı bize çocuğunuz erkek mi diyordu kiz olsa öldürecekmis bizde erkek diyorduk kaciyorduk sonra eşimin yanına gidiyordum eşime hamileyim diyordum artık inanmıyordu ayy çok değişik biraz saçma bir rüyaydı sanırım bilinç altı bozukluğu
😂😂

Bilmiyorum maalesef yumurtlamadan pek anlamıyorum. Yanlış hesaplamışım az önce uygulamama baktim 6+0 haftalık gözüküyor.
Siz söyledikten sonra internette araştırdım kese de 21mm çıkmıştı. 20mm'den sonra embriyo gözükmezse boş gebeliktir yaziyor. Açıkçası ben pek umutlu değilim. Yine de bos gebelikte kürtaj durumu olduğu için elbet baska doktora da gözükmem gerekicek karar vermeden önce sanirim.
Hayırlısı
Aha anladim canim elden dua etməkden başka ne gelir,Rabbim hayirlisini nasip etsin inşaallah

Artımed güvenilir diye biliyorum canım. Ben de pozitifi onunla öğrendim. Yaptığın test varsa buraya at bakalım beraber. 😉
Yaa fotografladim ama hic gorunmuyo ben ciplak gozle rahat goruyorum miratech testte vardi elimde onuda yaptim onda da golge seklinde cikti ama kirmizi veya pembemsi degiller sanirim cizgilerin oldugu yer islaninca oyle oluyo 😣 isikta gorunmuyo bide hafif golge yapinca ustlerine gorunuyolar

Canımmmmmm çok teşekkür ederimmmmmm 🧡 darısı sana da olsun inşallah 🤲🏼 Biraz ağrım var hafif kahverengide leke geldi ama inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırım. Henüz doktora gitmedim biraz yükselsin diye çünkü yine kan isteyecek
Ayy Allah razı olsun bize de dua et 😍💞🌺 inşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan meleğine kavuşursun 🌺💞 güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz

Yaa fotografladim ama hic gorunmuyo ben ciplak gozle rahat goruyorum miratech testte vardi elimde onuda yaptim onda da golge seklinde cikti ama kirmizi veya pembemsi degiller sanirim cizgilerin oldugu yer islaninca oyle oluyo 😣 isikta gorunmuyo bide hafif golge yapinca ustlerine gorunuyolar
Bat ne zamandı canım?

E

Evet benimkide normal değil sanki bildiğin regli oluyorum ve yatıyorum şuan kalkamıyorum

Benimde 3. Olacaktı ama bugün regli oldum malesef bu sefer çok zor hamile kalıyorum neden bilmem arası uzun oldu ondanmi yoksa yaştan dolayimi bilemedim
Ben de bun da öyle oldum 8.ayda kaldım geçen klomen kullandım bu ay hamileydim sende kullan olmadi

X