- 4 Ocak 2022
- 3.158
- 6.815
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #8.461
Umarım bu ay güzel haberler alırsınızBenim iki tane var 3. İstiyorum
Evet malesef 2 kere kimyasal geçirdimHayırlı olsun canım hatırlıyorum seni eski topiklerden kimyasal geçirmiştin sanırım.Tebrik ederim darısı başımıza inşallahkan vermeye ne zman gitceksin bat ne zmandı
İlk dakikada çiktiysa evetMerhaba kızlar. Az önce test yaptım böyle çıktı aslında ilk idrarla yapılıyor biliyorum ama bekleyemedim yarına kadar. Bir şeyler var dimi? hem erken sevinme diyorum hem de çok heyecanlandım elim ayağım titriyorDaha önce 2 düşüğüm olduğu için kendimi frenliyorum sevinme konusunda..
Canım naptın göremedim bakindim ama tamda okuyamadım durumlar nasılİlk dakikada çiktiysa eveterken olduğu için silik çıkmış
Ehhh beni boş verin yaa benden bi şey çıkmazCanım naptın göremedim bakindim ama tamda okuyamadım durumlar nasıl
Evet 5 dk sonra baktım böyleydiİlk dakikada çiktiysa eveterken olduğu için silik çıkmış
Evde değildim,internetim yoktu o yüzden sabah yazamadimCanım naptın göremedim bakindim ama tamda okuyamadım durumlar nasıl
Çok güzelEvet 5 dk sonra baktım böyleydi
Hayırlı olsun
Tebrikler bu sefer sağlıkla ilerler inşallahMerhaba kızlar. Az önce test yaptım böyle çıktı aslında ilk idrarla yapılıyor biliyorum ama bekleyemedim yarına kadar. Bir şeyler var dimi? hem erken sevinme diyorum hem de çok heyecanlandım elim ayağım titriyorDaha önce 2 düşüğüm olduğu için kendimi frenliyorum sevinme konusunda..
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsunInsallah sağlıcakla tutunsun.
Teşekkür ederim inşallahTebrikler bu sefer sağlıkla ilerler inşallah
Kan pıhtılaşması varsa erken öğrenmek sizin için çok iyi olur doktorunuz ona göre ilaç verr inşallah sağlıkla devam ederEvet malesef 2 kere kimyasal geçirdimAmin inşallah yarın sağlık ocağına gideceğim kan vermek için bat 22si. İstediğim doktorda randevu yoktu malesef pazartesiye alabildim randevu. Bi de bende kan pıhtılaşması çıktı bakalım iğne mi vericek ne dicek merak ediyorum 3.kez aynı şey olmaz umarım
Baya belliMerhaba kızlar. Az önce test yaptım böyle çıktı aslında ilk idrarla yapılıyor biliyorum ama bekleyemedim yarına kadar. Bir şeyler var dimi? hem erken sevinme diyorum hem de çok heyecanlandım elim ayağım titriyorDaha önce 2 düşüğüm olduğu için kendimi frenliyorum sevinme konusunda..
Canım çok teşekkür ederimÇok güzel umarım ben de görürüm bu ayHayırlı olsun
Arkadaşlar ben adet oldum sanırım yolda gelmiş sabah niye öyle çıktı anlamadım. Sanırım kuruma çizgisiymiş. Ben de çarşamba doktoruma gideceğim bakalım nasıl ilerleyeceğiz.Şimdi kan verdim ben. 2 saat sonra sonucu mesajla gelecek. Sen ne yaptın canım?
5 gün gecikelmeBat tan kaç gün sonra çıktı bu değer?
Amin inşallahKan pıhtılaşması varsa erken öğrenmek sizin için çok iyi olur doktorunuz ona göre ilaç verr inşallah sağlıkla devam eder
Çok sevindim adınıza, sağlıkli gebelik olur inşaallah,sag salim kucaginiza alırsınızKızlar size belirtilerini nasıl bir süreç olduğunu yazacağım. Geçen ay incir kürü denedim ve adetim gecikti hamile değildim Doktor Tarnusal verdi onu kullandım adet oldum ve artık hiç bir uygulamaya girmedim yani yumurtalama dönemi adet dönemi bilmiyorum günleri değerlendirdik sonra ben adet olmadım acaba ne zaman olacağım derken bekledim sonra bı ara dayanamadım baktım takvimime ve 2 gün geçmişti sonra önemsemedim aman her zamanki gibi dedim ki adet düzensizliği hiç olmuyordu zaman geciyordu ve ben olmadım 6. günümde test verdim önce evde yaptım direk köyü çift çizgi çıktı.sonra hemen acilde test verdim sonuç 756larda doktor sağlıklı ama daha kese oluşmamış(daha erkemis 1800lerde genelde kese olurmuş) yumurtalıkların da bir sıkıntı yok Cuma günü gel değerine birdaha bakalım kese oluşur onuda görürüz dedi.son adet tarihim 18. Mayisti 26 gunde bir oluyorum ve yumurtlamam 1 hazırlandı.belirtilerime geçmek istiyorum. Bende sinir vardı bı duygusallik aynı zamanda herşeyi icimde büyütüyorum ama aynı adet dönemi gibi sonrasında bir akıntı hiç olmadı sağ kasığımda ara ara ağrı oldu ve kızlar popom ağrıyordu sanki 20 saat üstünde oturdum sonra ertesi gün oda geçti adet olacakmisim gibi belim ağrıdı ama olmadım yerleşme kanaması felanda hiç olmadı yani aynı adet belirtileri kızlar 3 yılın sonunda oldu inşallah sağlıklı ilerler daha ailelerin haberi yokken sizin var iyi ki varsınız iyi ki