Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yasmini birakip adet gördükten sonraki 24. Gün ben hala adet olmadım(normal dongum 21 gün) her gün en az 3 kez adet belirtilerim var, bir kaçak ilişkimiz olmuştu ama üzerine adet gördüm diye bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ama hala gruptayim neden bilmiyorum, her gün sizi takip ediyorum,merhaba ben gizli sapiginiz 😂 bakalım adet gelecek mi, bu arada vaktim hala var farkındayım, ama içim rahat etmiyor nerdeyse hergun tek çizgiyi görüp oturuyorum, kuru ağrı, öylece bekle dur 😂

Bu arada hayatımda ilk kez belki bu kdr düşük vücut ısıları oluyor bende. Son ısılarım
35.3,
35.3,
35.3,
35.4,
35.4,
35.4
artarak devam ederse işkillenirim 😂

Biraz filtre falan oynama yaptım ama üstteki öğlen yaptığım test alttaki de az önce yaptım 5 dk da böyleydi acep var mıdır ki bilemedim 🙄
IMG_20220620_203158.jpg

Markası bebetime. Elimde iki tane daha var onları da sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum, sonra internetten prodoctor lar gelecek, bakalım adet gelmeden başka bir şey görür müyüm...

Çok ümitlenmek istemiyorum pembe jelimsi geldi takip edeceğim . Eğer böyle devam eder ise sabah yine test yaparım. Kırmızılaşırsa haber ederim yine. Ama adet ağrılarım, batma ve bel ağrısı var🙄🙄🙄 bilemiyorum. Aynı sizin gibi zamanı değilmiş dedim ama beklemedeyim.
benim de dünden beri karnımda ve belimde batma ve ağrı var bekliyorum. Artmazsa yerleşme kanaması da olabilir. Reglse de canımız sağolsun başta konuştuğumuz gibi iyisiyle kötüsüyle bir süreç bu. Bugün değilse bile yarın olacak. Gecikiyorsa güzelleşiyordur böyle inanmak istiyorum 😊

benim de dünden beri karnımda ve belimde batma ve ağrı var bekliyorum. Artmazsa yerleşme kanaması da olabilir. Reglse de canımız sağolsun başta konuştuğumuz gibi iyisiyle kötüsüyle bir süreç bu. Bugün değilse bile yarın olacak. Gecikiyorsa güzelleşiyordur böyle inanmak istiyorum 😊
Ben de ben de bu sürece pozitif bakmak istiyorum. Hep diyordum ki gebelik testine insanlar niye şaşırıyor, bilmiyorlar mı olacağını diye. Korunmadığı zaman hemen Bebek olur diye düşünüyorduk. Şimdi anlıyorum. Bakalım ne zaman gelecek bize, haberdar edeceğim🙏🏻🙏🏻🥰

Canım bat durumu karışık çünkü Yasmin i 22 Mayıs'ta son içtim üstüne bir adet gördüm 27 sinde. Yasmin düzeni devam ediyor gibi dusunursek bu cuma, eski düzenimde göre geçen cuma adet günüm 😅 çok bilinmeyenli denklem 🤪
İkinci de var gibi ama bat ne zamandı ? Umarım vardır. 🙏🏻

Kızlar merhaba,bende evliyim aslında uzun zaman oldu fakat ovulasyon testini ilk burda duydum ve kullanmadim acikcasi. Ben bir programdan takip ediyorum. Size aciklayayim resmi. Kotex yazan ve kirmizilar adetli oldugum tarih,mavi orta dogurganlik,mor yuksek dogurganlik olarak var. Biz kalpli tarihlerde iliskiye girdik ve benim bugun ozellikle sag kasıgimda (iliskiler yeni olmasına ragmen) agrim var. Folik asite basladim 3 gun oldu ara ara midem bulaniyor sanirim bu da folik asittendir. Baska bas donmem vs yok. Dun cok sulu akintim var iken bugun o kadar yok. Goguslerimde de agrim yok. Ama bu sağ kasık agrisi neden olur bilmiyorum. Bilen varsa soylerse sevinirim. Bir de yumurtalamada girilen (mor renk) iliski de hamile kesin kalinabiliyor mu?

Eklentiler

• Screenshot_20220620-004226_Pepapp.jpg
    Screenshot_20220620-004226_Pepapp.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 62
Biraz filtre falan oynama yaptım ama üstteki öğlen yaptığım test alttaki de az önce yaptım 5 dk da böyleydi acep var mıdır ki bilemedim 🙄
Eki Görüntüle 3086829
Canim bebetime testlere guvenim yok benim. Bir arkadasimiz daha ayni seyi yasadi ki baya pozitif gorunuyodu onun ki. Bende ayni sekilde seninki kadar gordum adet oldum sonrasinda. Bence gecikme yasayana kadar bebetime kullanma veya test yapacaksa baska marka al.

Kızlar merhaba,bende evliyim aslında uzun zaman oldu fakat ovulasyon testini ilk burda duydum ve kullanmadim acikcasi. Ben bir programdan takip ediyorum. Size aciklayayim resmi. Kotex yazan ve kirmizilar adetli oldugum tarih,mavi orta dogurganlik,mor yuksek dogurganlik olarak var. Biz kalpli tarihlerde iliskiye girdik ve benim bugun ozellikle sag kasıgimda (iliskiler yeni olmasına ragmen) agrim var. Folik asite basladim 3 gun oldu ara ara midem bulaniyor sanirim bu da folik asittendir. Baska bas donmem vs yok. Dun cok sulu akintim var iken bugun o kadar yok. Goguslerimde de agrim yok. Ama bu sağ kasık agrisi neden olur bilmiyorum. Bilen varsa soylerse sevinirim. Bir de yumurtalamada girilen (mor renk) iliski de hamile kesin kalinabiliyor mu?
Pepapp bende kullaniyorum. Genel olarak duzenli adetlerim ve uygulamayla ayni gidiyo yumurtlamam. Belki 1 gun once 1 sonra falan oldugu oluyo. Valla ihtimal yuksek ama ben 16 aydir deniyorum tik yok 😁 insallah sende olur

Kasik agrisi kismina gelirsek yumurtlama degerlendirdigin donemlerde olmasi normal. Acikcasi uzun suredir bebek icin ugrastigimdan bolca bilgi edindim. En en en iyi ihtimalle yumurtlamadan 8 9 gun sonra belirtiler basliyo. Onun disinda yasadigimiz kasik agrilari gogus hassasiyetleri bel agrilari akintilar tamamen yumurtlama degerlendirdigimiz icin olan seyler. Yani adete bikac gun kala veya bikac guc gece belirtiler devam ediyosa umitlenmek daha mantikli bence. Mesela yumurtlama donemimin tamamini degerlendirdim. Suan gogus uclarim agriyo kramp giriyo kasiklarima ama sor gebelik belirtisi mi sanmiyorum yani her ay olan seyler 😁

X